Τρομερή επιτυχία! Αποδεσμεύουν τον Λέτο για να μπορέσει να παίξει ο Καζιγιάμα!!

Leoforos


Η ΠΑΕ σύμφωνα με την Spotrday βρίσκει λύση στο να αποδεσμεύσει τον Λέτο ,αφού τον Φορναρόλι δεν μπορεί να τον δανείσει πουθένα και έτσι θα μπορέσει να αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα για να παίξει ο Ιάπωνας. Έτσι ,φεύγει και ο τελευταίος μεγάλος παίκτης απο την ομάδα του νταμπλ του 2010.


Τρομερός τίτλος και απο το Leoforos ,που τον δανείζεται απο την εφημερίδα του Μπαμπουίνου και τον πλασάρει και σαν επιτυχία της ΠΑΕ. "Προχωράει η υπόθεση Λέτο" ,λες και μιλάμε για κάτι θετικό. Την ίδια ώρα που πιο πάνω γράφει "Τελειώνει ο Βύντρα". Ό,τι να ναι όπως να ναι ,αρκεί να αρέσει ο τίτλος στον κόσμο...


ΥΣ: Ο Λέτο δεν δέχτηκε να συνεχίσει στην ομάδα με μειωμένες απολαβές. Η υπέρβαση και αυτά που ΘΑ έκανε ο Αλαφούζος για να τον κρατήσει πριν 2 εβδομάδες πήγαν περίπατο. Έτσι κι αλλιώς εύκολα ξεχνάμε. Ποιο το πρόβλημα;

Σχόλια

  1. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η διοίκηση, αυτή που είναι, της ομάδας δεν θα κάνει πάντοτε αυτά που θέλει ο κόσμος, ή του δίνουν γραμμή τα γνωστά σύρματα, αλλά αυτά που θέλει αυτή. Με λίγα λόγια, ο κόσμος, με διαρκείας και γενικότερα, μπορεί να πάει να αγαπηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το είχα πει ακόμα στις αρχές του τραυματισμού του, θα έρθει η μέρα που θα τον στείλουν και αυτόν όπως τους υπολιπους , ΤΣΑΜΠΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, και θα μας το περάσουν και για επυτηχια !!!
    Δυστηχως όμως βρήκαν την καταληλη στιγμή να το κάνουν , τώρα που είμαστε έτσι και αλλιώς διαλυμένη και διχασμένη ..

    Για τόσο γαυροβλαχοι μιλάμε ..
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΕΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yiorgos Kandakis7/1/13 3:31 μ.μ.

    Πολύ κρίμα , γι αυτόν τον παίκτη που πέρυσι μόνος του παρολίγον να μας δώσει το πρωτάθλημα. Διαφωνώ με την κίνηση της διοίκησης , ο παίκτης θα έπρεπε να είχε κρατηθεί στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου