Σχετικά με τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου (video)



Πριν 1 εβδομάδα έγραψα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δυστυχώς είναι ο μόνος που έμεινε να σπρώχνει λεφτά στον Σύλλογο. Και για να γίνω ακριβής ,εκατομμύρια. Παρά τα λάθη του καλοκαιριού με κύριο αυτό του Ζοτς (που ελπίζω να κατάλαβε) ,του πιστώνω πως είναι δίπλα στην ομάδα συνέχεια σαν σωστός ιδιοκτήτης ,πως έχει καταφέρει να δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα με τους παίκτες ,πως έδειξε πρόθυμος να διορθώσει λάθη στο ρόστερ με μεταγραφές μεσούσης της περιόδου και πως έχει καψούρα με την ομάδα.


Πριν λίγο ,ανέβασα ένα άρθρο που μιλούσε για λαϊκισμούς προέδρων για να έχουν μαζί τους τον κόσμο. Σε αυτό εννοούσα και τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη στο παραπάνω video. Προσοχή: Αυτά που λέει είναι απολύτως σωστά ,αλλά υπάρχουν κι αυτά που δεν λέει. Τις αβάντες ξέρουμε ότι αρκετά χρόνια τις έχουν οι γαύροι με την αστυνομία και όσοι ξέρουν 2-3 πραγματάκια παραπάνω ,γνωρίζουν και ονόματα και γεγονότα. Όμως κι εμείς δεν είμαστε τέλειοι. Καλό είναι λοιπόν να κοιτάξουμε και την δική μας καμπούρα και να κόψουμε μια και καλή τα στυλό και τις μαλακίες που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον Σύλλογο που αγαπάμε.

Σχόλια

  1. Αρκεί να σκεφτούν ότι αντιγράφοντας τακτικές και μυαλά γαύρων είναι ξεπεσμός για τους εαυτούς τους και την ομάδα που γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά respect.. Ο μόνος που σκίζεται αυτή τη στιγμή (σε όλα τα επίπεδα) για κάτι που έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, είναι ο Δημήτρης. Ότι και αν έχει να του προσάψει ο καθένας, είναι ο μόνος που δείχνει έμπρακτα πόσο αγαπάει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου