Οι μόνοι που ξενερώνουν με την προοπτική της επιστροφής του Σισέ είναι οι υπάλληλοι της αντιπαναθηναϊκής εφημερίδας Derby News!!




Toυς έχει πέσει βαριά η ιστορία με τον Βύντρα και την αποχώρηση του και τώρα κλαίνε που παίζει να έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό και αυτά τα λεφτά που θα δοθούν στον Γάλλο δεν θα μπουν στην τσέπη του Λουκά.

Όταν όλοι οι Παναθηναϊκοί έχουν φτιαχτεί με τα σενάρια επιστροφής του Γάλλου ,οι νοσταλγοί του Τζίγγερ τα έχουν βάψει μαύρα... Γιατί; Γιατί αν επιστρέψει ο Σισέ ,αυτό θα σημαίνει πολλά σε μη αγωνιστικό επίπεδο...

Σχόλια

  1. Καλά όντως οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν αξίζουνε ιδιαίτερη προσοχή . Το έχουνε αποδείξει χρόνιαα τώρα.


    Από εκεί και έπειτα για τον Σισέ . Παιχταράς δε το συζητάμε . Μακάρι να έρθει αλλά δε καταλαβαίνω κάτι .Όλοι οι παίχτες είναι απλήρωτοι για φέτος και όπως γράφουνε τα ρεπορτάζ οι δόσεις που είχαν να πάρουνε συνέχεια μετατίθενται . Ας πούμε τα λεφτά που θα παίρνανε τον Σεπτέμβρη πήγαν για τον Γενάρη και πάει λέγοντας .. ΕΝώ ακόμα και τώρα έχουνε να δώσουνε ένα σωρό αποζημίωσεις στον Λέτο στον Μπουμσονγκ ..πληρώνουνε ακόμα τον Κατσουράνη τον Φερέιρα..θέλουνε να αποδεσμεύσουνε τον Λάζαρο τον Βύντρα και η λίστα είναι μακριά..


    Δεν είναι λοιπόν κωμικό και άκρως επικίνδυνο ενώ χρωστάς της Μιχαλούς ..έχεις τους μισούς σου παίχτες απλήρωτους την ίδια ώρα να πας να πάρεις έναν παιχταρά ;


    Θυμίζω την ιστορία με τον ΡΙβάλντο και την ΑΕΚ .. Η ΑΕΚ είχε πάρει τον Ριβάλντο ( τεράστιος παίχτης χωρίς καμία συζήτηση..) και στο τέλος οι στόχοι που έθεσε κάηκαν ..και ακόμα πλήρωνε τον Ριβάλντο ..μέχρι πριν ..λίγο καιρό .



    Λοιπόν παιχταράς ο ΣΙσέ και ΕΥΧΟΜΑΙ να έρθει !!! Πρώτα όμως πρέπει να πληρωθούνε όλοι οι παίχτες να αποδεσμευτούν όσοι δε χρειάζονται ..και αφού βρεθούνε τα λεφτά τότε να φέρουνε πίσω τον παιχταρά Σισέ ! Αυτά θα έκανε μια σοβαρή ομάδα !


    Επίσης αυτό που λέγεται οτι και καλά τον φέρνει ο Πατέρας ..πρόκειται και για ακόμα μια ..παραποίηση των γεγονότων..Αυτό που γράφεται ..στα ψιλά είναι οτι ΑΑΑΑΑΑΝ έρθει ο παιχταράς θα πληρώσει η ομάδα..τα 300 χιλιάρικα..και τα μπόνους στόχων ..και θα βάλουνε από 100 χιλιάδες ο Πατέρας ο Αλαφούζος και ο Βγενόπουλος..Απλά για να μη μπερδεύομαστε...


    ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ..


    Ξαναλέω για να προλάβω τους ηλίθιους..Σαφέστατα και θέλω να έρθει ο Σισέ και πιστεύω οτι η ομάδα θα ανέβει ένα σκαλί επάνω . ΑΛΛΑ με τις παραπάνω προυποθέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. yiorgos Kandakis12/1/13 5:58 μ.μ.

    Συμφωνώ να έρθει ο Τζιμπρίλαρος στην ομάδα , αλλά πρώτιστα να πληρωθούν και να εξοφληθούν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

    Αν οι κ.κ. Πατέρας & Βγενόπουλος αναλάβουν προσωπικά το κόστος μεταγραφής + μπόνους και ο κ. Αλαφούζος την συντήρηση της ομάδας & την πληρωμή των υπόλοιπων, δεν έχω ουδεμία αντίρρηση να έρθει ξανά στην ομάδα.

    Αλλιώς , αν πληρώνεται μόνο ο Τζιμπρίλ και οι υπόλοιποι μένουν ρέστοι , ξεχάστε ότι θα υφίσταται ομάδα. Το σωστό είναι να πληρώνονται όλοι με κριτήριο την δικαιοσύνη , την αξία του κάθε παίκτη και την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

    Επειδή είδα σε κάποιο αθλητικό σάιτ Παναθηναϊκών συμφερόντων , νομίζω το Greenzone.gr ήταν , όπου ο συντάκτης του κειμένου έγραψε , ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα φέρει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ και συνάμα θα αυξηθούν οι εγγραφές στην Παν. Συμμαχία.

    Αληθινά είναι και τα δύο , στο μόνο που φέρω αντίρρηση είναι το ΟΑΚΑ και η λογική που θέλουν μερικοί να παίζουμε σε μεγάλο γήπεδο που έχει τρομερά κόστος & ασύμφορο ενοίκιο. Αν καταφέρουν και πάρουν το Τζιμπρίλαρο και χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα , πρέπει να παίξουμε στη Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ.

    Πρέπει να καταλάβουν όλοι , ότι η ομάδα θα ανακάμψει οικονομικά όταν παίξει στο δικό της γήπεδο. Ναι μεν η υφιστάμενη Λεωφόρος είναι σχετικά μικρή ως προς την χωρητικότητα (17,000 θέσεις) , από την άλλη μεριά δε , με τις παραπάνω προϋποθέσεις , μπορεί να έχει καθαρό κέρδος η ΠΑΕ 6,000,000 ευρώ το χρόνο. Την περίοδο 2007-2008 είχε κέρδη 12,000,000 ευρώ , αν δεν κάνω λάθος.

    Συνεπώς με μια καλή μεταγραφή τύπου Σισσέ , αν τελικά πραγματοποιηθεί , και με τους υπόλοιπους παίκτες να έχουν οικονομικά εξοφληθεί , ο Παναθηναϊκός , παίζοντας στη Λεωφόρο και μόνον εκεί , μπορεί να να μειώσει τα χρέη του. Αυτή την προτεραιότητα , πρωτίστως οφείλουν να την καταλάβουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου