Ισπανός ,ο νέος προπονητής της ομάδας!

TA ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ...



Ο 57χρονος Φαμπρίτσιο Γκονζάλες (ή αλλιώς Φάμπρι) θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας και θα παραμείνει στον πάγκο αρχικά μέχρι το καλοκαίρι.


Θα με συγχωρήσετε ,αλλά δεν βρίσκω καμία λογική στην απομάκρυνση του Ρότσα την δεδομένη χρονική στιγμή (όσο κι αν ήταν καλύτερο και για τον ίδιο τον Αργεντίνο) ,ούτε είμαι καθόλου αισιόδοξος για τον νέο μας προπονητή ,του οποίου ο Παναθηναϊκός αποτελεί highlight της καριέρας του ,αφού δεν έχει ξανακοουτσάρει σε υψηλό επίπεδο (ασχέτως αν φέτος πάμε κατά διαόλου) ,παρά μόνο σε ομάδες μικρές της Primera ή σε δεύτερες και τρίτες κατηγορίες.

Θα κριθεί λέει το καλοκαίρι ,για αυτό και υπέγραψε 6μηνο συμβόλαιο. Τι θα κριθεί και πως; Με ένα υλικό που δεν είναι δικό του ,με μια Ελληνική πραγματικότητα που δεν γνωρίζει και με ένα κλίμα καθόλου άνετο; Τι θαύματα να κάνει ένας Ισπανός που δεν έχει ιδέα του τι παίζει εδώ πέρα; Μέχρι να προσαρμοστεί ,πέρασαν οι 6 μήνες...

Εκτός κι αν τον δασκάλευε απο τις αρχές της χρονιάς ο Φερέϊρα και ήταν stand by...


: Αυτά που γίνονται απο τον Αλαφούζο απο το καλοκαίρι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ λογική. Αν θέλει να διώξει απο τον Παναθηναϊκό κάθε ίχνος Βαρδινογιαννισμού ,μπορούσε να το κάνει είτε το καλοκαίρι που μας πέρασε ,είτε το καλοκαίρι που μας έρχεται. Τώρα με τις κινήσεις του ,απλά γαμάει την ομάδα.

Και αν όλες οι αποχωρήσεις είχαν -και έχουν- να κάνουν με τα υψηλά συμβόλαια ,να του θυμίσουμε πως αν δεν βγει στην Ευρώπη φέτος ,περισσότερο κακό θα έχει κάνει στα οικονομικά της ΠΑΕ.

ΥΣ2: Πάρτε και μια πρώτη ιδέα για τον νέο μας κόουτς ..

http://en.wikipedia.org/wiki/Fabriciano_Gonz%C3%A1lez

Σχόλια

  1. dimpaogate138/1/13 3:09 μ.μ.

    καλά αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο , ανηλεής πόλεμος από τα δημοσιογραφικά καθίκια σε έναν προπονητή από τον οποίο δεν υπάρχουν εικόνες .
    αλήτες ο Παναθηναϊκός θα προσωρήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Edw re file exoun kanei polemo se allous ki allous pou exoun apodeixei tosa pragmata ,se enan agnwsto pou proponouse omades mikris dinamikotitas den tha kanane?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimpaogate138/1/13 4:23 μ.μ.

    όχι πριν καν κάνει ούτε μια προπόνηση/αγώνα πάντως .... ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Αλαφούζε ! Οι χαμογελαστές φωτογραφίες στα sites..και στις εφημερίδες να μπαίνουν..να μας γλύφουνε λίγο και κάτι παιδάκια σε γνωστά φορούμ ..και ο Παναθηναικός να πάει να κουρευτεί..

    Έδιωξε τον Κατσουράνη στη μέση της περιόδου..Έστειλε τον παίχτη σύμβολο Καραγκούνη επειδή δεν άρεσε ..στον Φερέιρα..Μετά έδιωξε τον Φερέιρα επειδή άρχισε να του χαλάει το προφιλ στα μέσα..Στη συνέχεια ο Αλαφουζ έδιωξε τον Ρότσα γιατι ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ για την ομαδα και δε δίστασε να την λέει και να υποστηρίζει τους παίχτες του !! !

    Έδιωξε τον εκλεγμένο στη Συμμαχία Αντωνίαδη γιατι και αυτός του χάλασε το " προφιλ " ..διώχνει και τους μισούς παίχτες..

    Ευχαριστούμε πανμέγιστε Αλαφούζο για τον προπονηταρά τον Φάμπρι της Β και Γ κατηγορίας..Το προφιλ σου να είναι καλα.

    Αλαφούζε τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ σου το ΠΡΟΦΙΛ σου και ΔΡΟΜΟ απο την ΟΜΑΔΑ μας περαστικέ. Πόλεμος στον Αλαφούζο μέχρι να δείξει λίγο τσίπα( αν του περρισέψει..) και να σηκωθεί να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που θελουν να τον φτασουν τον παναθηναικο μας .......κριμα κ μονο κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta gegonota pou les krivoun kai kapoies alitheies.

    o fereira eprepe na fygei giati i omada den travage kai den epaize kan podosfairo. borei na argise xronika ,alla san kinisi itan swsti. kai to lew egw pou ton yperaspizomoun mexri teleutaia stigmi.



    o antwniadis pige kai yposthrikse tous prigipes tou tsaka ,enw i piatsa eixe vouiksei pws i mpamia itan tsiraki tis oikogeneias.


    kai o rotsa -an kai den eprepe na fygei se kamia periptwsi- gia mena ekane ena apisteuto foul. enw 3 paiktes eixan vgei sto "ektelestiko apospasma" (vyntra-xristodoulopoulos-spyropoulos) ,autos yperaspistike mono tous vyntra kai spyropoulo. pragma poy den borw na to katanoisw.


    einai dyskolo ,alla prepei na vazoume ta panta stin zygaria.
    tetoia wra tetoia logia vevaia ,alla etsi prepei na ginetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den exoume ksanavrethei se tetoia katastasi pote mas ,opote i mizeria poulaei oso tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimpaogate138/1/13 7:05 μ.μ.

    εγώ το βλέπω αλλιώς .. ο στόχος φερέιρα έφυγε , οπότε το σύστημα των ραδ πάει στον πραγματικό στόχο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimpaogate138/1/13 7:07 μ.μ.

    δεν σας θέλουμε στο γήπεδο και χεστήκαμε αν δεν έρχεστε . ο Παναθηναϊκός σε ένα μήνα γυρνάει στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , και εκεί θα υπάρξει συσπείρωση του κόσμου . Οι καναπεδάτοι θα κάνουν υψηλή κριτική από τους καναπέδες βεβαίως βεβαίως ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kala koita ,oti o fereira xaluse pollous einai gegonos kai sinevaine epeidi milouse poli stis synenteukseis typou kai den emaine stin ataka "etsi einai to podosfairo".


    opws gegonos einai oti i omada fetos mazi tou den vlepotan ,para mono se 2-3 mats.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den diafwnoume etsi opws ta theteis.


    pantws gia na min yparxei pareksigisi: den pistevw pws kaneis mas pistevei pws oi organwmenoi theloun to kako tou panathinaikou. oute ta kefalia pou igountai tou forea den to theloun. kai auto to prosipografw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate138/1/13 8:26 μ.μ.

    το τελευταίο πόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή , είναι αν θα έχει στον πάγκο τον ζφ , τον ρότσα ή τον φάμπρι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου