3η σερί νίκη ,αλλά...



Η ομάδα πήρε το τρίτο σερί τρίποντο στο Μαρινάκειο πρωτάθλημα ,αλλά ρε μάγκες δε γίνεται να νικάμε μόνο 1-0 αυτό το καφενείο την Κέρκυρα. Δε γίνεται να μας βγαίνει η ψυχή για να βάλουμε γκολ στην τελευταία Κέρκυρα. Δε γίνεται να μας πιέζει στο τέλος -και με την βοήθεια του διαιτητή που σφύριζε στα τελευταία λεπτά όλο ανάποδα- και να είμαστε μέσα στην αγωνία λες και μας πιέζει η Μπαρτσελόνα.


Η ομάδα μπήκε στην πεντάδα και λογικά θα μείνει ,ο Φιγκερόα έβαλε το πρώτο του γκολ ,αλλά δεν μπορώ να μην γράφω αυτές τις ...λεπτομέρειες (για κάποιους) που με χαλάνε.

ΥΣ: Θα γράψω κείμενο για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Ο.Α.Κ.Α σήμερα και την ανάγκη να επαναληφθεί απο την ΠΑΕ και στο επόμενο εντός. Μ.Ο. ηλικίας στο γήπεδο απο 25 και κάτω...

Σχόλια

  1. Να χαρούμε την νίκη , έστω με το ισχνό 1-0 , ενώ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 2-0 ή και 3-0.

    Προσωπικά , η εκτίμησή μου είναι ότι η ομάδα σταθερά βελτιώνεται , το κλίμα στα αποδυτήρια φαίνεται ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σε αυτό παίζουν σημασία οι τελευταίες κινήσεις του κ. Αλαφούζου. Να δούμε στο επόμενο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ πως θα πάμε.

    Επίσης να επισημάνω , ότι ο προπονητής κ. Φάμπρι πιστώνεται τις καλές εμφανίσεις και την συνολική ανάκαμψη της ομάδας. Τον είχα κατηγορήσει ως κακό και λίγο προπονητή για τον Παναθηναικό , όμως από ότι φαίνεται κάνει καλή και αθόρυβη δουλειά στην ομάδα.

    Στις κινήσεις του κ. Αλαφούζου , που από ότι φαίνεται κατάλαβε τους νόμους του ποδοσφαίρου , επισημαίνω μια ανακολουθία: Μας έχει πει , από το Δεκέμβρη ότι θα μπούμε στη Λεωφόρο , μετά πήγε Φλεβάρη , μετά Μάρτη με το ματς με τον Πλατανιά και χθες μας ανέφερε ότι θα μπούμε (;) στο τελευταίο ματς της Σούπερ Λίγκας με την Βέροια.

    Για τον Δεκέμβρη να το δεχθώ ότι υπήρξε το σοβαρό πρόβλημα με την τροπολογία του νόμου Μπιρμπίλη (αδειοδότηση) , τον Φλεβάρη να δεχθώ ότι οι διαφωνίες με τον Ερασιτέχνη για το ποσό του ενοικίου καθυστέρησαν τα έργα , ΑΛΛΑ από την στιγμή που επετεύχθη συμφωνία (μέσα Φλεβάρη) ,νομίζω ότι ο ένας μήνας ήταν αρκετός για να ολοκληρωθούν τα έργα.

    Κανονικά , βάση λογικής , τέλος Μάρτη θα έπρεπε να παίζουμε στη Λεωφόρο. Αντί για τέλος Μάρτη , πάμε μέσα προς τέλος Απρίλη στα ματς των play-offs.

    Τότε γιατί δεν μας το έλεγαν από την αρχή της σεζόν , ότι στο ΟΑΚΑ υπάρχει συμφωνία μέχρι το 2013 , που έγινε επί προεδρίας Γόντικα , να παίζουμε εκεί και τυχόν αλλαγή έδρας θα επιφέρει ρήτρες πολλών εκατομμυρίων ευρώ;



    Γιατί μας έλεγαν συνέχεια για Λεωφόρο και Λεωφόρο δεν βλέπαμε και δεν βλέπουμε;


    Η επιστροφή στην Λεωφόρο δεν είναι επικοινωνιακό τρικ , όταν λέμε κάτι , πρέπει να το πραγματώνουμε. Δεν έχει λογική , να υποστηρίζουμε κάτι με πάθος , να μην το κάνουμε και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο μετά περί επιστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την νίκη .

    Από εκει και πέρα η ομάδα είναι μετρίως μέτρια..Δυστυχώς η ομάδα έχει εντελώς περιορισμένες εναλλακτικές και κάποιες επιλογές είναι τραγικές. Φορναρόλι Εσπάρθα Καζιγιάμα Βελάσκεζ Καιπερ ..δε κάνουνε ούτε για τον Αστέρα Τρίπολης..

    Δυστυχώς παίχτες εργαλεία όπως ο Τοτσέ ο Βιτόλο ο Γιούρκας φέτος είναι βαρόμετρα..και ηγετικά στοιχεία..Ο Αλαφούζος όμως όπως διαδιδει το περιβάλλον του τον Βιτόλο τον πάει για λύση συμβολαίου και τον Τοτσέ ..πώληση ή λύση συμβολαίου..Γιατι μην ακούσω τώρα τους γνωστούς λογιστές που λένε πως..τους πρότεινε μείωση 50 %..και έπρεπε να μείνουνε..Εκτος και αν αυτοί στη δουλειά τους ..έχοντας καλύτερες προτάσεις θα δέχονταν μείωση 50% του μισθού τους..Ας το ξεπεράσουμε και αυτό και ας συνεχίσουμε για τα αγωνιστικά..

    Η ομάδα χωρίς Τοτσέ είναι δυσκοίλια στο γκολ ..Αν δεν ερχόταν το πέναλντυ δε θα κερδίζαμε..ήταν φως φανάρι αυτό ..Χωρίς Γιούρκα ακόμα και αν ο Σπυρόπουλος έκανε καλό ντεμπούτο είμασταν ακίνδυνοι από τα άκρα..Αφού και ο Καιπερ έδειξε πως δεν είναι ποδοσφαιριστής για μια ακόμα φορά..Δυστυχώς ο Νικος Σπυρόπουλος φαίνεται κλάσεις ανώτερος ! Και αυτό είναι επίτευγμα του Βαρέλα που κατάφερε και βρήκε πολύ χειρότερο ποδοσφαιριστή από τον Νίκο Σπυρόπουλο που έπαιζε μέτρια στην ομάδα ! Συνεχίζω στα αρνητικά..η ομάδα δεν έχει παίχτη να δημιουργησει το παιχνίδι από το κέντρο ..Στη πιο σημαντική θέση ο Φερέιρα έδιωξε κόσμο ..και μετά ο Αλαφούζος και ο Βαρέλα δεν έφεραν κανέναν ! Σε αντίθεση διώξανε τους όποιους δημιουργούς είχαμε..και επέλεξαν παίχτες ακραίους που η ομάδα είναι η μόνη θέση που ήταν γεμάτη..Μίλαμε για σχεδιασμό τρομερό..

    Γενικότερα φίλοι μου όταν δεν μπορείς να ισοπεδώσεις την Κερκυρα και κάνεις μηδεν απειλητικές φάσεις..μέσα στην έδρα σου.. ε είναι αστείο να λες οτι πας για Ευρώπη..Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα..Να ξεκαθαρίσω για τους "έξυπνους "προφανω΄ς και θέλω η ομάδα να βγει Ευρώπη . . Ο Παναθηναικός είναι συνηφασμένος με την Ευρώπη απόλυτα ταυτισμένος .. Όμως δεν έχω πειστεί οτι ο ΑΛαφούζος μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την Ευρώπη και κάτι καλό..Γιατι το να βγούμε απλά στην Ευρώπη και να ξεφτυλιζόμαστε φίλοι δεν λέει και τίποτα. Ούτε τα οικονομικά ωφέλη στο EUropa αν δε κάνεις νίκες είναι κάτι το ιδιαιτερό . Πρώτα λοιπόν χρειάζεται να φτιάξουμε ομάδα και μετά να θέσουμε στόχους για την Ευρώπη .. Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα δε θα καταφέρει να μπει στα πλει οφ οταν εχει να ανταγωνιστεί για την είσοδα στη 5 άδα ομάδες όπως ο ΠΑΣ γιάννενα ή η Ξάνθη. Φοβάμαι όμως οτι το περιβάλλον του Αλαφούζου περιμένει να το παρουσιάσει και αυτό για επιτυχία...!!!

    Πάμε σε ένα ακόμα σημείο ..Επιστροφή στη Λεωφόρο τον Δεκέμβρη με Ολυμπιακό ακούγαμε..Μετά μπήκε από το νέον έτος..μετά πήγε τέλος Γενάρη μπαίνουμε μετά τέλος Μάρτη ..Τώρα λένε για τέλος Απρίλη..αν μπούμε πλει - οφ..¨Εχει ο θεός λοιπόν..Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του με τους παπατζήδες που μπλέξαμε..

    Πάμε και στα θετικά . Τρίτη συνεχόμενη νίκη.. Ρε που φτάσαμε αυτό να είναι νέο για την ομάδα μας..Και το θετικότερο όλων ο Φιγκερόα..Είχα από την αρχή καλή διάθεση για τον παίχτη και περιμένω να συνεχίσει δυνατά όπως άρχισε. Η ποιότητα του έστω και μισοτραυματία είναι φανερή .ξεχωριζοντας ως η μύγα μέσα στο γαλα από συμπαίχτες και αντιπάλους ..


    Y.Γ Για τον Φάμπρι ενώ στα προηγούμενα ματς είχε κάνει καλές επιλογές σήμερα τα θαλάσσωσε..Δε νοείται να κατεβαίνεις με δύο αμυντικά χαφ..από τα δύο το ένα κιολάς να είναι κεντρικός αμυντικός..και στην επιθεση να έχεις μέσο !! Και να παίζεις με την Κέρκυρα..Ούτε με την Μπαρτσελόνα αυτά..Και αν σήμερα δεν κερδίζαμε από το πέναλντυ..η ευθύνη για ενδεχόμενο Χ θα ήταν όλη δική του..Το παιχνίδι φώναζε οτι θέλει ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ..και μια τονωτική επιθετική ένεση στο κέντρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου