Το κλάμα για την ομάδα σου...



Ένα κείμενο που με εκφράζει απόλυτα για την αγάπη του οπαδού προς την ομάδα του και το είδα δημοσιευμένο απο το group του Facebook "PANATHINAIKOS OUR PRIDE II".




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ......

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ......

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.... ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ,ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.....ΠΟΥ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ...ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.......


ΥΓ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΙΖΕΡΟΥΣ ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΕΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΑΠOΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ''ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ'' ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..........

ΥΓ. για το γνησιο της υπογραφης....panathinaikos our pride ii

Σχόλια

  1. Τα κλάματα δεν ταιριάζουν στους φιλάθλους του Παναθηναικού. Ότι αποτελέσματα και αν φέρουμε στα επόμενα ματς , είμαστε Παναθηναϊκός και δεν ξενερώνουμε ποτέ. Η ομάδα , ούτε θα χαθεί , ούτε θα καταστραφεί.


    Θέλεις να διώξουμε τον κ. Αλαφούζο; Συμφωνώ , με την άποψη των περισσότερων , ότι η διοίκηση έχει βάλει πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με άλλες του πρόσφατου παρελθόντος. Μήπως οι τόσες ΑΜΚ που έγιναν απέδωσαν τίποτα; Μήπως οι υπόλοιποι μέτοχοι ενστερνίστηκαν την κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ και έβαλαν τον οβολό τους , ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε σαν σύνολο κάτι καλύτερο;


    Δεν θα είμαι αρνητικός , θα προσπαθήσω να περιγράψω μερικά πραγματάκια που γίνονται συνολικά στην ομάδα που κατά την γνώμη μου είναι μικρές ενδείξεις φωτός.


    1. Χθες , σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε διάφορα σάιτ , επήλθε , ή τουλάχιστον είμαστε κοντά σε συμφωνία Ερασιτέχνη και ΠΑΕ , για την μόνιμη επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεωφόρο. Ακόμη , τα σάιτ λένε ότι έχουν βρεθεί και τα χρήματα για τις επισκευές που θα γίνουν. Προσωπικά , φοβήθηκα ότι η διαφωνία ένθεν και ένθεν θα τίναζε στον αέρα την επιστροφή στην ιστορική μας έδρα , αλλά ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική. Νομίζω ότι , από την επιστροφή στη Λεωφόρο , αμφότεροι θα βγουν κερδισμένοι ( Ερασιτέχνης & ΠΑΕ).


    2. Η μεταγραφή Φιγκερόα , πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Ο συγκεκριμένος παίκτης διψάει για μπάλα και από ότι φαίνεται με το που θα γίνει καλά , θα προσφέρει πολύ στην ομάδα.


    3. Οι παίκτες που έχουμε , όντως , είναι πολύ κατώτεροι ποιοτικά από αυτούς που είχαμε στην αρχή της σεζόν , αλλά σαν μπάτζετ μπορεί πλέον να ελεγχθεί από την διοίκηση , με την έννοια ότι ο κ. πρόεδρος μπορεί να τους πληρώσει και να κρατήσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Χαμηλό μεν για Παναθηναικό , αλλά από ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Αυτή είναι η θέση μου , προτιμώ από το να ρισκάρω τα πάντα , τη σιγουριά ενός επιχειρηματία , έστω με πολύ μικρές απαιτήσεις. Αυτό , το ξεκαθαρίζω για τώρα , που είναι αρχή , μετά θα έχω απαιτήσεις.


    4. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγιναν 6 μεταγραφές σε αυτή την περίοδο. Για μένα οι 4 είναι πολύ καλές και οι παίκτες θα πιάσουν. Από αυτούς που έφυγαν , οι περισσότεροι από εμάς εδώ που γράφαμε , δεν τους κράζαμε; Για τον κ. Βύντρα δεν λέγαμε πολλοί , ότι ήταν άμπαλος και όταν επιτίθενται οι αντίπαλοι έκανε βήματα προς τα πίσω; Το ίδιο δεν λέγαμε για τον κ. Σπυρόπουλο που χαρακτηρίζονταν και ως δημόσιος υπάλληλος; Για τον κ. Χριστοδουλόπουλο δεν λέγαμε ότι νοιάζεται για την κόμμωση του και λιγότερο για την μπάλα; Για τους τρεις , από συζήτηση που είχα με στέλεχος της Παν. Συμμαχίας , έμαθα ότι από την ΠΑΕ τους έγινε πρόταση να μείνουν στην ομάδα με μειωμένα συμβόλαια , κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκαν.
    Για τον κ.Πετρόπουλο , που προσωπικά τον εκτιμούσα πολύ και θεωρούσα ότι δεν αξιοποιήθηκε όσο έπρεπε στην Παιανία , υπήρξαν φίλοι στο μπλόγκ που μου έγραψαν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έκανε για την ομάδα. Τέλος , η προσωπική μου άποψη για τον κ. Κατσουράνη είναι ότι καλώς αποδεσμεύτηκε από την ΠΑΕ.


    5. Λέτε πολλοί ότι , ο κ. Φάμπρι είναι πολύ λίγος για προπονητής του Παναθηναικού. Συμφωνώ ότι είναι κατώτερος του κ. Ρότσα , αλλά είναι καλύτερος από τον κ. Φερέιρα. Δουλεύει πολύ την τακτική , πως θα παίζουν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο , αξιοποίησε τον Σισσοκό , τον έβαλε να παίζει από τα δεξιά ώστε να χρησιμοποιεί καλύτερα το αριστερό του πόδι. Για το ματς με την Ξάνθη , η ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες , η έλλειψη του κλασσικού φουνταριστού παίκτη στην ενδεκάδα , μας στέρησε το γκολ. Η ομάδα έχει ποιότητα , κάποια στιγμή αυτό θα φανεί , χρειάζεται υπομονή και στήριξη.


    Στο τέλος αυτών που γράφω θα ήθελα να κάνω μία ευχή : οι οπαδοί να μείνουν κοντά στην ομάδα , να την στηρίξουν , να βοηθήσουν τους παίκτες με το χειροκρότημα και την ιαχή στο γήπεδο. Αν τους απαξιώσουμε , είναι σαν εμείς οι ίδιοι να βγάζουμε τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου