@Yalafouzos Άντε και προπονητής!



O Γ.Αλαφούζος τελείωσε τον Ρότσα επειδή λέει έβαλε στο ματς του Σαββάτου τον Μπουμσόνγκ βασικό. Εγώ στην όλη τρέλα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα ,αναπαράγω ένα tweet-προτροπή ενός παιδιού προς τον Γ.Αλαφούζο και περιμένω να δω τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου.


Το αστείο είναι ότι την Τετάρτη παίζουμε τον μοναδικό μας στόχο ,το Κύπελλο, και πολύ αμφιβάλω αν θα πάρουμε την πρόκριση. Το ακόμη πιο αστείο είναι ότι φαντάζομαι πως θα πάρουμε τώρα σβάρνα ό,τι προπονητή μας κάτσει. Το εντελώς τραγικό είναι πως ο Αλαφούζος ΔΕΝ ΕΧΕΙ στο μυαλό του ένα πρόγραμμα και με τις συνεχείς αλλοπρόσαλλες γαμάει την ίδια την ομάδα ,που Ευρώπη δεν παίζει μα βγει και ο οικονομικός μαρασμός πάει για όλο και μεγαλύτερος (χρηματικά και χρονικά).

Το αν πλήρωσε ο Ρότσα και τις δηλώσεις υπεράσπισης προς Βύντρα-Σπυρόπουλο ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ βλέπω ότι στην ομάδα γίνεται της πουτάνας το κάγκελο ,φεύγουν οι Βαρδινογιαννικοί παίκτες και προπονητές ,φεύγουν οι πολυμετοχικοί παίκτες και προπονητές και στο τέλος θα μείνουν κάτι φανέλες άδειες.

Αυτό δεν λέγεται αναγέννηση ,αποδόμηση ή ό,τι άλλο στο διάολο εφευρεθεί ,αλλά καταστροφή!

Λοιπόν Γιάννη ...την Τετάρτη θα κάτσεις εσύ στον πάγκο;

Σχόλια

  1. P.Press θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη μου που μου περνάει από το μυαλό, και παίρνοντας αφορμή
    και από την σημερινή αλλοπρόσαλλη κίνηση του Αλαφούζου να διώξει τον Ροτσα.

    Για πιο λόγο να κάνει κουμάντο στην αμάδα ένας άνθρωπος ο οποίος
    δημιούργησε το καλοκαίρι έναν οργανισμό(?) με σκοπό την σωτηρία της ομάδας, και
    το αποτέλεσμα ήταν και είναι αρνητικό? Η ομάδα αγωνιστικά δεν βλέπετε, παίχτες διώκονται
    και φεύγουν, τα χρέη παραμένουν. Λεφτά δεν έχει σκοπό να βάλει ή δεν το δείχνει
    τουλάχιστον. Τζάμπα μάγκας δηλαδή. Ασκεί διοίκηση με τα λίγα λεφτά της συμμαχίας,
    που δεν μπόρεσε να μαζέψει για τον λόγο ότι δεν τον επιστέφτηκε κατά κύριο λόγο
    ο κόσμος.

    Και ρωτάω εγώ. Αυτή την δουλειά δεν θα μπορούσε να την αναλάβει
    ένας απλός φίλαθλος ή η θύρα 13 που περισσότερο μεράκι έχει για την αμάδα και
    πιο σχετική στο χώρο είναι από τον Αλαφούζο και τον κάθε περαστικό. Να αναλάβει
    το μεταβατικό στάδιο μέχρι να βρεθεί κάποιος σοβαρός επενδυτής να πάρει την ομάδα,
    και πιστεύω πως θα έψαχνε για αγοραστή, σε αντίθεση με τον Αλαφούζο που νομίζω
    πως έχει γαντζωθεί στην καρέκλα για δικούς του λόγους (γηπεδικό?).

    Αν σας φαίνονται παράλογα αυτά που γράφω θεωρήστε τα σαν μια
    τρελή σκέψη. Ούτος ή άλλος αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μόνο λογικά δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι εάν το καλοκαίρι ερχόταν κάποιος απο το μέλλον και μας έλεγε το πως θα εξελισσόταν το πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου ίσως και να τον χαρακτηρίζαμε τρελό.
    Τώρα διάβαζα στα σάιτ ότι υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης του Ρότσα απο Ιβηρική χερσόνησο έρχεται την Τρίτη Ελλάδα και υπάρχει το ενδεχόμενο να κάτσει και στον πάγκο με τον Πλατανιά.
    Όμως αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που αναφέρεις ακριβώς πιο πάνω το κατα πόσο ο Αλαφούζος μπορεί να στήσει ένα ποδοσφαιρικό πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ του Παναθηναικού Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει απτόητος . Να τον χαίρονται τα στημένα Αλαφουζάκια.

    Βάλε προπονητή τον Βασιλάρα τον Παναγόπουλο ή την κοπέλα που λέει τις ειδήσεις στον Σκάι.

    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ


    χειροκροτήστε τώρα τον Αλαφούζου οι τσάτσοι του..ήδη στα φορουμ σας προετοιμάζατε το έδαφος για να διώξετε τον Ρότσα..


    Μπράβο τα καταφέρατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτόν των τύπο στο κεφάλι της ομάδας μας βλέπω να πηγαίνουμε κατα διαόλου ....και μόνο που τον βλέπεις στην φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος ....

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΕΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yiorgos Kandakis8/1/13 12:14 π.μ.

    Αν ο προπονητής διαφωνεί στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και θεωρεί ότι οι παίκτες που δημιούργησαν το πρόβλημα στην ομάδα στο ματς με την Βέροια πρέπει να μείνουν , τότε δεν μπορεί να είναι προπονητής της ομάδας , Πρες.

    Μπορεί ο κ. Ρότσα να είναι πολύ καλός προπονητής , αλλά όφειλε να ενστερνιστεί τον νέο τρόπο φιλοσοφίας της ΠΑΕ και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.

    Νομίζω , ότι την Παρασκευή 4/01/2013 παίχθηκε ένα μεγάλο παιγνίδι με τις τύχες της ΠΑΕ.

    1. Θα εμφανίζονταν ο Πρίγκηπας και ο κ. Τσάκας και θα κατέθεταν τα 28 εκατομμύρια παίρνοντας την ΠΑΕ , διατηρώντας ή αλλάζοντας την υφιστάμενη κατάσταση (παίκτες , προσωπικό κ.λ.π.).

    2. Οι προαναφερθέντες δεν θα βάζανε τα λεφτά , οπότε η διοίκηση θα παρέμενε στον κ. Αλαφούζο που εν λευκώ θα εφάρμοζε το πρόγραμμα που ήθελε για την οικονομική εξυγίανσή της , σύμφωνα με τους δικούς του όρους και λογικές.

    Εκ των πραγμάτων έγινε το δεύτερο , οπότε ο κ. Αλαφούζος κάνει αυτό που θέλει για την ΠΑΕ. Το είπε σε συνεντεύξεις του και το γράψαμε στο μπλόγκ , ότι κανένα συμβόλαιο δεν θα είναι πάνω από 300, 000 ευρώ. Αν κάποιοι παίκτες δεν το δέχονται , άσχετα εμείς αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτή την άποψη , ο κ. Αλαφούζος με βάση τα οικονομικά του δεδομένα , το δάνειο που μάλλον θα πάρει , έκρινε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να τους συντηρήσει.

    Αν ο προπονητής , διαφωνεί με αυτή τη θέση , ή βλέπει ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό , ή κάνει πλάτη σε συγκεκριμένους παίκτες , ή φοβάται την ανάληψη ευθύνης με μικρότερης αξίας παίκτες , τότε η διοίκηση πρέπει να τον απαλλάξει από τις ευθύνες που έχει , άσχετα με τις απόψεις που έχουμε εμείς σαν οπαδοί.

    Ο κ. Αλαφούζος ανέλαβε το ρίσκο να βγάλει τον Παναθηναικό από τα χρέη , αυτός θα πάρει το δάνειο των 7,5 εκατομμυρίων , αυτός με προσωπικές του ενέργειες θα καταφέρει , -θα δούμε πότε- να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Συνεπώς , αυτός αποφασίζει.

    Ο Παναθηναϊκός , Πρες , δεν είναι μαγαζάκι γωνία , δυστυχώς , γιατί ούτε γήπεδο δικό του έχει , και τα χρέη του είναι γύρω στα 30 εκατομμύρια. Ο Πάοκ είναι μαγαζάκι γωνία , γιατί ναι μεν , έχει οικονομικά χρέη , αλλά από την άλλη μεριά δε , διαθέτει την ιδιόκτητη έδρα της Τούμπας που του εξασφαλίζει πολλά χρήματα από τα εισιτήρια των οπαδών του και τις διαφημίσεις.
    Οι επιχειρηματίες δεν κοιτάζουν την ιστορία και τους τίτλους μιας ομάδας μόνο , αλλά το οικονομικό τους συμφέρον με την δυνατότητα επένδυσης σε υφιστάμενες γηπεδικές εγκαταστάσεις. {Τα έχουμε αναλυτικά συζητήσει και γράψει σε παρελθόντα σχόλια και αναρτήσεις , είτε για την ενεργειακή αναβάθμιση της Λεωφόρου , είτε για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.}

    Εφόσον , το 2008 , εγκαταλείψαμε την Λεωφόρο με κοινή συμφωνία όλων των μετόχων , θα έπρεπε να είχαμε ήδη γήπεδο στο Βοτανικό. Το να γράψω ποίος φταίει , το ξέρετε , τα έχουμε πει στο παρελθόν. Όταν , η ομάδα μας δεν έχει ένα γήπεδο αξιώσεων , τύπου Καραΐσκάκη , που να μαζεύει τουλάχιστον 30,000 θεατές , ποιος μεγαλοεπενδυτής θα εμφανιστεί;



    Η άποψή μου , είναι και το λέω χωρίς φόβο ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι σαν μέγεθος θα μικρύνουμε ελπίζοντας ότι αυτό το γεγονός να είναι προσωρινό. Προσωπικά , εκτιμώ τον κ. Αλαφούζο , θεωρώ ότι έχουμε σοβαρή διοίκηση , πιθανώς αν δεν ήταν αυτός και η Παν. Συμμαχία η ομάδα θα ήταν στην δ΄Εθνική. Μην νομίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν , ίσως το συνειδητοποιούμε καλύτερα τώρα.


    Θα κατεβούμε ένα σκαλί , όσο επίπονο και δύσκολο είναι να το κατανοήσουμε , με μικρότερης αξίας παίκτες , με μικρότερο budget , ίσως με λιγότερους οπαδούς , με το δικό μας γήπεδο στη Λεωφόρο εφόσον ο Βοτανικός δεν έγινε.


    Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικά , τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Λυπάμαι για το δυσάρεστο γεγονός με τον κ. Ρότσα , τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό προπονητή , πολύ καλύτερο του κ. Φερέιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H KATASTASI LIPON EXEI FTASEI STO APROXORITO.MAS EXOYNE ALAKSI TA FOTA.O KATHE TYXAPARTOS ERXETE STON PANATHINAIKO KAI EXEI TIN ENTIPOSI OTI KATHOMENOS STA INIA TOY SYLOGOY THA EINAI O SOTIRAS TIS OMADAS MAS.POY NA TOYS PAREI O DIAOLOS TON PATERA KAI TIN MANA.MAS EXOYNE SPASI TA NEYRA ME TA KOLOPEIRAMATA TOYS.EXOYNE KANTATISI TIN OMADA SKATA OPOS TA MOYTRA TOYS.KAI TO MEGALITERO KATORTHOMA TOYS.?DIASYRMOS-KSEFTILA-KATANTIA-DIALISI.MALISTA DROUNE TOSO ANENOXLITA MESA STON SYLOGO POY AYTI TIN STIGMI MESA STON SYLOGO EXOYME GAYROUS-XANOYMIA-SKOYLIKIA,OLON TON EIDON TA PAREISAKTA TA EXOYNE FEREI STON PANATHINAIKO.KINOS H KATASTASI MPOYRDELO KYRIOLEKTIKA.KSEVRAKOMA KANONIKOTATO.GIA TA KOLOSYMFERONTA TOYS.OMADA POY EKLEISE AIONA KAI DEN EXEI GYPEDO.DEN EXEI DOIHKHSH DEN EXEI ORAMA DEN EXEI STIRIKSI DEN EXEI PROPONITIKO KENTRO KATHE AYTOU DIKO TIS.KAI EXEI PESEI STA XERIA STEGNON DOLOFONON.O ALLOS O M.....S PAEI NA PAREI LEEI DANEIO.NA FORTOSI TIN OMADA ME TIN M........A POY TON DERNEI ME XREEI.DOIHKHSH ME MELON!!!!!!.KAI NA PO OTI DEN EXEI FRAGA NA PAEI STA KOMATIA.ALLA APO TIN STIGMI POY EXEI KAI DEN BAZEI EINAI MILAME GIA TA PANYGYRIA O TYPOS.AGAPITO PREES.MAS DOULEVOYNE K A N O N I K O T A T A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηρεμησε Βαγγελιω,θα παθεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΑΤΣΟΣ8/1/13 10:36 μ.μ.

    Σοφή η ΜΑΛΑΚΊΑ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. yiorgos Kandakis8/1/13 10:59 μ.μ.

    Καταρχήν να σέβεσαι τον άνθρωπο που γράφει ένα πόνημα και κουράζεται γιαυτό. Σε ότι γράφω προτείνω λύσεις , δεν βρίζω , έχοντας σταθερή & ξεκάθαρη άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα μας.


    Σε παρακαλώ λοιπόν να μην γράφεις δύο υβριστικές κουβέντες , και με προσβάλλεις γιατί μπορώ να μάθω ποίος είσαι , αλλά με λογική και με άποψη να μου απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου