H ιστορία γράφεται απο τους παρόντες!



Όσοι είμαστε παρών στα γήπεδα ,όσοι δίνουμε λεφτά και χρόνο απο την ζωή μας ,όσοι πονάμε και κλαίμε κάθε μέρα μέσα μας με την ανυποληψία που έχει υποπέσει ο Σύλλογος γράφουμε την ιστορία. Όσοι έχουμε μείνει. Όσοι απομείναμε. Αυτοί θα τρέξουμε τον Σύλλογο. Οι υπόλοιποι που εξαφανίστηκαν και παίζουν παιχνιδάκια (και δεν εννοώ μόνο τον Βγενόπουλο) δεν βοηθάνε.

Για αυτό ,αυτοί που μείναμε μάγκες.

Σχόλια

  1. Σωστό . Και επιτέλους γαμώ το κέρατό μου ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . Στο άθλιο και μουντό ΟΑΚΑ , ναι . Οι τούρκοι βαράνε 25.000 τικέτα , τα σκουλίκια το ίδιο και εμείς είμαστε 5.000 στο γήπεδο . Ξεκουβαλάτε επιτέλους και έλατε κοντά στην ομάδα . Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους . Αύριο μεθαύριο τι θα λες στο παιδί σου φίλαθλε του ΠΑΟ όταν σου πει τι έκανες εσύ όταν η ομάδα ήταν στην ξέρα ; ε ;

    ΟΠΑΔΟΣ = ΓΗΠΕΔΟ . @@ ΤΑ PC ΚΑΙ ΤΑ FB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. press εύκολο να ρίχνουμε λάσπη... δύσκολο να περιμένουμε..... αλλά να τους τσουβαλιάζουμε ΟΛΟΥΣ στο ίδιο σακί ..... ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.!!!

    http://aioniapistos.gr/arthrografia/verde-for-vendetta/o-panathinaikos-ton-ermineyton-kai-ohi-tis-oysias.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den tsouvaliasa kanenan sto idio saki.
    apla o panathinaikos katareei kathe mera kai kaneis den kanei kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστό είναι αυτό που γράφεις Πρες , η ιστορία στα γήπεδα γράφεται και όχι στον Η/Υ. Προσωπικά , το ΟΑΚΑ δεν το γουστάρω με τίποτα , δεν με φτιάχνει , δεν μου αρέσει , είναι όπως η γκόμενα που θέλεις να διώξεις. Πέρα από αυτό , λόγω ότι είμαι μύωπας και φοράω γυαλιά δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τους παίκτες , θυμάμαι μια φορά στην δεκαετία του 80 που είχα πάει σε ένα ματς του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ , είχε μπει το γκολ , οι άλλοι πανηγύριζαν και μετά από κάποια δευτερόλεπτα σηκώθηκα να πανηγυρίσω.


    Έχω γραφεί στην Παναθηναϊκή Συμμαχία , αν χρειαστεί θα βοηθήσω και πάλι . Παρακολούθησα τα περισσότερα ματς του Παναθηναικού την περίοδο 2001~2004 & 2007~2008 στη Λεωφόρο καθήμενος εναλλάξ στις θύρες 6 & 7. Τα ντέρμπι στη Λεωφόρο και τα Ευρωπαϊκά ματς τα έβλεπα από την τηλεόραση. Επίσης , πήγα στις 2 , αν θυμάμαι καλά , προπονήσεις που έκανε η ομάδα στη Λεωφόρο , τότε που για πλάκα γέμισε το γήπεδο με 15,000 θεατές.


    Αν επιστρέψει η ομάδα στη Λεωφόρο θα ξαναπάω στο γήπεδο , το πρώτο , γιατί γουστάρω και το δεύτερο , γιατί βλέπω καλά τους παίκτες. Στο ΟΑΚΑ , καλύτερα βλέπω τους παίκτες από την Τιβί παρά αν ήμουν μέσα στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και περισσότερος κόσμος να πήγαινε γήπεδο, δεν ξέρουμε καν σε ποιόν θα πηγαίνανε τα λεφτά απο τα εισιτήρια. Δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιούνταν για το καλό της ομάδας τα όποια έσοδα, ποιός ξέρει σε τι μαύρες τρύπες θα πέφτανε μέσα. Και προσωπικά φίλε(στο λέω όντας άνεργος εδώ κι ένα χρόνο κι έχοντας να πληρώσω ενοίκιο, φως, νερό τηλέφωνο) δεν ψήνομαι να πληρώσω ουτε ΕΝΑ ευρώ για να πάω να βλέπω ποδοσφαιριστές που παίζουν όποτε καβλώσουν, την ομάδα να σφάζεται απο τον κάθε πικραμένο διαιτητή και ο πρόεδρος το μόνο που κάνει να είναι twits, τον Μαρινάκη να σου κάνει πλάκα και να έχει πάρει πρωτάθλημα απο τον Αύγουστο και άλλα τέτοια.. Sorry man, αλλά όταν έχεις το αυγό στον κώλο απο αλλες καταστάσεις στην ζωή δεν θα πας να δεις τον Καιπερ( καλά τον είπα?) να ξύνει τα παπάρια του στο γήπεδο, ούτε θα ασχοληθείς με τις σαπουνόπερες των μετόχων.
    Και παρόλα αυτά ο κόσμος του Παναθηναικού είναι διατεθειμένος να έρθει στο γήπεδο μόλις δει κάποια προσπάθεια σωστή. Παρά τις αμέτρητες πίκρες. Αλλά δεν γίνεται να ζητάς σε αυτή την φάση που περνάμε τώρα της κρίσης να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο ενώ αυτοί που έχουν τα γαμημένα τα λεφτά δεν κάνουν τίποτα για να τον φέρουν πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν μου εξηγήσεις , τι βρίσκει ο αεκατζής ή ο αρειανός , και έχει πάνω από 15.000 σταθερά στο γήπεδο , θα συμφωνήσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω οτι κόβει τόσα εισιτήρια η ΑΕΚ ρε φίλε σε κάθε ματς, ούτε ο Αρης. Δεν το έχω ψάξει ίσως έχεις δίκιο. Όπως και να έχει, εγώ θυμάμαι να πηγαίνω και στο ΟΑΚΑ με τον Ιωνικό (γύρω στο 2000) και να έχει γύρω στα 40,000 κόσμο. Ένα παράδειγμα σου λέω τώρα απο τα πολλά. Δεν ήταν πάντα έτσι σνομπ ο κόσμος του Παναθηναικού ούτε καναπεδάκιας. Δεν δέχομαι οτι ο κόσμος μας δεν θέλει να πηγαίνει γήπεδο να βλέπει ωραία μπαλίτσα, να ξεχαρμανιάζει και να ξεχνιέται απο τα προβλήματα του. Απλά κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι, ξενέρωσε. Αυτό που έπρεπε να βγαζει υγεία, έβγαζε αρρώστια στον κόσμο. Είτε απο τις παράγκες, είτε απο τα διοικητικά τα δικά μας τα ξεκατινιάσματα, είτε απο την γενικότερη σαπίλα που επικρατεί και δεν αλλάζει τόσα χρόνια. Ε, ήρθαν τωρα και τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο καθένας μας, μας κυνηγάνε τράπεζες και εφορίες και απλά έδεσε το γλυκό. Μπορεί να μην είναι ρομαντικό,αλλά είναι ρεαλιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου