Παναθηναϊκή ψυχασθένεια στο ΟΑΚΑ!



Το ...ντέρμπι με τον Πανθρακικό έληξε ισόπαλο 1-1 ,αφού το γκολ του Τοτσέ στο 73' ισοφαρίστηκε απο αυτό του Παπαδόπουλου στο 85'. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 22 βαθμούς (24 κανονικά) ,με μόλις 5 νίκες στην 18η αγωνιστική και με το ενεργητικό-παθητικό στα γκολ να είναι στο μηδέν! Αυτά είναι τα μοναδικά κατορθώματα που συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό φέτος. Αλλά δεν είναι σε τίποτα ικανά για να αντικατοπτρίσουν την αρρώστια που υπάρχει στον Σύλλογο και στον κόσμο του. Αυτά που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ σήμερα ,θα έλεγα ότι ήταν έκπληξη και απρόοπτα ,αλλά είναι η φυσική συνέχεια γεγονότων που έχουν προηγηθεί και άλλων -πιθανότατα χειρότερων- που θα επακολουθήσουν.

Να πάρουμε με την σειρά τα τρομερά και μοναδικά που συνέβησαν σήμερα..


1. Ο προπονητής μας ξεκίνησε βασικούς τους Βύντρα και Μπουμσόνγκ ,αγνοώντας τα όσα είχαν προηγηθεί με τους δύο παίκτες και τις σχέση τους με την ΠΑΕ και τον κόσμο.

2. Μερίδα των οργανωμένων μεταφέρθηκε στην Θύρα 9 στο κέντρο του γηπέδου ,με την ασφάλεια που υπάρχει σε κάθε ματς στην συγκεκριμένη θύρα (πιο αυστηρή και απο τα επίσημα του ΟΑΚΑ) να δηλώνει απούσα σήμερα.

3. Σε κάθε επαφή του Βύντρα με την μπάλα το μισό γήπεδο τον έκραζε και το άλλο μισό τον χειροκροτούσε.

4. Τα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,έφερναν την γιούχα απο άλλους.

5. Σε μια αμφισβητούμενη φάση που ο Πανθρακικός ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο απο τον Σπυρόπουλο ,ένας φίλαθλος (;) της ομάδας μας δίπλα απο τα δημοσιογραφικά ένιωθε το συναίσθημα αδικίας να έχει πέσει πάνω του και γκρίνιαζε που ο διαιτητής δεν σφύριξε το πέναλτι!!! Αποτέλεσμα; Να ξεκινήσουν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές.

6. Τσαμπουκάδες σε εντονότατο ύφος παίζανε και σε γύρω θύρες μεταξύ κόσμου της ομάδας για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο.

7. Στο δεύτερο ημίχρονο ,προφανώς έπεσε σύρμα στην ομάδα να μην δίνουν την μπάλα στον Βύντρα για να περιορίζεται η γιούχα προς το πρόσωπο του όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι ,περιόρισε απο το παιχνίδι του μια δική του επιλογή!

8. Η ομάδα σκόραρε ,προηγήθηκε στο σκορ και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα συνηθισμένα. Οι παίκτες μαζεύτηκαν πίσω ,δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα για 10'' πουλώντας την αμέσως και απλά αμυνόντουσαν για να μην φάνε το γκολ. Τελικά το φάγανε απο τον Παπαδόπουλο ,ο οποίος επίσης αποδοκιμάστηκε απο τον κόσμο για τον απαράδεκτο πανηγυρισμό του στον πρώτο γύρο ενάντια της ομάδας μας.

9. Απο το πέταλο δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι δυναμίτες ,που ακόμη αδυνατώ να καταλάβω τι προσφέρουν (εκφοβισμό στον αντίπαλο; στους παίκτες που δεν πάμε; τρόπος υποστήριξης υπέρ της ομάδας μας; σημάδι ανωτερότητας;) και γιατί δεν σταματάει επιτέλους.

10. Μετά την λήξη του ματς ,ο Γιώργος Βαρδινογιάννης εξέφρασε σε κόσμο της ομάδας τον πόνο του για την κατάσταση αυτή ,λέγοντας ότι η Θύρα 13 στο γκολ μας δεν πανηγύριζε. Το θέατρο του παραλόγου...

11. Ο Τοτσέ έκανε ένα απο τα καλύτερα του ματς ,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έμοιαζε όαση μπροστά στους συμπαίκτες του.


Τα παραπάνω γεγονότα νομίζω πως είναι ικανά για να καταλάβει και ο πιο αδαής ότι όλοι μας έχουμε χάσει την μπάλα ,σε όλους επικρατεί μια εντονότατη μιζέρια και γκρίνια και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα ικανό να γιατρέψει την κατάσταση αυτή.

Α και ο πρόεδρος μας απών ,έτσι; Είχε να κάνει ταξίδι στην Αμερική.

Α και ο γαύρος αντιπρόεδρος μας απών. Μπορεί να μπερδεύτηκε και να πήγε στο Καραϊσκάκη.

Α και στα παπάρια τους έχουν γραμμένο τον Παναθηναϊκό ,αυτοί που έχουν τις τύχες του Παναθηναϊκού. Ούτε τα παπάρια να πατήσουν στο γήπεδο δεν έχουν.

Ελπίζω σε κάποια φάση να ξυπνήσουμε όλοι -και μαζί και εγώ!- και να σταματήσουμε να γινόμαστε άθελα μας πιόνια σε μια σκακιέρα τρίτων. Είτε αυτοί είναι μέτοχοι-αμέτοχοι ,είτε δημοσιογράφοι.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως έναν άνθρωπο να ρίξει λεφτά και να αγαπάει τον Σύλλογο. Να πάρει μόνος του την ομάδα και να τραβήξει Χ σε όσους ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ομάδας στο παρελθόν. Αυτό χρειάζεται και αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να ψάχνουμε. Με αυτούς που ασχολούμαστε τώρα ,φαίνονται λίγοι εκ του αποτελέσματος.

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με αυτά που λέω. Προσωπική μου άποψη είναι.


ΥΣ: Το σημερινό ματς θα γραφτεί στην ιστορία. Μέχρι το επόμενο...

YΣ2: Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Σε 4 μέρες παίζουμε με τον Πλατανιά την πρόκριση μας στα Χανιά... θα παίξουν σοβαρά ή θα αντιμετωπίσουμε σε λιγότερο απο βδομάδα μια νέα Μπαρτσελόνα; 

Σχόλια

  1. Έχω την εντύπωση ότι η λύση στο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βοτανικός.Απο την στιγμή λοιπόν που θα ξεμπλέξει όλο αυτό το κουβάρι τότε θεωρώ ότι θα βρεθεί και ο άνθρωπος εκείνος που θα μπεί μπροστά. Για τον ίδιο λόγο θα μπεί εάν μπει ο Βιντιάδης στην ΑΕΚ,για τον ίδιο λόγο μπήκε και ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ συν τα δημόσια έργα που θέλει να πάρει.
    Σε αντίθετη περίπτωση αυτές οι σκηνές που έζησαν όλοι όσοι παρεβρέθησαν στο ΟΑΚΑ θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Ίσως να ακούγεται αρκετά απαισιόδοξο αν και γενικά προσπαθώ να έχω μια θετική αύρα,αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιον άλλο λόγο για να μπορέσω να εξηγήσω αυτά που βιώνουμε ειδικά φέτος για να μην πω απο τον προηγούμενο χρόνο.
    Υ.Γ. Μεγάλο "φάουλ" των οργανωμένων που ανέβασαν το πανό για Βύντρα και Σπυρόπουλο και οι γιούχες προς τον πρώτο.Ούτε και εγώ τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη που ήρθε ποτέ στον Παναθηναικό απο την άλλη όμως δεν κέρδισαν τίποτα παρα μόνο να τσακώνονται οι μισοί με τους άλλους μισούς.

    Υ.Γ.1 Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα,τον Ατρόμητο,τον Άρη,τον ΌΦΗ,τον Λεβαδειακό σήμερα ο Πανθρακικός στο ίδιο έργο θεατές,ενώ είχαμε προβάδισμα στο σκόρ.Έχοντας και την τιμωρία των -2 βαθμών απο πέρισυ αν όλα αυτά τα ματς ήταν νικηφόρα τότε δεν θα είχαμε πρόβλημα για την πεντάδα.Ελπίζω μόνο να μην καταλήξουμε αντί για τους απο πάνω να αγωνιούμε για το τι κάνουν αυτοί που είναι κάτω απο εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είπες πολύ ψύχραιμα και μπράβο σου..

    Προσωπικά δε θα τα πω..ψύχραιμα.

    Αυτό που έγινε σήμερα ήταν αισχρό. " οπαδοί " να βρίζουνε παίχτες της ομάδας . ¨Οπως και αν λέγονται οι παίχτες ,δεν έχει σημασία οι παίχτες που υβρίζονται. Αυτή είναι η στήριξη που δίνετε στην ομάδα ;

    Εϊναι δυνατόν να κινείστε απειλητικά σε άλλες θύρες..( που δεν έχετε βέβαια εισητήριο )..για να απειλήσετε οσους ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ την ομάδα σε άλλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ? Αποδείξατε για μια ακόμα φορά το επίπεδο σας. Επιβολή της άποψης με βία και απειλές.

    Στήριξη στην ομάδα είναι να κάνει φάσεις για γκολ η ομάδα και εσείς εκείνη την ώρα να βρίζετε τον Βύντρα τον Σπύρο ή τον Μπουμ ? Να έχει τη μπάλα ο Μαυρίας να είναι έτοιμος να κάνει το γκολ και εσείς να βρίζετε τον Βύντρα ? Πόσο λίγοι πόσο τραγικοί πόσο στημένοι μπορεί να είστε ?

    Πήρατε όμως τις απαντήσεις ..όσοι άνθρωποι είναι πραγματικά αγνοί οπαδοί και φίλαθλοι σας γιουχάρανε και προσπάθησαν να καλύψουν τις βρισιές σας . Αλήτες και τίποτα άλλο δεν είστε.

    Όπως έχω ξαναπεί ο Αλαφούζος με τη συμπεριφορά του διάλεξε με εσάς να συνδιαλέγεται και να σας έχει δίπλα του και ήταν το χειρότερο του λάθος ,το έγκλημα. Θα στηρίξω με πάθος και τρέλα όποιος επιτέλους ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ έξω από το γήπεδο ._


    Προφανώς και για να προλάβω τους ξυπνητζήδες αυτά αφορούνε τα συγκεκριμένα 300-400 άτομα που το παίζουνε δερβέναγες του Συλλόγου με την ανοχή της διοίκησης και ΟΧΙ όλους ._


    Τα έχετε καταφέρει όμως όπως θέλετε.. κάνετε κουμάντο εσείς..ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .3000 εισητήρια σήμερα κόψαμε .Ακόμα και σε ομάδες της Β' Εθνικής περισσότερος κόσμος ασχολείται και πάει γήπεδο .



    Πρέπει να ΠΙΕΣΟΥΜΕ για ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ._
    Πρέπει να ΠΙΕΣΟΥΜΕ για να ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ έξω όσους ερχονται γήπεδο για ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ να ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ να ΚΑΙΝΕ και να ΒΓΑΖΟΥΝΕ κάθε πιθανό και απίθανο κομπλεξ στο γήπεδο._


    Πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ..μεταλλασόμαστε σε κάτι αισχρό .

    Όποιος δεν κάνει τίποτα για να έρθουνε βαθιές ΤΟΜΕΣ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.


    Πρώτα αυτά και μετά ο λεφτάς που λες Press..Kανένας λεφτάς δε θα έρθει σε ομάδα που κάνουνε κουμάντοι οι δερβέναγες και επιβάλλουν την άποψη τους. ΚΑΝΕΝΑΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ μπλαμπλά και από τηγανίτα ΤΙΠΟΤΑ .
    η θύρες των οργανωμένων είναι γνωστές .
    πηγαίνετε να διώξετε τους ''αλήτες'' .


    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 3.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ . 1.5000 θέσεις να έχει όσες ο Τάφος του Ινδού . Λοβοτομημένοι ψευτοπαναθηναϊκοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι ακόμα περισσότερο ηλίθιoς. Κόψε τις κακές παρέες πριν το κάψεις τελείως καλοπροαίρετα στο λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ Πρές , αν έρθει ο κ. Βαρδινογιάννης , ξέχνα με. Δεν ξέρω οι άλλοι οπαδοί , τι θα κάνουν , αλλά να υποστηρίξω ξανά έναν άνθρωπο που πέρυσι κόντεψε να διαλύσει την ομάδα με τις παρκαρισμένες μετοχές του , δεν θα το κάνω ποτέ.

    Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν δουλεύει και το κλίμα έχει χαλάσει. Επιβάλλεται ο πρόεδρος να είναι εδώ και να παρακολουθεί τι γίνεται , γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή.

    Πρέπει , να κάνει μια συζήτηση με όλους τους παίκτες , για να φανεί τι δεν πάει καλά. Επίσης , πρέπει να γίνει μια συζήτηση μεταξύ προέδρου και οπαδών για να σταματήσουν οι διάφορες γιούχες προς συγκεκριμένους παίκτες. Δεν είναι σωστό , να βρίζονται παίκτες της ομάδας , ασχέτως τι έχουν κάνει. Πρέπει , άπαντες , να τους βοηθήσουμε με τον δυνατόν καλύτερο τρόπο , γιατί από το χειροκρότημα και την αγάπη μας , αντλούν δύναμη και θάρρος για να παίξουν την μπάλα που ξέρουν.

    Αν τους βρίζουμε , την στιγμή που μεταξύ διοίκησης και παικτών έχει επέλθει μια κάποια συμφωνία και επαφή , τότε και οι ίδιοι δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν.

    Είχα γράψει στο παρελθόν , σε σχόλιο που έκανα , ότι ο κ. Αλαφούζος βλέποντας την ηθελημένα κακή απόδοση 3 παικτών στο ματς με την Βέροια τους στοχοποίησε , όπως τουλάχιστον έβγαινε προς τα έξω , με τις δηλώσεις που έκανε.

    Από ότι φαίνεται υπήρξαν εκατέρωθεν εξηγήσεις , και το θέμα από πλευράς κακής απόδοσης λύθηκε. Τα συμβόλαιά τους μάλλον μειώθηκαν , εκτιμώ ότι και του Βύντρα το συμβόλαιο μειώθηκε , ίσως , όχι τόσο όσο ήθελε η ΠΑΕ , αλλά πάντως μειώθηκε.

    Από εκεί και πέρα , εφόσον όλα είναι καλά και ο προπονητής τους εμπιστεύεται , γιατί να μην τους χρησιμοποιήσει; Όταν φωνάζουμε για έναν παίκτη , τότε καταστρέφουμε συνολικά το το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών της ομάδας. Η διάθεσή τους γίνεται χάλια και η ψυχολογία τους κομμάτια. Εκεί είναι το θέμα , χρειάζεται κουβέντα μεταξύ οπαδών-παικτών & διοίκησης για το καλό του συλλόγου.

    Επίσης θα ήθελα να πω και κάτι άλλο: Το να επιστρέψει για μένα ο κ. Βαρδινογιάννης στην ομάδα μας , κατά την προσωπική μου γνώμη , είναι αρνητική εξέλιξη. Το έχω ξαναπεί και 100 εκατομμύρια να βάλει , δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα. Το πρόσφατο παρελθόν είναι αδέκαστος κριτής.

    Να ξανα αναφέρουμε , την αδυναμία αντιμετώπισης του συστήματος Κόκκαλη , την ανάθεση της προεδρίας του Παναθηναικού σε ανθρώπους μαριονέτες , την αδυναμία φτιαξίματος ενός νέου γηπέδου , είτε στη Λεωφόρο , είτε στο Βοτανικό και τις παρκαρισμένες μετοχές του , περιμένοντας τον Άραβα μεσσία που θα έσωζε την ομάδα μας , που παρολίγον να πήγαινε λόγω (και δικής του ευθύνης) χρεών στην Δ' Εθνική;

    Επαναλαμβάνω μέχρι το 2005 , η οικογένεια προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στον Παναθηναικό , κατόπιν ανέλαβε ο κ. Γιάννης που τα έκανε μαντάρα. Τα παραπάνω που ανέφερα , ήταν δικά του λάθη και παραλείψεις και εν γένει όχι της οικογένειας.

    Εγώ είμαι σαφής. Στηρίζω τον κ. Αλαφούζου , με τα όποια λάθη και αβλεψίες του , γιατί θεωρώ ότι νοιάζεται για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό και προσπαθεί να βρει λύσεις στα υφιστάμενα προβλήματα , εκ των οποίων τα περισσότερα δεν τα δημιούργησε , αλλά τα βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τσ τσ τσ , τι έγινε , αρχίσαμε και χαρακτηρισμούς ; άκου ''ηλίθιος'' .. τα παλιόπαιδια οι ακαμάτηδες οι οργανωμένοι που βρίζουν Παναθηναϊκούς μονάχα τα κάνουν αυτά . μην εξάπτεσαι έτσι κι αλλιώς για ΕΣΑΣ ο Παναθηναϊκός είναι ένα είδος χόμπυ , για εμάς ο Παναθηναϊκός , είναι ο τρόπος ζωής μας και η πορεία του είναι πλήρως συνηφασμένη με την καθημερινότητά μας . το ξέρω ότι σε χαλάει πολύ που δεν μπορείτε να χαλιναγωγίσετε το συνδεσμιακό κομμάτι , όσο κια να προσπάθησαν κάτι καπετάνιοι της βούρτσας , όργανα καταστολής και δημοσιοκαφρικά σκουπίδια . εδώ θα ναι η θ13 και να ξανακάνει τον ΠΑΟ μεγάλο και τρανό . Στα ΟΥΜΠΑΛΑ μας η αποψάρα σας και τα πατατάκια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασ'την μωρε τη Βαγγελιω,ιδεα δεν εχει απο Παναθηναϊκο και γηπεδο.οτι διαβασει στα τσατσικα νεα και στο φατσοβιβλιο αναπαραγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδαμε, γεμίζετε το ΟΑΚΑ κάθε φορά και εγγραφήκατε δεκάδες χιλιάδες στη συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμία ψυχασθένεια, το ποθούμενο πραγματοποιείται. Προτιμότερη η πλήρης διάλυση παρά να έχουμε το Βαρδινογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είναι τα ΟΥΜΠΑΛΑ σας να φωνάξετε τους μετόχους βγενοπατέρες να αναλάβουν την ομάδα και να την εκτοξεύσουν;; ΚΟΟΟ ΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννης Παλη20/1/13 2:21 μ.μ.

    Ρε εσείς εδω μέσα σας αρέσει να παίζει ο 24 στον Παναθηναϊκό ;;
    Σας αρέσει να παίζει ο άλλος ο μυρωδιας ο 31 στον Πάναθηναικο ;;
    Οταν πήραμε πρωτάθλημα φωνάζαμε ΜΠΡΑΒΩ στην ομάδα όχι στον 24 και στον 31 , αλλα μερικοι δεν το εχετε καταλάβει ακόμα .
    Οταν παίζαμε μπαλαρα στην Ευρώπη είχαμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που το αφεντικο σας ο Ραλιστας τους έφαγε έναν προς έναν , το θυμάστε η κάνετε την πάπια ;;;
    Οταν τα ρίχνουμε στην Ιντερ και στην Ρομα είχαμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ τους θυμόμαστε η και εκεί κάνετε την πάπια ;;
    Μόλις ακούσατε ότι ίσως γυρίσει ο Σισσε όλοι ζητωκραυγαζατε , και τώρα το παίζετε θυγμενοι για τον 24 ;;
    Οταν τα ρίχνοντας Πατέρας και ΣΙΑ ζητωκραυγαζατε για τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που εφέραν.....αλλα ξέχασα η οικογένεια σας έφερε Χατζι , Σουκερ , και πολλούς άλλους .....για κλάματα είσαστε τελικά μερικοι .
    Α ναι ξέχασα έχουμε γήπεδο και προπονητικό μας το έφτιαξε η οικογένεια !!!

    Κανένας δεν σας είπε τη και ποιον να υποστηρίζετε αλλα ανοίξτε τα ματιά σας , δίωξαμε τον Λετο και δεν ζήτησε τα λεφτα του , και κρατάμε τους αμπαλους που το παίζουν και δύσκολοι και δεν πέφτουν ούτε εύρω απο αυτα που παίρνουν ......γι'αυτο τον κρατούν τον παίχτη ...
    Όλοι λέτε ότι οποίος προπονητής ήρθε έλεγε τα καλύτερα για τον 24 , Ε τότε γιατι δεν τον πήρανε στο εξωτερικό και είναι ακόμα εδω ;;;

    Το μόνο λάθος ήταν η στιγμή και ο τρόπος που διάλεξαν να διώξουν τους παίχτες ..και μόνο αυτο.
    Εσείς τώρα παρακαλατε να γυρίσει ο σωτήρας μας για να μας λένε ξανά ΚΟΤΕΣ με τη ευλογία του.
    Χειρότεροι απο τους Γαυρους τι να λέμε τώρα.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΕΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό θα πει εκτόξευση!!!!!!!play off και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου