Aξίζει να σχολιάσω κάτι;



Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Κοντός για το κλείσιμο της αντι-παναθηναϊκής εφημερίδας Derby News ,ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εφημερίδα είχε την στάμπα του βαρδινογιαννισμού για λάθος λόγους και πως ο αντι-βαρδινογιαννισμός άνοιγε πόρτες και όχι το αντίστροφο.


Και ρωτώ το πιο απλό πράγμα. Αξίζει να σχολιάσω κάτι; Γιατί προφανώς με τις παραπάνω ατάκες του Κοντού , αναιρείται ό,τι κι αν γραφεί αφού σε βγάζει τρελό.

ΜΙΑ φορά ,ΕΝΑ πρωτοσέλιδο που αυτή η εφημερίδα έκραξε ανοιχτά την οικογένεια και τον Τζίγγερ. ΈΝΑ να μου βρείτε. Όχι τα πούστικα "Πρώτα άλλαξε εσύ" και τα @@ μου κουνιούνται.

Επίσης ποιος αντι-βαρδινογιαννισμός άνοιγε πόρτες; Μετά το 2008 μαζί σου. Πριν απο το 2008; Πως; Που; Πότε; Όταν όλα τα ΜΜΕ έγλυφαν τον Τζίγγερ και κανείς δεν τον έκραζε; Έτσι ανοιγόντουσαν οι πόρτες;

Χρηστάκη ,ας το αγόρι μου και ψάξε βρες λίγο απο την χαμένη σου αξιοπρέπεια που δούλευες τόσο καιρό σε 2 άκρως αντιφρονούντα ΜΜΕ που το ένα έκραζε το άλλο και μετά πούλα μας τρέλα...

Σχόλια

  1. Καλά, η δημοσιογραφία αν ήταν άνθρωπος θα είχε ήδη αυτοκτονήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως τον παραδεχομαι τον Κοντο.ειναι μεγαλος πολυθεσιτης.εχει καταφερει να παιρνει μισθο απο 3 διαφορετικες "τασεις" του Παναθηναϊκου:Derby(Βαρδινογιαννης),Καθημερινη(Αλαφουζος),leoforos.gr(ομιλος Οντονι,παραδοσιακα αντιβαρδινογιαννικα).και φυσικα εκτος ολων αυτων,πληρωνεται και απο το κρατος για τις εκπομπες του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο, είσαι πολύ "Κοντός" για το ύψος του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου