Σήμερα η ομάδα άξιζε το χειροκρότημα. Τα χουμε όλα ,η γκαντεμιά μας έλειπε



Αν και προηγηθήκαμε δύο φορές στο σκορ ,τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το διπλό στην Τρίπολη και να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα. Μοιραίος ο Μπουμσόνγκ που στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων έκανε χέρι και κέρδισε ο Αστέρας πέναλτι. Και τα δύο γκολ ο Σισοκό και ήταν πολύ ωραία. Πολύ καλός ο Σο.


Αν δεν είχαμε την γκαντεμιά και ο Μαυρίας έκανε το 1-3  στις καθστερήσεις ή ο Μπουμσόνγκ δεν έκανε το λάθος ,η ομάδα θα έβρισκε και την ηρεμία της. Δυστυχώς η νίκη δεν ήρθε ,αλλά πλέον δεν έχουμε άλλη οδό απο το να ηρεμήσει η ομάδα. Γιατί η εμφάνιση ήταν καλή...

Κρίμα πάλι για τον κόσμο που αν κι έδωσε βροντερό παρών ,για ακόμη μια φορά δεν έφυγε χαρούμενος απο το γήπεδο.

Σχόλια

  1. ναπολιτανος2/2/13 9:37 μ.μ.

    γκαντεμια ειναι αυτο στο 94'?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate132/2/13 9:46 μ.μ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΠΕΝΑΛΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο η ομάδα συνεχίζει να έχει θετική διάθεση στο γήπεδο και σωστή τακτική συμπεριφορά .Έκανε καλό παιχνίδι και ήταν άτυχη ως προς το αποτέλεσμα !Δυστυχώς ο Μπουμσονγκ κάνει αχρειάστο πέναλντυ στο τέλος..μεγάλη γκάφα..
    Εντύπωση μου έκανε ξανά η πίεση στη μπάλα και το pressing στον χώρο που αναλάμβαναν 3-4 παίχτες ακόμα και όταν ο Αστέρας είχε τη μπάλα στη περιοχή του. Αυτό πρέπει να γίνει κανόνας στο παιχνίδι μας!
    -Το καλύτερο του παιχνίδι έκανε ο Σισόκο και με διαφορά..Μακάρι να συνεχίσει ..γιατι είχε χαθεί για αρκετό καιρό στην μετριοτητα της ομάδας ..
    -Ο Ζέκα συνεχίζει όπως έλεγα και την προηγούμενη ομάδα να κάνει τρομερά ματς . Πάλι έφαγε το γήπεδο έκλεψε μπάλες και ετρεξε πολύ. Από τον Δεκέμβρη μέχρι τώρα είναι τρομερός. Συνέχισε έτσι Ζέκα γιατι ήσουν πουλέν..
    -Φοβερή η απόκρουση του Καρνέζη στο 93 ..!
    - ΠΟΛΥ καλός ο Τριανταφυλλόπουλος ! Σε αντίθεση τραγικός ο Βελάσκεζ !!
    -Αρκετά καλός και ο Σο που πίεσε αρκετά και προσπάθησε και έβγαλε την ομάδα μπροστά. Και ο Γιούρκας ήταν καλός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο περιόρισε τον Ντε Μπλάσις που είναι επικίνδυνος παίχτης..
    -Αρκετά θετικος και ο Φουρλάνος που έδειξε οτι σε αυτή τη φάση είναι πολυ πιο ουσιαστικός και χρησιμότερος του Ιάπωνα. Επιπλέον το ίδιο και ο Μαυρίας..
    -Αρνητικός ο Μαρίνος( Ο Ράγιος και ο Νάβαρο τον είχαν κάνει γιο γιο..) και ο Καζιγιάμα..( άφαντος και με λάθη )
    -Αύριο παίζουνε ΠΑΣ - Λειβαδιά..Στο επόμενο παιχνίδι με νίκη στην Ξάνθη μπαίνουμε 5 άδα..

    -Για μεταγραφές οπωσδήποτε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ !! Μη ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !


    Γενικά πάντως πολύ ωραίο το παιχνίδι..Και ο Τσιώλης έχει φτιάξει ωραία ομάδα τον Αστέρα με ψίχουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου