Όλοι οι Παναθηναϊκοί δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Γλυφάδα!



Στις 17:00 ,το κλειστό της Γλυφάδας πρέπει να έχει κόσμο. Να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και να τους δείξουμε ότι είμαστε παρών στα δύσκολα και μαζί τους. Και να καταλάβουν και οι πιο άνιωθοι ότι το τμήμα πρέπει να πάει άμεσα στην Κυψέλη και να χαίρει υποστήριξης ανάλογης του γυναικείου.


Στις 17:00 λοιπόν με τον γαύρο αντίπαλο. Στο τμήμα που μας έκανε να αγαπήσουμε πιο πολύ τον ερασιτέχνη και αποτέλεσε τον προθάλαμο και για την υπόλοιπη μαγεία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου. Στο τμήμα που μας ξενέρωσε τα τελευταία πολλά χρόνια. Είναι καιρός να το αγκαλιάσουμε ξανά...

Σχόλια

  1. μην έχεις αυταπάτες φίλε .. κανενός το αυτάκια δεν θα ιδρώσει , παρά μόνο των οργανωμένων σε πρώτο λόγο , αλλά φυσικά και των φαν του αθλήματος .
    οι υπόλοιποι καναπεδάκιδες-κριτές των πάντων , (κυρίως) των κεντρικών θυρών , θα περάσουν άλλη μια Κυριακή δίπλα στα τζάκια τους , με την φραπεδιά ανα χείρας .
    απεναντίας οι οργανωμένοι , θα δώσουν δυναμική παρουσία ΚΑΙ στα δυο τμήματα βόλλευ που αγωνίζονται σήμερα , σε Γλυφάδα και Βόρεια .
    γιατί αυτή είναι η Θύρα 13 .


    μόνο μας , και όλοις τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου