Παναθηναϊκοί μάγκες και σήμερα! Κάποιος να αναλάβει το τμήμα!!



Αντιμετωπίζοντας οι πιτσιρικάδες μας έναν πολύ πιο έμπειρο Ολυμπιακό ή αλλιώς τον πρώην Παναθηναϊκό (Στεφάνου ,Σμαραγδής ,Ιορντάνοφ ,Φιλίποφ) ,κατάφεραν πάλι να πάνε το ματς στα 5 σετ και να χάσουν στο τέλος την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου μέσα στου Ρέντη.


Αν και χάσαμε και σήμερα και την Κυριακή ,αυτές οι εμφανίσεις μόνο σε καλό μπορούν να βγουν για την ομάδα και αυτό το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Έδειξαν ότι εκτός απο ψυχή και καρύδια ,έχουν και μεγάλες ικανότητες. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να βρεθεί ένας άνθρωπος ,να αναλάβει το τμήμα και να ξεκινήσει να το τρέχει. Ο νεανικός κορμός υπάρχει και ήδη οι παίκτες μας ζυμώνονται υπό τις χειρότερες συνθήκες. Αν πάρει κάποιος το βόλεϊ και κάνει σωστές προσθήκες ,μπορεί να μιλάμε για τον Παναθηναϊκό των επόμενων ετών. Και ότι το τμήμα θα παίζει απο δω και στο εξής στην Κυψέλη ,μπορεί να ψήσει περισσότερο κάποιον επιχειρηματία να ασχοληθεί ,αφού θα φανεί και πόσο εύκολα θα γεμίζει σε κάθε ματς της ομάδας μας το κλειστό του Πανελληνίου.

Σχόλια

  1. Αρχιδάτη εμφάνιση . Όποιος δεν πατήσει στην Κυψέλη και θέλει να λέγεται Παναθηναϊκός ( και μπορεί φυσικά να έρθει ) , να ψαχτεί . Την ομάδα θα την σώσουμε ΕΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://gate13.gr/?p=7217

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου