Για να καταλάβω κάτι..


Συνήθως δε γράφω με σκοπό να κράξω, μιας και πιστεύω ότι αυτός που κρατάει το τιμόνι θα ξέρει λογικά και κάτι παραπάνω από μένα που είμαι έξω από το (διοικητικό) χορό.


Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Fabriciano (Fabri) Gonzalez



 Αλλά ειλικρινά, βλέποντας τις πρωινές ειδήσεις για την απομάκρυνση του Rocha και την πρόσληψη του Fabri, περισσότερο απόρησα και λιγότερο είχα τη διάθεση να τον καλωσορίσω. Ο άνθρωπος δε μου φταίει σε τίποτα και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τα πάει τόσο καλά που να μείνει και μετά το καλοκαίρι (ποτέ μη λες ποτέ). Αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κρίνω: Ένας προπονητής που δεν είναι και από τα πρώτα ονόματα στην πιάτσα, που δούλεψε μέχρι τώρα σε μέτριες ομάδες της Ισπανίας, που είναι Ισπανός ο ίδιος, που έρχεται μεσούσης της περιόδου, που θα προπονεί ένα ελλιπέστατο ρόστερ που δεν ξέρει καθόλου τους παίκτες του, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρει καθόλου με ένα βοηθό προπονητή που επίσης δεν ξέρει κι από χθες...Συγγνώμη, αλλά με βάση τα προγνωστικά μόνο χειρότερα μπορούν να πάνε τα πράγματα. Μου ακούγεται σαν ένας Toche για τον πάγκο.


Και κάτι άλλο: Γιατί όχι Έλληνας; Γιατί όχι ο Τσιώλης συγκεκριμένα, που ακούστηκε κι όλας; Και μη σκεφτείτε "ποιος θα ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση;". Βάζω στοίχημα ότι πολλοί προπονητές της Superleague θα έβαζαν στοίχημα να αναδομήσουν την Ομάδα. Δύσκολο μεν, αλλά αν το κατάφερναν θα έβρισκαν στρωμένα χαλιά παντού στην Παιανία. Και πιστέψτε με, σε σχέση με τον Ισπανό, οι προϋποθέσεις τους να το κατάφερναν θα ήταν πολύ καλύτερες..

Εκτός αν στην ΠΑΕ περιμένουν αν οι όχι καλές σχέσεις μεταξύ Σαββίδη και Δώνη μετουσιωθούν πιθανώς σε λύση συνεργασίας το καλοκαίρι. Μέχρι τότε όμως ίσως χαθούν πολλά.

Σχόλια

  1. κουβεντα να κανουμε, τσιολης ναι, δωνης οχι αλλα μεγαλη καψουρα μου μαρκαριαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Αλεξόπουλος9/1/13 1:12 π.μ.

    Τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Θα προσέθετα και Μουνιόθ κι ας γκρινιάζουν μερικοί. Βέβαια σαν τον Κυράστα κανένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. neos kosmos 139/1/13 3:29 μ.μ.

    με βαση οτι στην νεα χαραξη πορειας και πλανου που εχει ο αλαφουζος καποια πραγματα ειναι λογικο να χαρακτηριζονται απο προχειροτητα και βιασυνη, η κινηση προσληψης του ειναι σωστη.....με ορατο το φασμα του υποβιβασμου ( ακουσον ακουσον !) και για να μην μπλεξει σε τετοιες περιπετειες ο παναθηναικος , ο συγκεκριμενος ειναι ενδεδιγμενη λυση...αλλωστε θα κατσει μονο 5 μηνες....το καλοκαιρι θα ερθει αλλος....οσο για τον Ροτσα με μια πιο ωριμη και λογικη σκεψη , ηταν σωστη η απομακρυνση του....ειχε 3 ηττες και θα επρεπε να προστατευτει....αν ερχονταν και αλλες ηττες θα τον καιγαμε εμεις οι ιδιοι οι οπαδοι τον ινδιανο...τωρα επιστρεφει σε ενα ποστο που ξερει καλυτερα απο τον καθεναν και κυριως μενει στην οικογενεια του Παναθναικου....αυτα για οσους κραυγαζουν σαν μογγολοι προσπαθωντας να ισοπεδωσουν τα παντα και κυριως συνεχιζωντας την παραδοση της ισοπεδωσης που πιεζει την ομαδα οσο τιποτε αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Αλεξόπουλος9/1/13 8:05 μ.μ.

    Συμφωνώ σε κάποια, διαφωνώ σε κάποια άλλα. Κατ' αρχάς δε θεωρώ καθόλου λογικές τις κινήσεις προχειρότητας και βιασύνης, γιατί είμαστε σε κρίσιμη καμπή και δεν έχουμε πλέον (οικονομικά) περιθώρια λαθών. Επίσης από πού προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος είναι ενδεδειγμένη λύση; Ξαναλέω, δεν κράζω απλά ρωτάω. Γιατί κι εγώ κοίταξα το background του και δε μπορώ να πω ότι διαπίστωσα κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου