Προγραμματισμός για πολλά κλάματα!


Την ίδια μέρα που μάθαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο της Ντιναμό Δρέσδης ,μάθαμε πως το deal χάλασε ,αφού ο προπονητής των Γερμανών θέλει τον παίκτη στην ομάδα του. Σε αυτήν την περίπτωση κάποιος μπορεί να τα βάλει στην ατυχία ,αλλά αν κοιτάξουμε ψύχραιμα τις υπόλοιπες αγωνιστικές κινήσεις που έχουν γίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ,μόνο στην τύχη (ή συγκεκριμένα στην ατυχία) μπορείς να τα ρίξεις...


Νίκος Σπυρόπουλος: Έληγε το συμβόλαιο του το προηγούμενο καλοκαίρι ,αλλά η διοίκηση τον κράτησε αφού θα καθόταν στην ομάδα με λιγότερα. Αριστερό μπακ απο πίσω του ,μόνο ο Λαγός αν θυμάμαι. Σήμερα τον δίνει στην Κίεβο. Ορθή κίνηση. Αλλά για ποιο λόγο να του ανανεώσουμε το καλοκαίρι και να μην πάρουμε κάποιον νέο παίκτη;

Γιώργος Καραγκούνης: Ο Φερέϊρα δεν τον ήθελε για βασικό ,ο Καρα ήθελε να παίζει βασικός ,καθόταν και με πολύ λιγότερα και η ιστορία τελείωσε με ένα γεύμα με τον Αλαφούζο. Ο Φερέϊρα έφυγε μετά απο 3,5 μήνες. Έχουμε κάποιον Καραγκούνη στην ομάδα μας;

Κώστας Κατσουράνης: Βασικός και αναντικατάστατος ,έψαξε το καλοκαίρι μπας και βρει καλύτερα λεφτά ,δεν βρήκε και έκατσε με λιγότερα λεφτά. Οι προπονητές της κερκίδας τον θεωρούσαν περιπατητή και ο Αλαφούζος στημένο -off the record- για την κόκκινη που πήρε με τον Πας Γιάννινα. Α και ότι ήθελε να φάει τον προπονητή (καθόλου απίθανο). Αποδεσμεύτηκε χωρίς πολλά-πολλά και δίχως να δημιουργήσει θέματα στην ομάδα. Έχουμε κανέναν Κατσουράνη στην ομάδα;

Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: Με το που ξεκίνησε η χρονιά ένιωθε ενοχλήσεις και βγήκε off. Με το που μπήκε στο on ,ξαναμπήκε στο off. Ύποπτη συμπεριφορά ,με την διοίκηση να μην διαψεύδει ότι το κάνει επίτηδες επειδή αργεί να πληρωθεί. Τελειωμένο τον θεωρούν στην ομάδα ,αλλά ο Ρότσα τον βάζει βασικό. Και για αυτό φεύγει απο τον πάγκο ο Χουάν. Αλλά ο Μπουμσόνγκ πλέον αγωνίζεται βασικός.

Λουκάς Βύντρα: Ο δεύτερος -πλέον- πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας είναι στοχοποιημένος απο τους οπαδούς. Μετά το ματς με την Βέροια ,βγαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα των πρωτοσέλιδων και είναι φευγάτος απο την Παιανία. Τελικά μέχρι και προχθές είναι βασικότατος και περιμένουμε πάλι να δούμε αν θα φύγει αύριο ή μεθαύριο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Άθελα του (;) βγήκε προς τα έξω ως ο ηγέτης της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν άντεχε αυτόν τον τίτλο ,παρά το ...γαμήσι που έριξε με το μαλλί του στην Ξάνθη. Απο το ματς με την Βέροια και μετά είναι ο μόνος φευγάτος που είναι χαμένος και τελειωμένος απο την ομάδα. Στην πραγματικότητα ήταν φευγάτος (και απο την μεριά του και απο του κόσμου) βδομάδες πριν.

Τζιμπρίλ Σισέ: Η μεταγραφή βόμβα. Η επιστροφή του απόλυτου ήρωα δεν έγινε ,αφού μίλησαν τα πετροδολλάρια του Κατάρ. Θα μάζευαν λεφτά οι μέτοχοι και θα τον φέρνανε ,μα βασικό χορηγό τον Πατέρα. Ψάχνουμε και τα λεφτά ,ψάχνουμε και τους μετόχους ,ψάχνουμε και τον Πατέρα.

Αντώνης Πετρόπουλος: Την έκανε για την Άεκ ,επειδή δεν έπαιρνε σε εμάς ευκαιρίες και δεν κινήθηκε και η διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Με άλλους επιθετικούς του ρόστερ τον Φορναρόλι και τον Μπαρμπαρούση που παίζουν μια φορά τον μήνα και έχουν φανεί κατώτεροι των περιστάσεων και κατώτεροι του Πετρόπουλου.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Τον κλείσαμε για το καλοκαίρι ,τώρα τον θέλουμε απο τον Ιανουάριο. Γιατί; Γιατί ξεμένουμε απο παίκτες.

Γιοχέι Καζιγιάμα: Κλεισμένο απο Φερέϊρα ,ήρθε επί Ρότσα χωρίς να μπορεί να παίξει ,αφού είχαμε πάρει και τον Φορναρόλι και δεν είχαμε θέσεις ξένου. Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο. Βρέθηκε η εύκολη λύση και αποδεσμεύτηκε ο Λέτο.


Μέσα σε αυτά αναφέρονται και τα ονόματα των τριών μας προπονητών για φέτος. Ο Φερέϊρα που θα στηριζόταν μέχρι τέλους και στηρίχθηκε μέχρι μέσα Νοέμβρη. Ο Ρότσα που ήρθε ,έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα αλλά έφυγε γιατί έβαλε βασικό τον Μπουμσόνγκ ενώ δεν έπρεπε και τώρα παίζει με τον Φάμπρι ,ο οποίος μέχρι την Κυριακή ήταν για πούλους (επειδή είχε ξεχάσει στην Ισπανία το μαγικό ραβδί για θαύματα δύο εβδομάδων) αλλά τώρα μένει.

Ο Γ.Αλαφούζος είναι προς τιμήν του ότι βγήκε μπροστά το καλοκαίρι και ηγήθηκε μιας προσπάθειας. Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Αλλά ότι δεν ξέρει απο μπάλα ,δε γίνεται να αποτελεί δικαιολογία για να κάνει πειράματα (και χοντρά μάλιστα) μέχρι να μάθει πως κυλάει το τόπι.


ΥΣ: Τώρα έχουμε τον Κοντοέ στα υπόψιν. Δεν είναι ντροπή που δεν έχει η ΠΑΕ λεφτά γιατί έπεσε σε λίγους μετόχους. Ντροπή είναι να μην υπάρχει λογική συνέχεια στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Πχ να λες ότι θέλεις να ανανεώσεις την ομάδα ,να παίξεις με τις ακαδημίες περισσότερο ,να φτιάξεις νέο κορμό κτλ ,χωρίς να έχεις έναν σταθερό κορμό στον πάγκο.

Σχόλια

  1. " Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ "...ένα ρητό ταιριαστό για τον Αλαφούζο.. και την κατάσταση στην ομάδα...Αλαφούζος κάνει αποβαρδινογιαννοποιήση τώρα ..μη μιλάμε γιατι τον απασχολούμε τον " σωτήρα " .

    Καμία τιμή στον Αλαφούζο . Βγήκε μπροστά για να έχει επικοινωνιακό όχημα τον Παναθηναικό και να μπορεί να χειρίζεται τον κόσμο και να κάνει ευκολότερη τη ζωή του και τις δραστηριότητες του στα Μ.Μ.Ε.

    Να μάτωνε οικονομικά για την ομάδα να ήταν τιμή του που να βγαίνε μπροστά..Αλλά μη τρελαθούμε μόνο κέρδη έχει ο Αλαφούζος . Καθημερινά παίζει το όνομα του στα μέσα και η μισή Ελλάδα ασχολείται μαζί του. Και μη μου πει κανείς η μισή Ελλάδα τον κράζει γιατι και η κακή διαφήμιση διαφήμιση είναι.

    Επι της ουσίας τόσο καιρό τα φωνάζω αυτά..Τα ίδια έγραφα και στο άρθρο που έγραψα τις προάλλες για το ψάρι που βρωμάει από το κεφάλι ( Αλαφούζος και όσοι είναι πίσω από αυτόν ) .


    Πάντως για τον Κοντόε η τρομερή διοίκηση έβγαλε οτι τελικά δεν απασχολεί και θα ανακοινώσουν δύο μεταγραφές αύριο ..Αντε να δούμε τι θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΗΜΝΙΟΣ30/1/13 10:32 π.μ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα εκανε τουλαχιστον αποβαρδινογιαννοποιήση καλα θα τανε... αλλα μπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. katse re file ...protimas na doulevomaste kai metaxi mas? poios normal anthrwpos vlepei ta pragmata pou ginontai kai ta thewrei ...normal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου