Το Κύπελλο στην Λεωφόρο!



Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 81-78 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 14ο Κύπελλο της ιστορία του ,φέρνοντας την πρώτη κούπα για το 2013 στην Λεωφόρο. Καλύτερη η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα με κορυφαίους τους Λασμέ ,Γκιστ ,Ούκιτς και Διαμαντίδη.


Τεράστια ψυχολογική ένεση για την νέα ομάδα μας η σημερινή κούπα.

Ο τελικός σαν τελικός ήταν μια σκέτη ντροπή. Ούτε σήμερα σκοτώθηκε άνθρωπος ,άρα ούτε σήμερα πρέπει να το κάνουμε θέμα ,σωστά; Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ να περνάνε μαχαίρια ,στυλό ,πέτρες στο γήπεδο και να γίνονται στόχος οι παίκτες. Αν θέλουμε να τους σκοτώσουμε είτε αυτούς είτε τους αντίπαλους οπαδούς ,τότε κάτι έχουμε μπερδέψει όλοι μέσα μας. Εκτός κι αν στόχος μας δεν είναι να γεμίζουν τα γήπεδα με τους οπαδούς και των αντιπάλων και είναι απλά να τα μπουρδελιάζουμε σε κάθε ευκαιρία. Ναι ,αν τα βάλετε σε σύγκριση οι γαύροι είναι πιο ευνοημένοι ,αλλά μήπως σε κάποια φάση να σοβαρευτούμε κι εμείς; Αν δεν σας αρέσουν αυτά που λέω ,κάντε πως δεν τα διαβάσατε.

Σχόλια

  1. Χίλια μπράβο στην ομαδάρα που κλείνει στομάτα εκτός και εντός ( φορουμιτοβαζελογαυράκια και γκαζετοξυπνητζήδες)! Χίλια μπράβο σ όλους τους παίχτες και τον Πεδουλάκη !



    Χίλια μπράβο στον ΔΗΜΗΤΡΗ τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ που κρατάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΡΘΙΟ ._


    Για τους αλητές των γηπέδων πράσινους κόκκινους έξω από τα γήπεδα και στη φυλάκη.. Φτάνει πια..Τέρμα τα εισητήρια στο χουλιγκαναριο. Καταστρέψανε ένα σπουδαίο ματς κατα τα αλλα..


    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκαια η ανάδειξη του Ούκιτς ως MVP της αναμέτρησης έστω και εάν ο Διαμαντίδης είχε πληθωρική παρουσία και απέδειξε ποιός είναι ηγέτης. Επειδή του έχουμε σούρει αρκετά του Κροάτη και ίσως όχι άδικα αυτά που έκανε ήταν εκπληκτικά. Ειδικά τα δύο τρίποντα που έβαλε ήταν κρίσιμα και φυσικά το γκολ-φαουλ στο 72-71 την μοναδική φορά που πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός.
    Επίσης πολύ μεγάλο παιχνίδι απο τον Λάσμε που αποδεικνύει ότι τελικά ο Πεδουάκης είχε δίκιο που τον περίμενε μέχρι και λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
    Σημαντική ψυχολογική ντόπα η σημερινή αλλά να μην ξεχνιόμαστε μεσοβδόμαδα υπάρχει το ματς στην Μόσχα όπου εκεί ελπίζω η ομάδα να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φορουμιτοβαζελογαυράκια και γκαζετοξυπνητζήδες χαρακτηριζεις αυτους που κανουν κριτικη ρε αμπαλε?αυτοι ειναι μεσα σε καθε παιχνιδι ομως δεν κανουν σχολιακια απο το πληκτρολογιο οπως κανεις εσυ.βαζελοπροβατο ε βαζελακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νιώθεις οτι αναφέρομαι σε σένα και θίχτηκες ; Aν ναι μεγια σου με χαρά σου ! όποιος έχει τη μύγα ξέρεις τι παθαίνει.

    Αν δε καταλαβαίνεις σε ποιους αναφέρομαι να στο κάνω πενηνταράκια. Στα φορουμιτοβαζελογαυραικά που βρίζαν όταν ήρθε ο Λάσμε λέγοντας οτι επειδή κατάγεται από την Αφρικη ειναι άμπαλος και δε ξέρει μπάσκετ.
    Όλα αυτά πριν κάν τον δούμε..όπως και τον Μπράμο τον Ουκιτς τον τον..
    Σε αυτούς που βρίζανε σε κάθε ευκαιρία τον Πεδουλάκη και τον κοροιδεύαν αισχρά επειδή δε γνωρίζει καλά Αγγλικά.

    Σε αυτούς που βρίζανε τον Σοφοκλή επειδή έπαιζε στον Ολυμπιακό .

    Σε αυτούς που βρίζαν για τον Καπόνο λεγοντας πόσο τελειωμένος είναι και σάπιος.

    Σε αυτούς που έχουνε περάσει γενιές δεκατέσσερις σχεδόν όλους τους νέους παίχτες μας πλην ΔΙαμαντίδη( εκεί δε τους παίρνει..) πριν καν τους δούνε.Αν και για αυτόν λέγανε πόσο σιχαίνεται να παίζει με τους νέους συμπαίκτες του και πόσο αυτοί οι γνώστες το διακρίνουν..Φάνηκε άλλωστε και στον τελικο ποσο δε γουστάρει ο Διαμαντίδης..Το μόνο που δε γουσταρει ο Διαμαντίδης είναι τους κάφρους και τους κάθε λογής ερμηνευτές συμπεριφορών.
    Σε αυτούς που βρίζανε τον ΓΙαννακόποουλο επειδή βάζει εκατομμύρια..

    Και όλα αυτά πίσω από την ανωνυμία του φορουμ . Σε αυτούς που τέλος λέγανε οτι η ομάδα ούτε στο τοπ 16 δε θα περάσει και παραλίγο να περάσει ακόμα και πρώτη .
    Στο site gazzetta που λοιδωρούσε την ομάδα με την κάθε ευκαιρία. Αν αυτά είναι κριτική να μας λείπει ΝΑΙ.


    Στην κανονική κριτική δεν έχω πρόβλημα και την θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Άλλωστε την έκανα και εγώ . Για παράδειγμα με τις καταφανείς λάθος επιλογές Κίτσεν Άρμοστρογνκ.



    Μάθε λοιπόν τι είναι κριτική και μετά έλα να μιλήσεις μαζί μου αστείε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που στον πουτσο τα ειδες ολα αυτα ρε φιλε γραμμενα?σιγουρα μπαινεις σε φορουμ του Παναθηναϊκου?χαχαχα.με εξαιρεση το κραξιμο στον Πεδουλακη με το οποιο συμφωνω και γω γιατι τον θεωρω λιγο για την ομαδα και ισως και το Σσχορτσιανιτη που δεν τον παω,ολα τα αλλα τα διαβαζω πρωτη φορα.
    μην κανεις την τριχα τριχια και καθε σχολιο που διαβαζεις το κανεις μεγα θεμα.αφου ξερεις οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...
    ειδικα στο μπασκετ που ξερουν λιγοι στην Ελλαδα,να εμπιστευεσαι τη γνωμη αυτων που το παρακολουθουνε συστηματικα και οχι περιστασιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου