Τελείωσε το σούργελο ο Τσάκας!



Θα γράψω περισσότερα μετά. Δεν μπορώ να πω πως μου έκανε εντύπωση η νέα παράταση που ζήτησε ο Πρίγκιπας του Τσάκα. Αναμενόμενο ήταν ότι δεν θα φέρνανε τα λεφτά. Ελπίζω να μην έχουν το θράσος να βγάλουν και ανακοίνωση ,γιατί τότε θα αρχίζω να σκέφτομαι μήπως όντως ο κόσμος έχει αντιμετωπίσει αυτό το σούργελο πολύ light.


Ελπίζω επίσης να μην του δίνει πλέον κανένας τον λόγο.

Έπαιξε ,χάρηκε ,τέλος. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος του πλήρωνε τους χώρους στα ξενοδοχεία ,τι ρόλο παίζανε αυτοί οι Πρίγκιπες και ποιος είχε αυτό το σατανικό μυαλό να ξεφτιλίζει τον Παναθηναϊκό τόσο καιρό με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να μαθευτεί και να ξεφτιλιστεί δημόσια.


ΥΣ: Ο Βγενόπουλος ξέρει και το είχε γράψει απο την πρώτη του ανακοίνωση ,όταν έκανε μπρά ντε φερ μέσω ανακοινώσεων με τον Τζίγγερ και μιλούσε για παραμύθια της Χαλιμάς. Αφού δεν μπορεί να πάρει την ΠΑΕ ή να βρει ο ίδιος κεφάλαια ,ας πει επώνυμα ποιος οργάνωσε αυτόν τον θίασο τόσο καιρό.


Σχόλια

  1. i kinisi na min katatethoun ta lefta einai anamenomeni. apla ti dikaiologia perimena pio... pws na to pw... pisteuti.... alla mexri to vrady exoume!!!!! stdr tha skasei kai i mlkia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate134/1/13 4:03 μ.μ.

    Βγενόπουλε , Πολέμη , Αλαφούζο τον ΤΣΑΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατα 99% απο πισω κρυβεται η οικογενεια ...εγκυρες πηγες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου