O αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι Ολυμπιακός και δεν το διαψεύδει!



Χθες μετά την λήξη του ματς και την ήττα απο τον Λεβαδειακό ,μαζεύτηκε κόσμος έξω απο τα επίσημα ,με σκοπό να ξεσπάσει για την κατάντια που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός. Μπινελίκια προς τον Αλαφούζο που δεν βάζει λεφτά και παίρνει δάνεια και αναθέματα προς τον Τζίγγερ που κορόιδευε με την ιστορία του Τσάκα. Σε κάποια φάση βγήκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,Χρήστος Παναγόπουλος, και μίλησε με τον κόσμο.


Όλοι ξέρουν ή έχουν ακούσει ότι ο Χ.Παναγόπουλος ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού και διατηρούσε πριν λίγα χρόνια σουίτα στο Καραϊσκάκη βλέποντας τα ματς της αγαπημένης ομάδας του. Χθες λοιπόν και με τα μπινελίκια να αρχίζουν να πέφτουν ,ένας οπαδός τον ρώτησε αν ισχύει ότι ήταν/είναι Ολυμπιακός. Η απάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και μη εκλεγμένο απο τον κόσμο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; Κουνούσε καταφατικά το κεφάλι... Καμία διάθεση να το διαψεύσει. Τι να διαψεύσει δηλαδή; Κάτι που ισχύει και όλοι κάνουμε τα στραβά τα μάτια; Ένα "ε ντάξει τώρα" και η κίνηση του χεριού να παραπέμπει στο ότι παλιά ήμουν...

Βγάλτε ό,τι συμπεράσματα θέλετε. Εγώ τα δικά μου τα έχω βγάλει. Έτσι κι αλλιώς μετά τον Στράτο το στέλεχος της Original Ρόδου (Α' Αντιπρόεδρος επί Τζίγγερ) ,τον Αργύρη Μήτσου με τα Ολυμπιακά αισθήματα ,τον Ησαϊα γνωστό ότι είναι Άεκ (;) , ε τώρα απλά έχουμε και αντιπρόεδρο γαύρο. Το πολύ-πολύ σε λίγα χρόνια να έχουμε και ιδιοκτήτη...

Θα μου πείτε με τι κάθεσαι και ασχολείσαι ...ε με αυτά που με ενοχλούν ασχολούμαι.

Σχόλια

  1. Afou eimaste gia ton poutso..Anti na tous kanoume ena dou kai na tous sfaxoume olous ekei mesa kathomaste kai tous anehomaste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mipws.. lew mipws, exoume HDH idioktiti gayro? mipws einai apla to megalo sxedio na eksontwthei i panatha ek twn esw??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o alafou einai pao .einai to mono sigouro.to xero apo proto xeri.opos kai o aderfos tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PANTWS STI SUNELEUSI TIS SYMAXIAS POU TOU TIN PESANE TO ARNITHIKE!!!
    MALISTA EIPE TI OLYMPIAKOS RE PAIDIA, 100 XRONIA PANATHINAIKOS EIMAI....
    OSO GIA TI SOUITA ANEFERE PWS ITANE LOGW TOU OTI ITAN PROEDROS STIN ERT KAI GIA AUTO TO LOGO PIGAINE STA GIPEDA POU I ERT EIXE TA DIKAIWMATA OPWS EIPE OTI PIGAINE KAI STO XARILAOU.
    AYTA ANEFERE POU EIMOUN BROSTA KAI TO AKOUSA. TWRA AN TON PISTEUW, MIN PW KAI PSEMATA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimpaogate136/1/13 8:33 μ.μ.

    τον τζίγγερ εννοείς φαντάζομαι ως ''γαύρο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξεχνας την γλαστρα τον Κωνσταντόπουλο , οπαδος του συνασπισμου , μια κατηγορια μονος του αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου