Ένας αδιάφορος Παναθηναϊκός στα Γιάννινα...



Χωρίς να απειλήσουμε ούτε μια φορά ,πήραμε αυτό που μας άξιζε και απειληθήκαμε να χάσουμε κιόλας ,αφού σε όλο το ματς και ειδικά στα τελευταία λεπτά πιο πολύ κυνηγούσαν οι Γιαννιώτες το γκολ ,παρά εμείς. Τουλάχιστον μειώσαμε την διαφορά μας απο τον πέμπτο Λεβαδειακό στους τρεις βαθμούς...


Να κρίνω το ματς δε νομίζω να έχει και πολύ νόημα ,αφού με το ζόρι βλεπόταν αυτός ο Παναθηναϊκός και ήταν απο τις πιο ανιαρές εμφανίσεις που έχουμε κάνει αυτήν την σαιζόν. Ούτε αισχρός όπως στην Βέροια ,ούτε καλός.

Εκεί που θέλω να κάνω ένα σχόλιο ,είναι όσον αφορά τους παίκτες μας. Όπως θα έχετε καταλάβει ,είμαι απο τους τελευταίους που θα δείτε να τους δικαιολογούν και να γράφω το μακρύ μου και το κοντό μου για να γλυκάνω μια κακή τους εμφάνιση. Αλλά ρε μάγκες σε τι αγωνιστικό χώρο παίζανε; Πέρυσι ήταν παγοδρόμιο ,φέτος κάτι σαν βάλτος. Με το χορτάρι να χάνει κομμάτια του σε κάθε πάτημα παίκτη και να γλιστράει ,η δυνατότητα να παίξει κάποιος παίκτης με την μπάλα κάτω και να κάνει ένα σπριντ σαν άνθρωπος δεν υπήρχε. Και μην μου πείτε ,για τους παίκτες του ΠΑΣ που την πάλευαν καλύτερα ,γιατί αυτοί εκεί αγωνίζονται τόσο καιρό. Δε γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά τι λέω τώρα...

Επίσης πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να αλλάζουν προπονητές κάθε τρεις και λίγο; Και μάλιστα προπονητές που δεν έχουν καμία σχέση ούτε στην συμπεριφορά τους προς τους παίκτες ,ούτε και στην αγωνιστική τους φιλοσοφία. Θα μου πείτε ,λες και αν είχαμε τον ίδιο προπονητή ,θα κάναμε φάσεις περισσότερες και θα φεύγαμε άνετα με το διπλό. Πιθανότατα όχι ,αλλά και πάλι είναι κατανοητό πως οι αλλαγές στον πάγκο ,δεν βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές.

Τα παραπάνω δεν είναι δικαιολογίες ,αλλά γεγονότα. Και δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω τους παίκτες ,γιατί όπως έχω γράψει και παλαιότερα ,αυτά τα αποτελέσματα τα θεωρώ αναμενόμενα με βάση την απόδοση της ομάδας ,του αγωνιστικού επιπέδου του αντιπάλου και τις υπόλοιπες συνθήκες που υπάρχουν. Άρα καμία έκπληξη απο σήμερα.

Σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός πρέπει να δει ότι βρίσκεται κάτω απο την έβδομη θέση του πρωταθλήματος ,ότι έχει όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και πως η είσοδος στα play off απέχει και δεν είναι τόσο κοντά όσο δείχνουν οι 3 βαθμοί. Ασχέτως αν πιστεύω πως στο τέλος θα μπούμε στην πεντάδα (τι κατάντια...) ,θεωρώ πως απο δω και στο εξής χρειάζεται extra προσπάθεια και συγκέντρωση απο όλη την ομάδα.


ΥΣ: Οι πέτρες στο πούλμαν ,κάτι φάουλ επιστημονικής φαντασίας υπέρ του τερματοφύλακα του ΠΑΣ και τους δυναμίτες να σκάνε δύο μέτρα πίσω απο τον Σεϊταρίδη δεν είναι άξια για σημείο αναφοράς ,γιατί είμαστε στην Μαρινάκεια Λίγκα και είναι φυσιολογικά...

Σχόλια

  1. γεγονότα είναι πως με απόφαση ΑΛαφούζου και της κομπανίας του η ομάδα αν ήταν στην αρχή της χρονιάς μέτρια προς καλή σε αγωνιστικό πλαίσιο τώρα είναι άθλια.. Αν και είναι δύσκολο να πει κανείς για τα αγωνιστικά ας κάνω μια προσπάθεια..

    Έδιωξε ο ΑΛαφούζος όσους παίχτες ήταν από καλοί εως έμπειροι ..Σιμάο -Καραγκούνης -Λέτο - Μπουμσονγκ - Κατσουράνης - Βύντρα - Λάζαρος - Πετρόπουλος ..ενώ και τον Σπυρόπουλο αν και παραμένει τον έχει απροστάτευτο ..( Σχεδόν μια 11 αδα παιχτών !!!!!!!)

    Σήμερα η ομάδα είχε άμυνα στα αριστερά τον Μαρίνο !Ενώ κέντρο άμυνας ήταν το δίδυμο της συμφοράς και επιλογές του Φερέιρα Πίντο και Βελάσκεζ..Πραγματικά η άμυνα με Σαριέγκι και Καντέ φαντάζει μπετόν μπροστά ..τους..Για να μη τα πολυλογώ αν εξαιρέσουμε τον μαχητή ΒΙτόλο τον τρομερό Καρνέζη και το ταλέντο του Μαυρία όλοι οι άλλοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..Και αυτοί που κάνανε ( οι πρώτοι ) που φύγανε..αποτελούνε παρελθόν ..! Αν αυτό δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ομάδας ..ε τότε τι να πω..Αλλά οι προπαγανδιστές κάτι θα βρούνε να πούνε για τα αφεντικά τους..γιατι τέτοιες εντολές έχουνε..

    Έφερε έναν Φάμπρι τρίτος προπονητής στη σεζόν Γενάρη μήνα ! Τη στιγμή που ο Ρότσα με εξαίρεση την ήττα στην Βέροια είχε καταφέρει να στρώσει την ομάδα και να συμμάζεψει τα ασυμάζευτα του Φερέιρα!

    Αποτέλεσμα των παραπάνω εγκλημάτων ..ο Παναθηναικός ήταν σήμερα ΑΙΣΧΡΟΣ ..Μια φάση να κάναμε..και αν δεν ήταν ο Καρνέζης οχι απλά θα χάναμε..αλλά θα τρώγαμε και δύο τρία γκολ ..

    Πάντως τα ζώα και οι στημένοι που φωνάζαν ..καλύτερα στη Β' Εθνική ..είναι κοντά στο να τα κατάφερουνε..γι αυτό και τελευταία εμφανίζονται χαρούμενοι !

    Αυτός ο Παναθηναικός πλέον ..προκαλεί μόνο στεναχώρια και θλίψη..

    Υ.Γ από οτι ακούστηκε..έγιναν και κάτι μαχαιρώματα..Μπράβο..οτι κάνουνε οι γαυροι κάποιοι να μη χάσουνε..οι ουρές τους έχουνε γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθημερινά συντελείται έγκλημα εις βάρος της ομάδας μας και όλοι ΜΟΥΓΓΑ! Άλλες εποχές για 1 πόντο πίσω από την κορυφή καιγότανε το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ποιηματακι σου το χεις γραψει σε ολα τα πρασινα site?????ελεος!!!!!!!!!!!!οσο για τον τιτλο press δε νομιζω οτι ηταν αδιαφοροι....τοσο μπορουν τα παλουκαρια στη συγκεκριμενη περιοδο.....θα δειξει!!!αλλα ελεος με τη γκρινια και τη μιζερια σας!αμα δε μπορειτε να στηριξετε μην ασχολειστε και κανετε πολεμο στην ομαδα , της κανουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δε χρειαζεται να κανουμε κ μεις..ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Adiaforos panathinaikos oson afora to na ton vlepeis ..paranoises ton titlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yiorgos Kandakis13/1/13 8:03 μ.μ.

    Πρές , καλά πήγε η ομάδα , τουλάχιστον γι αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει. Βαρύ τερραίν , νέος προπονητής , όλα όσα πολύ καλά περιέγραψες στο πιο πάνω post. Θα ανεβούμε , περισσότερο , κάποια στιγμή θα παίξουμε Λεωφόρο και τα αποτελέσματα , τουλάχιστον τα εντός έδρας θα είναι όλα θετικά.


    Δεν μπορούμε να πούμε κάτι καλύτερο , δυστυχώς η ομάδα δεν είναι όπως τις παλιότερες εποχές. Επαναλαμβάνω την άποψή μου , όπως την είπα σε προηγούμενες αναρτήσεις που έχω κάνει , η καινούργια αρχή που γίνεται είναι όπως η εγκυμοσύνη μιας γυναίκας , έχει πολλούς πόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη ειναι η ομαδα.αφηστε την γκρινια.σκυλισια αμυνα και προχωραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου