Κατατέθηκε η τροπολογία για τον νόμο Μπιρμπίλη! Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στον Ναό!



Σήμερα κατατέθηκε η τροπολογία για την αλλαγή του νόμου Μπιρμπίλη και πλέον απομένει μόνο η ψήφιση του στην Βουλή ,ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στην Θύρα 6 και ό,τι άλλο δεν μπορούσε να γίνει μέχρι σήμερα λόγω πολεοδομίας. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την τέταρτη επιστροφή μας στο σπίτι του Συλλόγου.


Και επειδή το συγκεκριμένο νέο είναι πολύ ευχάριστο ,όσο ο Σύλλογος δεν βρίσκει τρόπο να χτίσει το νέο του σπίτι, πρέπει τα μπράβο να πιστωθούν στον Γιάννη Αλαφούζο που εδώ και μήνες ψάχτηκε ,ρώτησε και έμαθε για την όλη υπόθεση ώστε η ομάδα να γυρίσει στην φυσική της έδρα. Μακάρι να εμπνευστεί απο την επιστροφή στην Λεωφόρο και πλέον να αρχίζει να πράττει με ορθολογικότητα και να βάλει και το χέρι στην τσέπη μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους.

Όταν κάποιος έχει δεχθεί χτυπήματα ,είναι άρρωστος και βρίσκεται ψυχολογικά στον πάτο ,τότε μαζεύεται στο σπίτι του ,αντλεί δυνάμεις απο την αύρα του περιβάλλοντος του ,συσπειρώνεται με τους γύρω του και ξαναξεκινάει προς την κορυφή. Η ΛΕωφόρος περιμένει και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!


ΥΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!!

Σχόλια

  1. Λεωφόρος & ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!


    Επιτέλους να πάμε στο γήπεδό μας , να έχει η ΠΑΕ κέρδη , για να μπορέσει να καλύψει τα οικονομικά χρέη της.


    Δεν είναι της στιγμής να πούμε ποίος και τι φταίει που παρολίγον η Λεωφόρος να κατεδαφιστεί. Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε να ανακαινιστεί η Λεωφόρος , να γίνει ένα καλό και όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο γήπεδο για να μπορέσουμε σε πρώτη φάση να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και μετά να πάρουμε πρωταθλήματα.


    Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ,αν πάνε όλα καλά και επιστρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα , θα γιορτάσουμε πολλούς τίτλους και νίκες απέναντι στον αιώνιο. Το πρωτάθλημα θα ξαναγίνει όπως παλιά , τις δεκαετίες 50 , 60 & 70 όπου οι τίτλοι κρίνονταν εντός γηπέδου και όχι στα γραφεία.


    Τάσσομαι υπέρ των απόψεων του Αμπελοκηπιωτη , του Θανάση , του Τάσου , του Dimpaogate13 και εσένα Πρές ότι το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει στο χώρο της Λεωφόρου. Να το κάνουμε ρίχνοντας τις κερκίδες μία - μία , όχι απευθείας όλες , γιατί δυστυχώς οι διάφορες επιτροπές πολιτών και οι καλοθελητές περισσεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε όλη αυτή την μαυρίλα επιτέλους και ένα καλό νέο.Επίσης εάν καταφέρει ο σύλλογος να αποκτήσει και την κυριότητα του γηπέδου απο τον Δήμο τότε θα ωφελήσει τα μέγιστα και τον Ερασιτέχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ειναι οτι το νεο ειναι γαματο.Δε ξερω αν γινεται αλλα θα γουσταρα ολες οι εγκαταστασεις του ερασιτεχνη καθως και προπονητικο κεντρο να γινουν ολα στη λεωφορο και να φυγουμε απο τον βαρδινογιαννισμο της παιανιας.Γηπεδο ποδοσφαιρου και μπασκετ θαρρω πως πρεπει να γινουν μαζι αλλου(δε νομιζω να χωρανε μαζι στη λεωφορο).Σιγουρα θα ηθελα το γηπεδο εκει που ειναι τωρα το παλιο αλλα κακα τα ψεμματα εγω)ισως κανω και λαθος)δε το βλεπω μονο παναθηναικα αλλα και εμπορικα και κοινωνικα καθως οι ανεγερσεις τους αλλου θα ανεβαζαν το βιοτικο επιπεδο της πρωτευουσας και σε αλλες περιοχες.Ακομα και τα γηπεδα πρεπει να δουλευουν και για λογαριασμο του κοινωνικου συνολου οχι μονο του δικου μας.Πρες αν κανω καπου λαθος σε παρακαλω πολυ διορθωσε με.Φιλικα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως , εγώ φίλε μου , διαφωνώ μαζί σου , τα έχω βάλει κάτω και έχω συμπεράνει ότι η Λεωφόρος οικονομικά συμφέρει περισσότερο. Μάλιστα , στο συγκεκριμένο μπλόγκ έχω κάνει 4 αναρτήσεις , 2 για τη Λεωφόρο και 2 για το Βοτανικό όπου καταλήγω ότι οικονομικά συμφέρει μια ανακαίνιση-ριζική αναβάθμιση της υφιστάμενης κατασκευής παρά ένα νέο γήπεδο 40,000 θέσεων.

    Σε αυτό που λες , για το ότι , μια νέα κατασκευή σε άλλη περιοχή μαζί με κάποια εμπορικά κέντρα θα βελτίωνε το βιοτικό επίπεδο της περιοχής αυτής , έχεις δίκιο. Όμως πρώτιστα , ένα γήπεδο γίνεται , κυρίως , εκεί που είναι ο τόπος γέννησης του συλλόγου και η περιοχή που έχει κατά κόρον τους περισσότερους οπαδούς. Η περιοχή του κέντρου της Αθήνας και δη η συνοικία των Αμπελοκήπων & της Κυψέλης , έχει τους περισσότερους Παναθηναϊκούς από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

    Πέραν αυτών , το κόστος ανέγερσης ενός νέου γηπέδου 40,000 θέσεων είναι πολύ μεγάλο. Αν δεις την ανάρτησή μου για το γήπεδο στο Βοτανικό , καταλήγω στο τέλος , ότι το συνολικό κόστος του γηπέδου θα αγγίξει τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Το νέο γήπεδο της Γιούβε στο Τορίνο χωρητικότητας 41,000 θεατών κόστισε 110 εκατομμύρια ευρώ. Τα γήπεδα στην Πολωνία , όπου έγινε το ΕΥΡΟ 2012 , που σχεδόν όλα ήταν χωρητικότητας 40-45000 θεατών , κόστισαν περισσότερο από 130 εκατομμύρια ευρώ.

    Προσωπική μου θέση είναι , ότι πρέπει να γίνει μια προσθήκη κερκίδας στο ήδη υφιστάμενο γήπεδο , όπου αυτό είναι εφικτό. Ο λόγος είναι , ότι κερδίζουμε όλα τα χρήματα που θα πήγαιναν για τη θεμελίωση του γηπέδου , την εξαρχής ανέγερση κερκίδων και ταυτόχρονα όλο τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

    Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας θέλουν την ανακατασκευή του γηπέδου , που και αυτό είναι εφικτό να γίνει στην περιοχή της Λεωφόρου , μόνο που έχει κόστος όσο σχεδόν μια ανέγερση ενός νέου γηπέδου.



    Και οι δύο παραπάνω λύσεις είναι εφικτές και μπορούν να γίνουν στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Βοτανικός , όσο και αν πάει στην λογική που αναφέρεις , νομίζω ότι δεν θα έχει τα προσδοκώμενα οφέλη για τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι συμφωνω σε αυτο αν το δουμε συναισθηματικα και οπαδικα δεν υπαρχει καλυτερο μερος απο τη Λεωφορο,απλα ο Βοτανικος και ο καθε Βοτανικος θα μπορουσε να φερει αλλα πραγματα.Η αληθεια ειναι ομως πως ακομα και με προσθηκες κερκιδων και ολα τα συναφη θα πρεπει να υπαρξει και αναπλαση της περιοχης(δηλαδη,τι θα γινει με τη λεωφορο αλεξανδρας,τα προπολεμικα εναντι το γηπεδου,το παρκινγκ διπλα) αυτα δε θα μπορουσαν να απαλλοτριωθουν και να δοθουν για εγκαταστασεις ακομα καλυτερες και μεγαλυτερες?Δε μιλαω για απαλλοτριωση της λεωφορου,ισως αν γινοταν υπογεια απο το σημειο της ΓΑΔΑ ως και 1 χιλιομετρο μετα το γηπεδο,να ηταν πρακτικο.Γενικα υπαρχει τοσος χωρος εκει που θα μπορουσε να γινει παναθηναικη πολιτεια απο μονη της.Τελος παντων ειδικος δεν ειμαι ουτε καποιος ειδικος δεν μας λεει γιατι αφεθηκε ετσι το προτζεκτ του 2003 και γιατι δεν ειναι ικανο να γινει κατι τετοιο,απλα τη γνωμη μου παραθετω να κανουμε κουβεντα ισως να εχω και αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου