Βγείτε Ευρώπη και φέρτε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο!



Μετά απο ...μήνες κατάφερε η ομάδα μας να πάρει νίκη στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και πήρε το τρίποντο ,νικώντας τον Όφη με 3-1. Όμως επιτρέψτε μου να εστιάσω αλλού το ενδιαφέρον μου.


Η παρουσία του κόσμου στο άψυχο Ο.Α.Κ.Α δεν ξεπερνούσε τους 5.000 και το ακόμη πιο άσχημο είναι πως ήταν αναμενόμενη αυτή η προσέλευση. Χωρίς να συμφωνώ με τον συσχετισμό της παρουσίας μας στο γήπεδο με την βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα ,είναι για μένα το δεύτερο μεγαλύτερο στοίχημα που καλείται να κερδίσει η υπάρχουσα ομάδα και η υπάρχουσα διοίκηση. Να φέρει τους Παναθηναϊκούς πάλι πίσω στο γήπεδο. Όχι 50.000 ,αλλά να υπάρξει μια συσπείρωση του κόσμου με πρόσχημα καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα της ομάδας. Το δεύτερο μεγαλύτερο στοίχημα ,γιατί το πρώτο είναι το προφανές. Να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και εκτός απο τα έσοδα να μην ζημιωθεί κι άλλο στο πρεστίζ της ,μένοντας εκτός Ευρώπης μετά απο 16 χρόνια.

Highlight του αγώνα -εκτός του πολύ ωραίου γκολ του Μαρίνου- το πανί που αναρτήθηκε για τον Βγενόπουλο ( "που είσαι ρεεε ...μπαινώ-βγενόπουλε" ). Προφανώς και δεν διαφωνώ με το πανί ,προφανώς και ο κόσμος νιώθει προδομένος απο τα μεγάλα λόγια του Βγενόπουλου. Ασχέτως αν ξέμεινε απο συμπαίκτες ,ασχέτως αν υπάρχει μια επικίνδυνη ΓΗΠΕΛ ,η αλήθεια είναι μια και λέει ότι ο Βγενόπουλος παρακολουθεί αποστασιοποιημένος τα Παναθηναϊκά γεγονότα βάζοντας απλά το 10% που του αναλογεί στις Α.Μ.Κ. Ε αυτά δεν φτάνουν. Ο κόσμος πίστεψε στον Βγενόπουλο και αυτός συμμετέχει μόνο με το μικρό ποσοστό του. Η μόνη μου ένσταση ,η υπογραφή του πανιού που έλεγε "Θύρα 13". Δε νομίζω να γράφτηκε απο παιδιά της Θύρας 13 και δε νομίζω να έχει δικαίωμα ο καθένας να βάζει το όνομα της Θύρας 13 στα πανιά που φτιάχνει.

Αυτά τα ολίγα. Ο Παναθηναϊκός σήμερα νίκησε. Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν σώθηκε.

Σχόλια

  1. Η τελευται γραμμη τα λεει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά όλα , αλλά το ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 . Το λεω όσο πιο απλά γίνεται . Προσωπικά αν έγραφε "Βγενόπουλε .... " , χωρίς να χρησιμοποιεί φρασεολογία Τουλούμπα δεν θα το κατέκρινα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 .


    Και κάτι γενικό .. ο οπαδός - φίλαθλος φαίνεται στο γήπεδο , όχι στα pc και στις καφετέρειες . ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Μεγάλοι μάγκες αυτοί που βγάλανε αυτό το ΠΑΝΟ όταν η "γραμμή" είναι άλλη..Επιτέλους κάποιοι δείξανε οτι οι Παναθηναικοί δεν είμαστε πρόβατα !

    - Μακάρι το σκηνικό αυτό να είναι αφορμή για ξεκάθαρισμα στον οργανωμένο κόσμο..., στο οποίο θα επικρατήσουν οι αγνοί Παναθηναικοί.

    -Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μετά από 3 μήνες..και έκανε την 3η νίκη εντός έδρας στην 23 αγωνιστική .. οπότε αυτό τα λέει όλα και δυστυχώς κανείς δε μπορεί να χαρέι με ένα αποτέλεσμα..Η χρόνια σώζεται μόνο αν καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη είτε στο Champions League είτε να πάρουμε το καλό εισητήριο του Uefa..Το να μπούμε στην 5άδα και να βγούμε τελευταίοι προφανώς δε μας λέει κάτι..

    Αγωνιστικά :Από εκεί και έπειτα σήμερα ξεχωρίσαν οι Μαυρίας Σισόκο Τοτσέ και κατά δεύτερο λόγο ο Ζέκα με τον Γιούρκα..Θεωρώ πως αυτοί οι 5 μαζί με τον Καρνέζη και τους Καπίνο - Τριανταφυλλόπουλο μπορούνε να δημιουργήσουνε έναν κορμό στην ομάδα ( Μαζί με τους Σο - Βιτόλο για γρανάζια και τους υπόλοιπους Έλληνες που έρχονται από πίσω) ..Οι υπόλοιποι ξένοι παίχτες που υπάρχουνε στο ρόστερ θεωρώ πως αν δε δούμε σημαντική βελτίωση δεν κάνουνε.. Η ομάδα χρειάζεται μεγάλη ποιοτική ενίσχυση..

    Νομίζω ακόμα οτι αυτή η ενδεκάδα που παρέταξε ο Φάμπρι ήταν η πιο ενδεδειγμένη..Πραγματικά δεν νοείται αυτός ο Παναθηναικός να παίζει χωρίς τον Μαυρία βασικό ! Καλός ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σο αλλά και ο Μαρίνος ..Πιστεύω πως ο Κάιπερ αποκτήθηκε απλά για να αποκτηθεί και θεωρώς πως οι δύο εμφανίσεις του Μαρίνου ως αριστερό μπακ ήταν καλές για τα δεδομένα της εφετινής χρονιάς..


    Επιπλέον ο Τριανταφυλλόπουλος δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες διότι ο Μπουμσονγκ είναι εκτός φόρμας εδώ και πολύ καιρό ενώ ούτε ο Πίντο γεμίζει το μάτι..


    Πιστώνεται και ο Φάμπρι για να είμαστε δίκαιοι την βελτίωση της ομάδας..Πάντως θα πρέπει να πιστέψει περισσότερο τους ΕΛΛΗΝΕΣ παίχτες..και ελπίζω στη συνέχεια να το κάνει..Είναι άδικο Αποστολόπουλος να μην έχει παίξει λεπτό..Καταλαβαίνω βέβαια την ανάγκη για αποτελέσματα αλλά είναι εξίσου απαραίτητη η δημιουργία ΚΟΡΜΟΥ με βάση τους Έλληνες παίχτες..


    Τέλος ευελπιστώ στην περίπτωση Τίτου ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ για να συνδράμει οικονομικά στην ομάδα..ωστέ να αρχίσει μια κάποια ανάπτυξη..Βέβαια το καλύτερο είναι να βρεθεί ΕΝΑΣ ιδιόκτητης αλλά αυτή τη στιγμή και οι απλοί χρηματοδοτες είναι κάτι παραπάνω από ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ..


    Ελπίζω να αλλάξει ΑΡΔΗΝ η μετοχική σύνθεση στο εγγύς μέλλον και σε διάλυση της Συμμαχίας- παραίτηση ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ γιατι αυτή η ομάδα δείχνει οτι με σωστό σχέδιο ειλικρίνεια και ΧΡΗΜΑΤΑ μπορεί να ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟ Θ13 .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΤΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑκλπ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟ Θ13 Η ΜΟΝΟ ΤΟ Θ13.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ κ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΝΑ ΒΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eisai lathos gia ton organwmeno kosmo.
    mia xara agnoi kai romantikoi einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην του χαλάς το παραμύθι .


    press κάνε μια ανάρτηση αν θες/μπορείς για το δυο απογευματικνά ματς βόλεϊ στην Κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν και εάν ξεκαθαρίσουν τα δύο «καυτά» ζητήματα του γηπεδικού και της αγωγής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Βλάση Τσάκα, τότε ίσως μπορέσει να βρει και η ομάδα τον δρόμο της. Ή τουλάχιστον θα έχει γίνει μία καλή αρχή.

    Επί 1,5 χρόνο ο Τσάκας διέσυρε τον Παναθηναϊκό και τώρα που ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος κρυβόταν από πίσω, λέμε δεν πειράζει;

    Εκτός και εάν θεωρούμε ότι αυτός που έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό, το έκανε για να γελάσουμε και ότι δεν είχε στο μυαλό του τη διάλυση της ΠΑΕ!

    Επίσης για το γηπεδικό είναι το λιγότερο αστείο να μην «τρέχει» η διαδικασία της λογοδοσίας.

    Διότι να δεχτούμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί ότι το γήπεδο μπορεί να φτιαχτεί, ότι μπορεί να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα, ότι μπορεί ν’ αλλάξει τους όρους της συμφωνίας με τον Μπόμπολα και τον Βωβό, ότι μπορεί να «παγώσει» το χρέος προς τον «Άκτωρα». Να τα δεχτούμε όλα για την οικονομία της συζήτησης, τη λογοδοσία μπορεί να μας πει κανείς γιατί δεν την κάνει;

    Η ΠΑΕ δεν θα χρεωθεί ούτε ευρώ και θα μάθουμε τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

    Τι συμφωνίες είχαν υπογραφεί, εάν η ΠΑΕ έχει στα χέρια της όλα τα έγγραφα, που πήγαν τα 6,6 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν...

    Όσο δεν συμβαίνει αυτό το ΑΠΛΟ, όλοι θα φαντάζονται ότι εάν φτάσουμε στα άλλα τα πιο πολύπλοκα (Μπόμπολας, Βωβός, χρηματοδότηση, αγωγή στον Δήμο κλπ) θα γίνει της… κακομοίρας.

    Διότι εάν όλα έχουν γίνει τέλεια, όπως ισχυριζόταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, για ποιο λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος φοβάται να προχωρήσει τη λογοδοσία;

    Εκτός και εάν ξέρει και αυτός… κάτι και δεν θέλει να εκθέσει κόσμο και κοσμάκη.

    Από τη στιγμή όμως που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ευαγγελίζεται τη διαφάνεια, οφείλει να προχωρήσει την απόφαση που είχαν πάρει οι μέτοχοι τον περασμένο Μάρτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύω ότι θα πρέπει ο ίδιος ο Βγενόπουλος να βγεί και να πει τις απόψεις του χωρίς να υπάρχουν "περιβάλλοντα,κύκλοι και τετράγωνα".Μπορεί να έχει δίκιο στο θέμα της ΓΗΠΕΛ με την μέχρι τώρα στάση που κρατάει δεν νομίζω ότι τον δικαιώνει μάλλον το ακριβώς αντίθετο πετυχαίνει.
    Για τα αγωνιστικά εάν η ομάδα δεν κάνει ένα καλό σερί δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να μπεί στην πρώτη πεντάδα.Ειδικά όταν δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεύτερη σερί νίκη,κάτι που εύχομαι να το κάνει με την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι "γνωστοί - άγνωστοι" θα χαρούν ιδιαίτερα αν η ομάδα δεν βγεί Ευρώπη.!! Και κάνουν τα αδύνατα , δυνατά.!! Θέλουν να καταφέρουν (έτσι νομίζουν) ο κόσμος (η πλειοψηφία δηλαδή) να τους παρακαλέσει γονυπετείς και με συγγνώμες , όπως γυρίσουν πίσω (αλήθεια έφυγαν??). Σίγουρα όλοι έχουν τις ευθύνες τους, αλλά τα εκ. € δεν είναι πλέον "μαρουλόφυλλα" και σε τελική , όποιοι αποφασίσουν να συμμετέχουν , θα πρέπει μελλοντικά να έχουν και κάποια επιστροφή των χρημάτων τους. Το να εξοφλήσεις χρέη που δημιούργησαν άλλοι , χωρίς στο μέλλον να μπορέσεις να εισπράξεις ορισμένα από αυτά, μόνον τρελοί θα το επιχειρούσαν σήμερα.


    Δυστυχώς ο "εμφύλιος" βολεύει κάποιους για να αναγκάσουν και δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις που θα φέρουν την ομάδα πρό τετελεσμένων γεγονότων και δίλημμα η ΕΓΩ ή.... το χάος και κανείς.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε μπαινω καν σε διαδικασια συζητησης περι Βγενοπουλου, γηπελ και αλλων χιλιοειπωμενων πραγματων. Ενα πραγμα μονο: Ως ενας απο τους ελαχιστους που πηγε γηπεδο το Σαββατο, αλλα και ως σκεπτομενο μελος της Θ13 για 15χρονια δε δεχομαι με τιποτε και για κανενα λογο πανο με υπογραφη "Θ13" κατω απο 100% γκοτζικες εκφρασεις, οι οποιες αποτελεσαν την αιχμη του δορατος της αυλικης προπαγανδας. Δε με ενδιαφερει το περιεχομενο κατα τ αλλα. Μεγα λαθος του φορεα που δεν το κατεβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου