Σε όλα τα δύσκολα ματς γιατί παίζετε καλά;



Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Live Sport και το άρθρο του Γ.Σερέτη ,παίρνω πάσα να πετάξω και την δική μου απορία και να γίνω ξανά καχύποπτος λέγοντας πως τα φετινά αποτελέσματα και ανατροπές του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν άνετα να είχαν πλουτίσει κάποιες τσέπες.


Απο την αρχή της σαιζόν ο Παναθηναϊκός έχει παίξει 33 επίσημους αγώνες. Τέσσερις για τα προκριματικά του champions league ,έξι για τους ομίλους του europa league ,τέσσερις για το κύπελλο Ελλάδος και δεκαεννιά για το πρωτάθλημα. Στα ματς αυτά έχει πετύχει στο σύνολο 11 νίκες ,10 ισοπαλίες και 6 ήττες. Απο αυτά ήταν άλλα δύσκολα και άλλα εύκολα.

Αυτό που παρατηρείται είναι πως όσα ματς είχαν αρχικά δύσκολο βαθμό δυσκολίας ,ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει πάρει θετικά αποτελέσματα σε όλα ,αλλά έχει παίξει απο πολύ καλά έως αρκετά με βάση και τις δυσκολίες και τις συνθήκες που υπήρχαν. Αντιθέτως σε ματς φαινομενικά εύκολα (ΠΑΣ Γιάννινα ,Μάριμπορ ,Πανθρακικός ,Λεβαδειακός ,Κέρκυρα ,Βέροια ,Όφη ,Άρης ,Πλατανιάς για το Κύπελλο) οι παίκτες μας παρουσιάζουν ένα κακό πρόσωπο και οι εμφανίσεις τους προκαλούν το Παναθηναϊκό κοινό αίσθημα.

Πως γίνεται στο ματς με την Μάλαγα στην Ισπανία ,οι παίκτες μας να κοιτάνε στα μάτια μια ομάδα που πέρασε αέρα στους 16 του champions league κάνοντας της κλασικές ευκαιρίες για γκολ και μετά απο ένα μήνα να παίζουν στην Σλοβενία με την Μάριμπορ και να χάνουν με 3-0 χωρίς καν να απειλήσουν;

Πως γίνεται στα εντός για το Europa League οι παίκτες μας να κάνουν καλές εμφανίσεις παίρνοντας θετικά αποτελέσματα χωρίς να κινδυνέψουν και την ίδια περίοδο στο πρωτάθλημα να αγνοούμε την λέξη νίκη και να μην μπορούμε να βάλουμε γκολ σε ομάδες όπως ο Πανθρακικός και η Κέρκυρα;

Πως γίνεται να παίζουμε στο μισό γήπεδο την Τότεναμ και τον γαύρο και η ίδια ενδεκάδα να τρώει 3-0 με την Βέροια ,ευχαριστώντας την που δεν μας έβαλε κι άλλα;

Πως γίνεται να παίρνουμε διπλό στο Περιστέρι απο τον τέταρτο Ατρόμητο με σχετική άνεση ,όταν 4 μέρες παίζαμε για το κύπελλο με τον 13ο Πλατανιά και μας είχε στο μισό γήπεδο;

Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο που σε όλες τις ισοπαλίες που έχουμε κάνει στα ματς του πρωταθλήματος και έχουν μπει γκολ ,πάντα προηγούμαστε;

Προσέξτε ότι όσα παραδείγματα ανέφερα ,έχουν γίνει και με τους τρεις μας προπονητές. Και με τον Φερέϊρα και με τον Ρότσα και με τον Φάμπρι.

Θεωρίες συνωμοσίας ή στημένη πραγματικότητα;

ΥΣ: Διαβάστε και αυτό το κείμενο και θα βρείτε την αλήθεια ή κάπου στην μέση ή σε ένα απο τα δύο άκρα.

Σχόλια

  1. Για μενα δεν ειναι στημενοι. Απλα η ομαδα ποναει σε καιριες θεσεις, οι υπολοιποι παικτες ειναι περιορισμενων δυνατοτητων ετσι κι αλλιως και δεν εχουν και διαρκεια. Βαλε και λιγο την πιεση για το αποτελεσμα, βαλε και λιγο την υπεροψια λογω φανελας, βαλε και λιγο τις αλλαγες στους προπονητες, βαλε τη μηδενικη πειθαρχια στα αποδυτηρια και τις καθυστερημενες πληρωμες και εχεις μια ομαδα εντελως απροβλεπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ρυθμό που κρατάει η διοίκηση ..Αφού έδιωξε παίχτες..

    -Χορηγία τον Κατσουράνη στον Παοκ σε λίγο καιρό και τον Βύντρα..

    -Τσάμπα θα διώξει τον Λάζαρο που κόστισε 4 εκατομμύρια, ( Μεγάλε Αντωνίου..τρομερό deal ) τσάμπα τον Λέτο με 5 εκ και πραγματικά παίχτη με μεγάλη ποιότητα..

    -Χορηγία τον Πετρόπουλο στην ΑΕΚ

    Έφερε όμως αντικαστάτες τους τον Σισέ ( μύθος για να ξεχαστούν όλες οι παλινωδίες της διοίκησης ) τον Γκέκα ( αντιπερισπασμό για αποτυχία με Κυργιάκο ) τον Κυργιάκο ( αντιπερισπασμός για αποτυχία με Σισέ ) τον Ντεβισέντι ( που τον έκλεισε ο γαύρος ) . Ενώ έκανε και ανανέωση αφού ήδη στην ομάδα βρίσκονται οι Ανάκογλου ,Ντινάς , Σπυρόπουλος , Γιαννιώτας , Ανανέωση Λέτο και καλά.., ( όλοι αυτοί παίζανε για αντιπερισπασμό στο φιάσκο Φειζάλ ) .. Α και τον μικρό μάγο τον Μπέσα που είναι ήδη στο ρόστερ...

    Ε με αυτούς τους 8 νέους παίχτες..οι παλιοί κακοί στημένοι θα ξεχαστούν .

    Τώρα με τις μεταγραφές Αλαφούζου και τα 15 εκ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που άνοιξε αμέσως μετά από αυτή του Φαιζαλ ( έτσι μας λέγανε ή μήπως όχι ........ ? ) όλα βαίνουν καλώς ! ..

    Και για όποιον παρακολουθεί τις εξελίξεις..μιλάμε για πράμματα που βγαίναν μέσα από διοίκηση και παρατρεχάμενους ενώ τίποτα δεν διαψεύστηκε..


    Επι της ουσίας συμφωνώ με το άλλο κείμενο σου..αλλά να μη ξεχνάμε και τι ζούμε σε μήνα μεταγραφών ..
    Στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους του Γενάρη τρώμε πολύ κοροιδία..
    Προσπαθώ να θυμηθώ πότε πήραμε καλό παίχτη Γενάρη..και πρέπει να πάω τουλάχιστον μια 5 ετία πίσω..για να μη πω και παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου