Kαι αυτοί κλασικά παίζανε το πουλάκι τους...



Δεν το είδα το ματς. Το 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ απο την Ξάνθη μου αρκεί.

Σχόλια

  1. Δράμα η κατάσταση. Τι θα γίνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ένας Θεός ξέρει.


    Εγώ από μπάσκετ δεν ξέρω , αλλά δίνω συγχαρητήρια στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εξαιρετική ομάδα που έφτιαξε , όπως και στο προπονητή μας τον κ, Πεδουλάκη που αποδεικνύεται ότι ξέρει καλά τα μυστικά του αθλήματος.


    Πάμε στο ποδόσφαιρο. Προχθές γράφτηκα στη Συμμαχία δίνοντας τον οβολό μου , τον όποιον τέλος πάντων , για να βοηθήσω την ομάδα. Αποτελέσματα , δεν βλέπω να έρχονται και η ομάδα δεν μπορεί να συνέλθει.


    Η προσωπική μου άποψη , είναι ότι , τα αστεία τέλειωσαν και ο κ. Αλαφούζος πρέπει να ρίξει χρήμα. Πρώτα από όλα να ρίξει χρήμα για να φτιάξει τη Λεωφόρο. Εντάξει , έγραψε πολύς κόσμος στο διαδίκτυο για την κόντρα Ερασιτέχνη - ΠΑΕ και πιστεύω ότι μετά από όλα όσα γράφτηκαν , οι επικεφαλής θα πέσουν στις απαιτήσεις τους και θα επέλθει συμφωνία.


    Αλλά θα πρέπει να πέσουν λεφτά και για την επισκευή του γηπέδου. Ας μην περιμένει ο κ. Αλαφούζος την επόμενη χρονιά , ας ρίξει τώρα χρήμα για να μπούμε μέσα το δυνατόν συντομότερα.


    Δεύτερη διευθέτηση έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών. Ας φροντίσει να πληρώνονται οι παίκτες την ώρα τους και όχι να είναι δυσαρεστημένοι. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά.


    Πρέπει να καταλάβει ο κ. Αλαφούζος ότι έχει αναλάβει τον Παναθηναικό και τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να ρίξει ρευστό για να κινηθεί η ομάδα. Με οικονομίες , του τύπου πως θα βγει η χρονιά , να δούμε και τα συναφή , αυτά δεν ταιριάζουν σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως ο Παναθηναϊκός.


    Στην αρχή θα βάλει λεφτά που θα πάνε στο βρόντο , αλλά μετά από κάποιο χρόνο αυτά τα χρήματα θα του αποδώσουν. Εμείς οι περισσότεροι φανατικοί οπαδοί κάναμε το χρέος μας και γίναμε μέλη της Παν. Συμμαχίας. Από εδώ και πέρα ας βάλει και αυτός χρήμα ώστε να βγει η χρονιά , να μην πάει χαμένη και ας κοιτάξει να επιστρέψομε το δυνατόν συντομότερο στη Λεωφόρο.


    Τον έχω υποστηρίξει πολύ στο παρελθόν , αλλά και αυτός έχει τις ευθύνες του και πρέπει να τις επωμισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To πρώτο παιχνίδι μετά από χρόνια που δε μπόρεσα να δώ. Όπως λες το αποτέλεσμα αρκεί . Αυτός ο Παναθηναικός είναι ντροπή. Οριστε μας έφτασε και η ΑΕΚ..

    ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΩΤΗΡΑ....των γαύρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου