Κάποια πράγματα Βαγγέλα δεν αγοράζονται!



Όσο κάτω κι αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά ,το κόμπλεξ κάποιων Ολυμπιακών θα υπάρχει και δεν θα κρύβεται με τίποτα. Και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος τους που φέτος έκανε τα πάντα για να "ισοφαρίσει" το ρεκόρ-θαύμα της ομάδας του Παναθηναϊκού το 1964. Το αήττητο πρωτάθλημα. Και τι δεν έκανε...


Όμως για ακόμη μια φορά φάνηκε πως κάποια επιτεύγματα ούτε στήνονται ,ούτε αγοράζονται. Ακόμη και τα πάντα να τα έχει υπό την επίβλεψη του ,φάνηκε πως δεν είναι αρκετό για να πετύχει τέτοια κατορθώματα. Γιατί ο ίδιος θα το πετύχαινε και όχι η ομάδα του.

Πάπαλα λοιπόν και το αήττητο πρωτάθλημα. Ίσως το σαδιστικό του μυαλό ,να επιδιώξει του χρόνου να ξεπεράσει το ρεκόρ του 1964 και όχι να το ισοφαρίσει. Να πάρει το πρωτάθλημα μόνο με νίκες. Μπορεί κάποτε και να το πετύχει ,έτσι όπως βουλιάζει ο ίδιος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και να το καταφέρει ,την απάντηση για το πόσο αρχιδάτο κατόρθωμα θα είναι ,την πήρε απο τους ίδιους τους Ολυμπιακούς. Ούτε 10.000. Και αυτοί σιγά-σιγά του γυρίζουν την πλάτη...

Ό,τι και να κάνει και όσο δεν θέλει να παίζει τα ματς στα ίσια ,η φιγούρα του Ζαχαρία Πιτυχούτη με την σημαία με το τριφύλλι μέσα στο Καραϊσκάκη να κάνει τον γύρο του θριάμβου ,θα αποτελεί καθημερινό του εφιάλτη.

Σχόλια

  1. 3/2/2013 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3
    3/2/2008 Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός 1-0
    http://www.youtube.com/watch?v=lZBCV4LgDJw

    Μου φαίνεται δεν τους πάει η μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει έρθει πολύ νωρίτερα στην σαιζόν αν δεν ακυρωνόντουσαν γκολ ως οφσαιντ, δεν λήγανε τα ματς στο 97' κτλ κτλ..Απλά σήμερα ήτανε τέτοια τα γκολ( τρομερά by the way) που ήθελε πολύ φαντασία για να μην μετρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το αποτέλεσμα είναι 100% σίγουρο , ή παίζει καμιά ένσταση μιας και ο ref δεν κράτησε 7 λεφτά καθυστερήσεων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω αν θα αποτελει εφιαλτη του χοντρου ο Πιτυχουτης... Πολυ φοβαμαι οτι σκεφτηκε καπως ετσι: "Δε πα να γαμηθουν τωρα και τα αηττητα πρωταθληματα?! Ας κονομησω τωρα μ ενα 1 στο ημιχρονο 2 τελικο και ασε τα προβατα να βελαζουν λυπημενα..."
    ΥΓ Το ματς δεν το ειδα. Μπορει να πεφτω και τελειως εξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου