Υποβιβασμός για 52.000 ευρώ


Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε η απόφαση της ΕΕΑ η οποία προτείνει στον Αθλητικό Δικαστή την αφαίρεση βαθμών από όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας  για οφειλή 52.000 ευρώ στους Ανδρέα Ανδρεάδη και Τζόρντι Γκένς. Κατά πάσα πιθανότητα ο Δικαστής θα δεχτεί την πρόταση της Επιτροπής, ο Παναθηναϊκός επίσης λογικά θα ασκήσει έφεση και η υπόθεση θα καταλήξει στο ΑΣΕΑΔ όπως και η αντίστοιχη του Ηρακλή.

Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα και στον Γολγοθά που περνάει το συγκεκριμένο τμήμα ειδικά την τελευταία διετία.Άλλωστε είναι γνωστό ότι το χρέος του βόλει ανδρών είναι περίπου το 50% του συνολικού χρέους του συλλόγου και δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις καταδικαστικές.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν βλέπω κάποια λύση και δεν νομίζω ότι ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος θα έχει την ίδια διάθεση για να μπει μπροστά όπως έκανε το 2002 και να "βγάλει τα κάστανα από την φωτιά". 

Σχόλια

  1. κατσε περιμενε ερχεται ο θανασης να τα δωσει και μετα θα κανει το τμημα σαν το μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο σε αυτή την περίπτωση όσο και στην αντίστοιχη με το τάξιμο των 120.000 ευρώ στα κορίτσια είναι δύο από τα μεγαλύτερα λάθη του Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου