Αυτό είναι Παναθηναϊκός!



Η φωτογραφία είναι απο το final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων στο αντρικό βόλεϊ που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη. Τελικά η ομάδα μας έχασε στον τελικό απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία μπροστά στην ουσία αυτής της φωτογραφίας.


Σε κάτι τέτοια στιγμιότυπα σαν αυτό μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι είναι πραγματικά ο Παναθηναϊκός, γιατί ξεπερνάει τα όρια ενός απλού αθλητικού Συλλόγου και αποτελεί ιδέα ,στάση και τρόπο ζωής. Γιατί Παναθηναϊκοί (και όχι τρελοί) έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν τους πιτσιρικάδες που φορούσαν το τριφύλλι στο στήθος.

Αυτό το περιστατικό δεν είναι το μόνο. Η ιστορία τραβάει χρόνια και εμπεριέχει Κυριακές σε ανδρικά και γυναικεία πινγκ πονγκ, παρουσίες εντός και εκτός Αθήνας σε αγώνες αντίστοιχων κατηγοριών στο γυναικείο βόλεϊ και και και...

Αυτό είναι μάγκες ο Παναθηναϊκός. Σε αυτήν την φωτογραφία και σε τέτοιες συνθήκες αντιλαμβάνεται κανείς αυτό που είμαστε και την αγάπη που έχουμε για αυτό το σύμβολο. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στις νεότερες γενιές.

ΥΣ: Στον ερασιτέχνη γίνεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ δουλειά στις μικρές ηλικίες στα περισσότερα τμήματα. Μπορεί να περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές σαν Σύλλογος ,ίσως και τις χειρότερες της ιστορίας μας, αλλά αν συνεχίσουν να τρέχουν τον ερασιτέχνη τα ίδια μυαλά που πλέον παίρνουν τα ηνία τότε το μέλλον (το άμεσο) προβλέπεται πολύ λαμπερό.

Σχόλια

  1. ΠΑΤΗΣΙΑ Θ.1320/3/13 2:58 μ.μ.

    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου