Έχεις την συνείδηση σου καθαρή;



Δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά την στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Α2 δεν θα κάτσω να το παίξω υπεράνω.


Δε γίνεται να μείνει στο απυρόβλητο ο Καζάζης για την συμπεριφορά που επέδειξε με την απόφαση που πήρε να φύγει απο τον Σύλλογο και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πάοκ.

Δε γίνεται γιατί το έκανε μόλις η ομάδα ξεκίνησε να κάνει καλές εμφανίσεις ,να παίρνει πόντους και να έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Δε γίνεται γιατί ο Στέλιος ήταν αυτός που δήλωνε πως θα φύγει τελευταίος απο την ομάδα και τελικά έφυγε πρώτος.

Δούλεψε σε πολύ σκληρές και μη αθλητικές συνθήκες ,μπορεί να μην πληρωνόταν και να ζοριζόταν ,αλλά έπρεπε να σώσει τον Παναθηναϊκό και να μην τον αναστατώσει και τον στείλει στο μηδέν ξανά με την φυγή του. Σεβαστό ότι ήταν μόνος του όλο αυτό το διάστημα με μόνους σύμμαχους του ,τους παίκτες του, αλλά ο Παναθηναϊκός του προσέφερε τα 7 από τα 10 τρόπαια που έχει κατακτήσει ως αθλητής και τις 2 κούπες ως προπονητής. Για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή...

Πήρε την απόφαση να πάει στον Πάοκ που μπορεί και να τον πληρώσουν. Δικαίωμα του. Αλλά έχει την συνείδηση του καθαρή τώρα που η ομάδα πέφτει;

Σχόλια

  1. Δικιο εχεις, αλλα το ξερεις και εσυ ο ιδιος καλα οτι δεν φταιει ο Καζαζης που θα πεσουμε, αν πεσουμε.
    Κατα την γνωμη μου παντως ο ερασιτεχνης παναθηναικος δεν εχει λογο να ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    απο την στιγμη που κανει πρωταθλητισμο μονο στο μπασκετ γυναικων ας κλεισει κανα δυο τμηματα μπας και δουμε ασπρη μερα. μιλαμε για εναν μεγαλο συλλογο, που καταφεραν να τον ριξουν σε ολα τα μετωπα, ακομα και σε αυτο του ερασιτεχνη.
    Το ξερω οτι ειναι πολυ σκληρο αυτο που λεω, αλλα ρε παιδια ποιο το νοημα να υπαρχει παναθηναικος στο βολει και στο πολο αμα ειναι να τρωμε καθε χρονο φαπες; Καλυτερα να τα διαλυσουν τελειως τα τμηματα μπας και νιωσουν μερικοι και ευαισθητοποιηθει καμια μεγαλη τσεπη. Ας τελειωσει επιτελους το παραμυθι και ας παρουμε μια μεγαλη αποφαση, αμα δεν μπορουμε να κανουμε πρωταθλητισμο, πραγμα που αρμοζει στο συλλογο μας, ας μην κανουμε τιποτα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ, ποσο μαλλον με τις τελευταιες.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!! και τα τελευταια χρονια βιαζουμε ΠΑΝΤΟΥ την ιστορια μας (εκτος βεβαια του μπασκετ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η άποψή σου είναι επικίνδυνη για τον σύλλογο μας φίλε .
    και αναφέρομαι στα "να κλείσουν τμήματα" .
    αυτά τα κάνουν κάτι μούλοι απέναντι και γελάμε μαζί τους .
    οι τούρκοι που τα γαμήσανε όλα για να έχουν φέτος γυν.βόλεϊ + το χαντμπολ .
    οι βούλγαροι που τρώνε φάπα παντού .
    οι γάβροι που πριν τα στάξει ο μαρίδας , ήταν για καρναβάλια .
    ας κοιτάξουμε κι εμείς τι κάνουμε , γιατί όταν ακουω άτομα να λένε " έλα μωρέ σιγά τα αθλήματα " και " εγώ είμαι πανάθα μπαλα μπασκετ " , και " κλείστε κάνα τμήμα " δεν πάμε πουθενά .
    μια χιλιάδα τρέχουν για 6 ομαδικά αθλήματα .


    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ - ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ .


    όσον αφορά τον Στελάκι είναι ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ και η πόρτα του ΠΑΟ έχει κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ . Και για μένα η στιγμή που έφυγε είναι ΥΠΟΠΤΗ ( Κυψέλη , λεφτά σε παίκτες από την 13 , ανάκαμψη ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειπα να κλεισουν, ειπα οτι απο το να ξεφτυλιζομαστε παντου ας κλεισει 1 ή 2, ως παραδειγμα εφερα το βολει ή το πολο, που τρωμε φαπες σε καθε αγωναγια να γινει κατι καλο σε καποιο αλλο +του μπασκετ γυναικων.

    η αποψη μου δεν ειναι επικυνδινη οπως λες γιατι εμενα δεν με νοιαζει να βλεπω εναν παναθηναικο που να ναι ο πελατης καθε ομαδιτσας.
    απο εκει και περα ποσα λεφτα εδωσε η 13 στο βολει ξερεις;

    ναι προδοτραρος ο καζαζης επειδη δεν εχει να φαει! επρεπε να κατσει στον παναθηναικο για να μην πληρωνεται και να μην εχει να πληρωσει ουτε τα φροντηστηρια του παιδιου του, ασε μας ρε φιλαρακο. στα λογια καλος εισαι. πολλοι ανθρωποι πεινανε και αλλοι αδυνατουμε να τα βγαλουμε περα. και ερχεσαι εσυ και λες προδοτη τον καζαζη επειδη δεν ειναι μαλακας.



    και ναι ρε μαγκα, οταν δινω λεφτα για τον παναθηναικο, οταν δινω τον χρονο μου για την ομαδα που αγαπω, οταν τρωω ξυλο, οταν ρισκαρω την ζωη μου μερικες φορες για τον παναθηναικο ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. αντε γιατι μας εχει γαμησει την ψυχη ο παναθηναικος και δεν λεμε και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το πρώτο σου απάντησα , δεν είναι λογική αυτό .
    τα λεφτά που μαζέψαμε σαν 13 , μπορείς να βρεις τον ακριβή αριθμό στο επίσημο σαιτ του φορέα , όπου αναφέρει τα ακριβή ποσά .
    ο Καζάζης θυμήθηκε να φύγει μόλις γυρίσαμε Κυψέλη , και μολίς πληρώθηκαν κάποια παιδιά που δεν είχανε να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί κι όχι αυτός .
    άσε να μην πω περισσότερο για τον 'παναθηναϊκάρα' γτ γραμμένο τον έχω .


    και εγώ απαιτώ να μαρσάρω την πάμελα άντερσον .
    ρεαλισμός φίλε και γερό στομάχι .
    θα γυρίσει ο τροχός και θα γαμηθούν όλοι οι φταίχτες ( εντός - εκτός ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. megali kouventa sikwnei auto pou les.
    den exw ksekathari apopsi gia na mporw na sou apantisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη κουβέντα και δύσκολη αυτή για το τμήμα βόλει.Εγώ προσωπικά είμαι διχασμένος όσον αφορά την υπόθεση Στέλιος Καζάζης, Από την μία από την στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο προς το τέλος της σεζόν θα μπορούσε να παραμείνει να βγάλει την χρονιά και να σώσει την ομάδα και μετά αν θέλει να φύγει.
    Από την άλλη βέβαια τον ψυχισμό του καθένα δεν μπορεί κανείς να τον παραβλέψει, αν και πιστεύω ότι ο ίδιος θα πρέπει μετά το τέλος της σεζόν να εξηγήσει κάποια πράγματα
    Απο εκεί και πέρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Χρόνης Ακριτίδης για το γεγονός ότι το καλοκαίρι πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, Ακούγαμε για γκρουπ επιχειρηματιών και φτάσαμε στο σημείο να δίνει λεφτά ο κόσμος για να βοηθήσει τους αθλητές. Όταν πέρυσι μετά τα μπαράζ με την ΕΑ Πατρών στα "πράσινα" σαιτ αρκετά παιδιά έγραφαν ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσες κινήσεις για να μην επαναληφθούν τα λάθη του καλοκαιριού, δυστυχώς αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο.
    Υ.Γ. Τα τμήματα του Ερασιτέχνη δεν θα πρέπει να κλείσουν,αντιθέτως όμως θα πρέπει να οργανωθούν με την ανάπτυξη των ακαδημιών. Τρανή απόδειξη ο υγρός στίβος,ύστερα από αρκετά χρόνια κατέβηκαν έξι αθλητές στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίρνοντας και ένα χάλκινο μετάλλιο ενώ και στις προ αγωνιστικές κατηγορίες μαζεύουν μετάλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλαρακι γιατι κανεις δεν γραφει ποιος εφερε το τμημα σε αυτη την κατασταση?το εγραψα και στο gz αλλα καμια απαντηση....τι φοβομαστε?μην παρεξηγηθει ο θανασης που θα εκανε το τμημα σαν το μπασκετ?και τωρα καθομαστε και προσευχομαστε να γυρισει ο βλασσης....χαζος ειναι να γυρισει?ας ερθει ο θανασης να το σωσει το τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι υπεύθυνοι έχουν όνομα και επώνυμο


    Θανάσης Γιαννακόπουλος
    Χρόνης Ακριτίδης


    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου