Γιατί η αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι ελκυστική;


Καθόμουν και σκεφτόμουν προχθές τι αμαρτίες πληρώνει αυτός ο Σύλλογος ,γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να περάσει μια μακρά περίοδο ηρεμίας και επιτυχιών ,γιατί γιατί γιατί..


Δεκάδες ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό κάθε Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Πριν χρόνια ,υπήρχε ο μύθος που έλεγε ότι δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι πλην των Βαρδινογιάννηδων που να βάζουν λεφτά στην ομάδα. Ποτέ δεν το πίστεψα και ακόμη και τώρα που πολλοί ενστερνίζονται την συγκεκριμένη άποψη και η ομάδα είναι πνιγμένη στα χρέη ,δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι μαγαζί γωνία για έναν Έλληνα ή έναν ξένο επιχειρηματία. Δε γίνεται να πιστέψω πως μια ομάδα με πάνω απο έναν αιώνα ιστορία ,με εκατομμύρια κόσμο και πάρα πολλές διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων δεν είναι ελκυστική. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο και να αποδεχτώ κάτι τέτοιο.

Για αυτό και η συγκεκριμένη ψηφοφορία. Ψηφίστε για ποιο λόγο να μην έχει βρεθεί κάποιος να αγοράσει την ΠΑΕ ή τουλάχιστον να έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον και να λέει "δίνω τόσα ,παίρνω την ΠΑΕ". Αν και πάλι δεν σας καλύπτουν ,οι λόγοι που υπάρχουν στο poll ,γράψτε την άποψη σας ,μπας και γίνω και γω στο τέλος της ψηφοφορίας αυτής ,σοφότερος.

Στο δικό μου το μυαλό ,η απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά οφέλη για έναν επιχειρηματία που έχει σκοπό να κάνει τα απαραίτητα και να πράξει απλά πράγματα. Προφανώς στο μυαλό αυτών που έχουν Παναθηναϊκά αισθήματα και γεμάτες τσέπες δεν είναι έτσι.

Η ψηφοφορία αυτή θα μπορούσε να κρατήσει μέχρις ότου βρεθεί ο mr.κάποιος ή μέχρι η ΠΑΕ να βρει τα πατήματα της και να έχει μια ανοδική πορεία. Θα λήξει όμως στις 31/1 ,για να δω ποιος πιστεύετε πως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που δεν ακουμπάει κανείς τα λεφτά του στην ομάδα.




Σχόλια

  1. για ολα αυτα μαζι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΩΤΗΣ7/1/13 7:59 μ.μ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ...
    ...ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ


    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...LA FAMILIA...!!!


    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ 100%...


    ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ...
    ...ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ (ΛΕΩ...ΙΣΩΣ)


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


    ΜΕ ΥΓΕΙΑ


    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ...


    ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 100%






    ΥΓ. ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ???


    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ PROJECT ΕΛΑΙΩΝΑΣ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ) ???


    ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ 1η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...


    ...ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα παραπάνω.Η ομάδα(κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα)είναι πιασμένη απο 100 μεριές.Γήπεδο,χρέη,κανένα περουσιακό στοιχείο,παρασκηνιακούς πολέμους,τσακωμοί μεταξύ παλαιών μετόχων.Τι να πρωτοπεις.....

    Πες ότι ένας πολύ πλούσιος σκέφτεται να πάρει τον Παναθηναικό.Τα βάζει όλα κάτω και λέει.Πρέπει να δώσω λεφτά για τα χρέη,πρέπει να φτιάξω γήπεδο,πρέπει να φτιάξω προπονητικό κέντρο,πρέπει να πάρω παίκτες,πρέπει να πάρω ανθρώπους που ξέρουν το αντικέιμενο σε θέσεις κλειδιά όπως τεχνικός διευθηντής,σκάτουερς κλπ,πρέπει να αποδείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι ελέφαντας και οτι δεν είμαι μπροστινός κανενός ΚΑΙ τελευταίο αλλά κυριότερο πρέπει να τα βάλω με ένα σάπιο κατεστημένο ΕΠΟ,ΚΕΔ,Σουπερ Κλικα,Παραρτηματα που λειτουργουν όλα για χάρη του Ολυμπιακού.



    Με εναν πρόχειρο ισολογισμό όλα αυτα θα χρειαστούν τουλάχιστον 100 εκατ χωρίς να βάλω μέσα προπονητικό κέντρο και με την προυπόθεση ότι αυτός που θα τα βάλει θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο.


    Δεν θέλω να φανώ μίζερος αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσα χρόνια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανως Λόγω των μηδαμινών περιουσιακών στοιχείων (γήπεδο ,προπονητικό κέντρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν το σκέφτηκα λίγο, αλλά στην ουσία την απάντηση την ξέρουμε όλοι - μέχρι να βρούμε την επόμενη κατάλληλη. Εξαιρώντας ας πούμε το τελευταίο, όλα τα παραπάνω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, είναι εσωτερικά προβλήματα. Δεν είναι υγιής επιχείρηση.

    Ακόμα και το προτελευταίο εμπίπτει εν μέρει στο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου