Πατέρα ,φέρε πίσω τον Σισέ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!



Το Gazzetta έβγαλε την είδηση και δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψουμε πως συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του Γάλλου άσου στην Πανάθα. Όπως και οι αρκετές δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτό το θέμα ,γνωρίζει και ο πιο αδαής πως μπορούν να ξεπεραστούν με την συμβολή του Νίκου Πατέρα ,ο οποίος ασχολείται με την ΠΑΕ και βρίσκεται στο πλάι του Γ.Αλαφούζου.


Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα οφέλη για τον Σύλλογο ,αν γυρίσει ο Τζιμπρίλ στον Παναθηναϊκό. Και μόνο η εικόνα να πανηγυρίζει γκολ μπροστά στην Θύρα 13 (στην πραγματική Θύρα 13 στην Λεωφόρο!) ,είναι ικανή για να μας κάνει να χαμογελάμε και να πιστεύουμε στο θαύμα. Έτσι κι αλλιώς λεφτά έχει και ο Αλαφούζος και ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας και ο Πολέμης. Το θέμα είναι αν θέλουν να τα σπρώξουν και να καυλώσουν λίγο τον κόσμο και να δώσουν στην ομάδα έναν φυσικό -και δοκιμασμένο- ηγέτη.


*Η φωτογραφία είναι μετά το ματς τον Ηρακλή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010. Περνάγαμε ωραία...

Σχόλια

  1. να ρθει ο cisse τωρα π δεν εχουμε ομαδα να τον απομυθοποιησουμε κ αυτον κ στο τελος να τον κραξουμε που δεν θα βαζει γκολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω αυτο φοβαμε.... αλλα οπως και να ειναι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης Τζιμπριλ vs Τοτσε, οποτε μακαρι να γυρισει για το καλο της ομαδας και ας λενε οτι θελουν οι ΑΡΔ και οι πατατακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μασάτε. Ένα ακόμα τυράκι που πετάει ο Αλαφούζ είναι. Είδε οτι τον κράζουνε και τον βρίζουνε το 95 % των Παναθηναικών και οτι δυσανεσχετούμε με την κατάσταση στην ομάδα. Ορίστε η ¨" ειδηση " . Παίρνουμε τον Σισέ και καλά.. Είναι σαν τις " ειδήσεις " για το νέο προπονητικό κέντρο..που θαα χτιστεί..Σαν τον Βοτανικό που " θα χτιστεί " ..Σαν τα 30 εκατομμύρια που θααα μάζευε η Συμμαχία..

    Αλαφούζε δε μασάμε έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζεις.

    Έδω ο Αλαφούζος διώχνει για οικονομικούς λόγους την μισή ομάδα..λέει οτι οι μεταγραφές ..θα έχουνε ταβάνι τα 300 χιλιάρικα..και θα φέρει τον Σισέ..

    Μη πιάνεστε κορόιδα.Επίσης δεν είναι τυχαίο...οτι το " ρεπορτάζ " ήρθε από πληροφορίες του gazzetta..που είχε όλα τα ρεπορταζ από τότε που ο ανέλαβε ο ΑΛαφούζος.Γιατι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    Μετά όταν θα τελειώσει η μεταγραφική περιόδος θα μας πούνε οτι το προσπάθησαν..και καλά΄..αλλά ήταν δύσκολο και το πάνε για το καλοκαίρι..Εδώ τον Ντινά από την Παναχαική δε κατάφεραν να φέρουνε και τον Ντε Βινσέντι από τα Γιάννενα..για πόσο χαζούς μας περνάνε ?


    Aλαφούζε ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου