Στο καλό...



H ανακοίνωση της αποχώρησης του Λουκά Βύντρα βγήκε απο την ΠΑΕ και πλέον λαμβάνει τέλος και ένας κύκλος μιζέριας και εσωστρέφειας που είχε λάβει χώρα με αφορμή τον ίδιο.


Η απόφαση είναι ορθή ,αν και έπρεπε να έχει παρθεί 1,5 χρόνο νωρίτερα όταν και ζητούσε αύξηση του συμβολαίου στα 800.000 ευρώ.

Ένας παίκτης που ναι μεν χρησιμοποιήθηκε απο όλους τους προπονητές και αποθεωνόταν για την εργατικότητα και την μαχητικότητα που είχε ,αλλά δεν έπαυε να είναι ένας μετριότατος παίκτης που δεν κατείχε το τόπι και η κατάσταση των τελευταίων 2 ετών με την αποδόμηση της ομάδας τον ...υπερεκτιμούσε.

Πλέον αποτελεί παρελθόν και είναι μια καλή ευκαιρία ,ο κόσμος να σταματήσει να είναι τόσο διχασμένος.

Σχόλια

  1. Παει στο γαυρο! Ναι, τελικά υπάρχει Θεος, θα παει στο γαυρισταν! Τελικα οι "κακοι" Παναθηναικοι της 13 κατι ηξεραν και απαιτουσαν να φυγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει στο καλό . Άκου 800.. τι είναι τα ευρώ? Μαρουλόφυλλα; Αμα είναι να πληρώνουν άλλοι και εγω κάνω συμβόλαια σε όποιον θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω παιδια παντα ημουνα με το λουκα , τον υποστηριζα , ταλιμπαν του ημουνα , αλλα τωρα που παει στο βρο δεν μπορω αλλο να στηριξω δεν μου αφηνει περιθωρια ,ξερετε πως ειναι αυτα , δεν επρεπε να μ το κανει αυτο .........ααχχχχ



    υγ1 σκουξτε κιαλλο
    υγ2 μια καλη ειδηση μεσα στη σκατιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο διάολο και ακόμα παραπέρα , δηλαδή στον γαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά τονε είχα σε εκτίμηση επειδή αν και μέτριος παίχτης έπαιζε με ψυχή. Αν κατά τα φαινόμενα ..πάει στον γαύρο και γίνει ένας ακόμα γενίτσαρος ε τότε τι να πω..μετά από Νικοπολίδη ο γαύρος κερδίζει έναν ακόμα παίχτη που εμείς τους χαρίσαμε..Και να είστε σίγουροι οτι θα τον κάνουνε εκει πέρα κανονικό γενίτσαρο..


    Τόσο ηλίθιοι στην ΠΑΕ που δε βάλανε μια ρήτρα απαγορεύσης να πάει στον γαύρο..Εκτός και αν το κάνανε επίτηδες για να δημιουργηθεί για μια ακόμα φορά φαγωμάρα.


    Από τη στιγμή που το επέλεξε όμως και ο ίδιος είναι αγωνιστικά εχθρός της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aiwnia.pistos30/1/13 5:46 μ.μ.

    Ο Κω-Γκο θα συνεχίσει άραγε να τον βλέπει ως Daniel Alves?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οπως ειπες ομως φιλε η μιζερια και η εσωστρέφεια υπάρχουν με ΑΦΟΡΜΗ τον Βυντρα. Την αιτια θα τη βρουμε ποτε η θα δουλευομαστε μεταξυ μας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO KOLOPEDI STOUS APOGONOUS.STON DIAOLO KAI AKOMA PARAPERA.AMPALOS EINAI.EPITELOUS EFYGE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ προσωπικά λυπάμαι , ειδικά γι αυτόν τον παίκτη. Του ζητήθηκε από την ΠΑΕ να προβεί σε μείωση του συμβολαίου του κατά 50% και μπορούσε άνετα να δεχθεί τη μείωση που του ζητήθηκε , δεν ήταν δα και το πρώτο όνομα.


    Αν ήταν παίκτης που πίστευε , έστω και λίγο στην ομάδα και στο σύλλογο , θα το έκανε. Άλλωστε όλοι έχουμε δεχθεί τρομερές μειώσεις στους μισθούς μας , το λογικό ήταν να δεχθεί. Μπορεί να σκέφτηκε την όλη υπόθεση ως στυγνός επαγγελματίας , αλλά είναι στο σύλλογο 9 χρόνια και έχει φάει πολύ ψωμί.


    Δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του να πάει στον Ολυμπιακό , είναι συμπεριφορά γενίτσαρου , και κατά την προσωπική μου γνώμη πολύ καλά έκανε η ΠΑΕ και τον στοχοποίησε στο ματς μετά την Βέροια.


    Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι η διοίκηση είχε δίκιο , όπως και οι οπαδοί που φώναζαν εναντίον του. Ακόμη και όταν σε βρίζουν , αν είσαι σωστός , οφείλεις να δουλέψεις περισσότερο και να αποδείξεις σε αυτούς που σε κατηγορούν ότι είχαν άδικο. Τέλος πάντων , αφού του δόθηκε η ευκαιρία να πάει στον Γαύρο , -πιστεύω με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στην ομάδα μας- , καλά έκανε.


    Δεν πρόκειται να μας κάνει το ίδιο κακό με εκείνο , που έγινε με την φυγή Κωνσταντίνου και Νικοπολίδη. Εξάλλου και οι δύο ήταν πολύ καλοί παίκτες , και βοήθησαν στο να πάρουμε το πιο σπαθάτο νταμπλ της ιστορίας μας.


    Ας είναι , του ευχόμαστε καλό ταξίδι στην νέα πορεία που θα κάνει. Εμείς θα συνεχίσουμε με όσους παίκτες έχουμε , ελπίζοντας στην όσο καλύτερη πορεία και στην έξοδο στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραια τα καταφεραμε και στους μουλους θα παει και θα τον πληρωνουμε και απο πανω.Η ομαδα μικραινει και εσεις το χαβα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2004-05: 27 αγώνες, 45 επεμβάσεις, 148 λάθη, 45 κλεψίματα, 0 γκολ

    2005-06: 23 αγώνες, 33 επεμβάσεις, 99 λάθη, 45 κλεψίματα, 0 γκολ

    2006-07: 26 αγώνες, 30 επεμβάσεις, 117 λάθη, 26 κλεψίματα, 0 γκολ

    2007-08: 19 αγώνες, 14 επεμβάσεις, 84 λάθη, 23 κλεψίματα, 0 γκολ

    2008-09: 24 αγώνες, 43 επεμβάσεις, 71 λάθη, 26 κλεψίματα, 2 γκολ

    2009-10: 24 αγώνες, 37 επεμβάσεις, 104 λάθη, 41 κλεψίματα, 3 γκολ

    2010-11: 25 αγώνες, 41 επεμβάσεις, 118 λάθη, 34 κλεψίματα, 2 γκολ

    2011-12: 18 αγώνες, 28 επεμβάσεις, 86 λάθη, 28 κλεψίματα, 0 γκολ

    " η ομάδα μικραίνει με την φυγή Βύντρα" .............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι λες ανθρωπε μου?επικοινωνεις?ολοι οι Παναθηναϊκοι ευχομασταν για πλακα να παει ο Βυντρα στον γαυρο.και τωρα που αυτο παει να γινει...στα σοβαρα ρωτας γιατι δεν εβαλε ρητρα απαγορευσης η ΠΑΕ?αν ειναι δυνατον!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι που δεν θα τον ειχες εσυ σε εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αφού δεν σχολίασε και την διαπόμπευση του υπερμπακ Σπυρόπουλου , πάλι καλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου