Είπε την μαγική λέξη: Λεωφόρος!


Διαβάζοντας στα γρήγορα και μόνο τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΡΑΣΙΝΗ, θα μου επιτρέψετε να παραμείνω πιστός στις ρομαντικές αρχές μου γύρω απο τον Παναθηναϊκό και να δώσω βάση στο θέμα της Λεωφόρου που το έθιξε με πολύ πετυχημένο τρόπο.


Τα περί γαύρου και τρόπου που βασιλεύει τόσα χρόνια στο βρώμικο βασίλειο του ή τα περί Φερέϊρα ,Κάρα ,Τζίγγερ ,Πατέρα και Βγενόπουλου θα μου επιτρέψετε να τα βάλω στην άκρη και να μην τα σχολιάσω. Και πως να μην τα βάλω όταν ο Αλαφούζος ανέφερε στην συνέντευξη του την μαγική λέξη της Λεωφόρου και επισήμανε το όραμα που έχει κάθε Παναθηναϊκός στο μυαλό του χρόνια τώρα. Δηλαδή να γυρίσει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο και να μείνει για πάντα εκεί! Εγχείρημα δύσκολο αν χρειαστεί ολόκληρη η Αθήνα να μπει για κάποιους μήνες σε ένα μίνι χάος (αλλά και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου δεν θα θυσιαστεί πάλι η Αθήνα;) και το ξέρει πολύ καλά ο Αλαφούζος. Όπως ξέρει και πολύ καλά πως μόνο και μόνο που δίνει στον κόσμο ένα τέτοιο όραμα με αυτές τις δηλώσεις του, κάνει πολλούς να μαλακώνουν απέναντι του.

Μακάρι λοιπόν να έχει όντως στο μυαλό του να φέρει τον Παναθηναϊκό για πάντα στην Λεωφόρο. Και προσέξτε. Να φέρει έστω τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για πάντα πίσω στην Λεωφόρο, αν εκεί δεν θα μπορούν να στεγαστούν τα τμήματα του ερασιτέχνη. Και αυτά με την σειρά τους να μπορέσουν να μεταφερθούν λίγα εκατοντάδες μέτρα παρακάτω στην Κυψέλη ,στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ή αλλιώς δίπλα στο μέρος όπου δημιουργήθηκε ο Σύλλογος. Με ένα τέτοιο πιθανό (και εφικτό κατ'εμέ) σενάριο η Λεωφόρος και θα μπορούσε να βυθιστεί και να αποκτήσει μεγαλύτερη χωρητικότητα και να μην χρειαστούμε περισσότερη έκταση. Αν και το στενάκι πίσω απο τις Θύρες 6-7 μαζί με το βενζινάδικο, αν έμπαινε μπροστά ένα τέτοιο έργο, πόσο πιο ιδανικά θα έδενε την κατάσταση;

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του Αλαφούζος ξαναλέω, αλλά μακάρι να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και χαλάλι του η όποια αγωνιστική πτώση της ομάδας.

ΥΣ: Τελικά ο Γιαννακόπουλοςς στηρίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο τον Αλαφούζο. Τα χαρακτηριστικά με τα οποία τον έχουν χαρακτηρίσει σήμερα Πρασινοφρουροί ,δημοσιογράφοι της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και sites του ,ούτε για τον ίδιο -τον Δημήτρη- δεν τα χει γράψει.

Σχόλια

  1. Ενώ αν έλεγε είμαι αλάνθαστος, θα τον αποθέωνες ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ξέρει και πολύ καλά πως μόνο και μόνο που δίνει στον κόσμο ένα τέτοιο όραμα με αυτές τις δηλώσεις του, κάνει πολλούς να μαλακώνουν απέναντι του.
    Mε αυτή την φράση τα είπες όλα , δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να καταλάβουμε ότι είναι άλλη μια υπόσχεση όπως τα 8 μύρια που διέρρεαν οι «κύκλοι» του ότι θα βάλει στην ΠΑΕ....τι μου θυμίζουν να δεις οι κύκλοι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου