Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι !


Δεν έχει κανένα νόημα να στοχοποιούνται παίχτες και προπονητές το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι !. Είναι πραγματικά γελοίο όταν μια ομάδα έχει πλέον αυτό το έλλειμμα ποιότητας και προσωπικότητας και κινείται σε μια μετριότητα με παίχτες μέτριους και λίγους , σε καμία περίπτωση αντάξιους για την φανέλα. ..να ψάχνουν στη διοίκηση κάθε φορά για το επικοινωνιακό κέρδος και τους αποδιοπομπαίους τράγους..


Εξαιρώ τον Καρνέζη και τον Μαυρία..και όλους τους μικρούς που σαφώς δε πρέπει να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά όπως έχουνε κάνει παλιότερα άλλες διοικήσεις .( διάλυση της ομάδας μετά τη Ριζούπολη ), άλλα όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι εξαιρετικά μέτρια με βάση τον παρακάτω παράλογο σχεδιασμό Αλαφούζου - Φερέιρα - παρατρεχάμενων !

Η διοίκηση αυτή έχει κάνει ΜΟΝΟ λάθη :

Αγωνιστικά εγκλήματα 

  • Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Καραγκούνη  παίχτη σύμβολο του Παναθηναϊκού με προσωπικότητα ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου .
  • Έστειλε τον Κατσουράνη στο μέσο της σεζόν σε ανταγωνιστική ομάδα( ΠΑΟΚ ) πληρώνοντας παράλληλα και λεφτά στην αποζημίωση..
  • Πλήρωνε τον μοναδικό παίχτη κλάσης που παρέμεινε στην ομάδα τον Λέτο, ένα χρόνο χωρίς να παίζει .Τώρα που σε λίγο καιρό θα αποθεραπευτεί έλυσε τη συνεργασία μαζί του ενώ είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο χώρις να μπει στο ταμείο ούτε ευρώ !
  • Αντι να εμπιστευτεί τα ταλέντα της Παιανίας και γενικά παίχτες Έλληνες έφερε παίχτες ξένους αμφιβόλου ποιότητας ..Ενδεικτικό παράδειγμα ο Φορναρόλι που δε στοιχίζει καθόλου λίγα χρήματα..Ενώ και οι υπόλοιπες επιλογές κινούνται κάτω από την μετριότητα..( Βελάσκεζ ,Μπαρμπαρούσης , Πίντο Καζιγιάμα )
  • Υποσχόταν τον Σισέ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη αφήνοντας να διαρρέεται από τα μέσα..εισπράττοντας εντέλει αρνητική απάντηση..Τώρα πλησιάζουμε στο τέλος των μεταγραφών και πήραμε μόνο έναν παίχτη τον Καζιγιάμα ! Ακόμα και η ΑΕΚ με τα τόσα προβλήματα έχει κάνει δύο κινήσεις και παίρνει αποτελέσματα! Έμεις πόσα ματς έχουμε να κερδίσουμε ? Ο Καζιγιάμα πάλι ήρθε πριν να έχει ανοίξει θέση ξένου και ουσιαστικά δεν είχε δικαίωμα να παίζει ! Ε μιλάμε τώρα για προγραμματισμό όχι αστεία !
  • Άφησε να πάει ο Πετρόπουλος σε ανταγωνιστική ομάδα και ήδη έχει βάλει δύο γκολ ! Αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουμε έναν επιθετικό ! ( Φορναρόλι τραυματίας και παρών απών ..όσο έπαιξε μέχρι τώρα) 
  • Ανανέωσε το συμβόλαιο του Μπουμσονγκ τον οποίο ύστερα άφηνε να ξεφτιλίζουν μέσα προσκείμενα στην ΠΑΕ .
  • Το ίδιο έκανε με τον Σπυρόπουλο έναν παίχτη που έχει αποδειχτεί λίγος για τον Παναθηναϊκό .
  • Το μόνο σωστό που πήγε να κάνει με τον Ρότσα το πήρε πίσω η ίδια η διοίκηση της ομάδας ! Την στιγμή που η ομάδα έδειχνε με τον Ρότσα να αλλάζει πρόσωπο και να κερδίζει παίχτες..και να δείχνει οτι μπορούμε να πάμε καλύτερα..στην πρώτη δύσκολη στιγμή τον έστειλε αδιάβαστο ! Ποιον τον Ρότσα ! που όλοι οι Παναθηναϊκοί τον έχουμε ψηλά !
  • Σαν να μην έφτανε αυτό έφερε τον Φάμπρι έναν προπονητή που δε ξέρει να συμπεριφέρεται στους παίχτες και δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην καριέρα του ! ΄Εναν προπονητή που δε μπορεί να διαχειριστεί το υλικό της ομάδας του..και σίγουρα δε μπορεί να αναδείξει τους καλούς μικρούς που έχουμε..Ενώ είχε τον Ρότσα το προπονητή δημιουργό ταλέντων στην Παιανία και τον έστειλε επειδή ο ίδιος διάλεξε να προστατεύσει οχι τον ευατό του αλλά τους ίδιους του τους παίχτες  !
  • Ανανέωσε το συμβόλαιο του Φερέιρα ο οποίος υποτίθεται θα ήταν ακλόνητος στην ομάδα και θα έφευγε μαζί με τον Αλαφούζο .Τελικά ο Φερέιρα έφυγε..και πληρώνουμε την αποζημίωση του..αλλά ο Αλαφούζος ακλόνητος !
Ο Αλαφούζος

  • Παραμύθιασε τον κόσμο για τη δημιουργία της Συμμαχίας με ένα πλάνο εντελώς ουτοπικό και εκτός εποχής . Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Αλαφούζου ο ίδιος υποσχόταν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια , 30 χιλιάδες εγγραφές και κόσμο στο γήπεδο που δε θα χωράει στη Λεωφόρο ! Υποσχόταν να δώσει λύση για τον Βοτανικό και κάθε λίγο και λιγάκι αποφάσιζε οτι η ομάδα θα παίξει στο ΟΑΚΑ μια στη Λεωφόρο μετά στο Βοτανικό και μετά στη Λεωφόρο !
  • Παραμύθιασε τον κόσμο για διάλυση της παραγκάς και για Παναθηναϊκό τιμωρό !Η ομάδα ακόμα και σήμερα που ήταν άθλια αδικήθηκε

Τι βλέπουμε σήμερα από όσα υποσχέθηκε ο Αλαφούζος ;

  •  1 εκατομμύριο από τον απλό κόσμο από τα οποία τα μισά ξοδεύτηκαν σε λειτουργικά έξοδα που αφορούν τους πρώτους μήνες ζωής του Σωματείου !  
  • 3000 τακτικά μέλη στη Συμμαχία από τους οποίους ψηφίζουν μόνο οι 1000 !  Κουμάντο σε όλα ο Αλαφούζος που βγήκε πρόεδρος με 600 ψήφους ! Περίπατο πήγαν οι συλλογικές αποφάσεις .. 
  • Αν έτσι εκφράζεται η πλειοψηφία μιας ομάδας και θεωρείται δημοκρατική διαδικασία ε μάλλον δε σας τα μάθανε καλά..και πρέπει να ξαναμπείτε στα θρανία και να ανατρέξετε..στα περι δημοκρατίας 
  • Τελικά ο Αλαφούζος είχε υποσχεθεί ότι δε θέλει κάποιον μέτοχο να βάζει τα λεφτά του και να κάνει κουμάντο ο ίδιος .. Αντί αυτού ο Αλαφούζος σήμερα κάνει κουμάντο χωρίς καν να έχει βάλει σημαντικό ποσο στην ομάδα ! Ε αν αυτό δεν είναι κοροϊδία ..στα μούτρα όλων των Παναθηναϊκών τότε τι είναι ;  
  • 3000 κόσμο με το ζόρι στο γήπεδο και εμφύλιο ..πόλεμο στις κερκίδες ..ταραγμένα αποδυτήρια μηδενική διάθεση από τους παίχτες και μια αρρώστια σε ολόκληρη την ομάδα ! 
  • Τα δοκιμάσατε όλα διώξατε παίχτες διώξατε προπονητές διώξατε διοικητικούς παράγοντες με πρόσχημα την αποβαρδινογιαννοποίηση ..,κάτι εύηχο στα αυτιά μερικών...ααλλά το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι ώρα να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι ! 
  • Αποδειχτήκατε με τη σειρά σας ανίκανοι για τον Παναθηναϊκό ! Αν το καλοκαίρι κάποιοι σας πιστέψαμε - πιστέψανε αυτό έγινε επειδή εκμεταλλευτήκατε την συγκυρία να είναι ο Παναθηναϊκός με το πιστόλι στο κρόταφο ..Τότε είπαμε πως δε γίνεται να δούμε χειρότερα αλλά τελικά τα βλέπουμε..Γενάρη μήνα δεν κάνατε τίποτα για τα χρέη της ομάδας μόνο υπόσχεστε δάνεια βάζοντας τον Παναθηναϊκό όλο και πιο μέσα .
  •  Η ομάδα ξεφτιλίζεται στους αγωνιστικούς χώρους στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ενώ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο ..ενώ κινδυνεύει να χάσει και την κατηγορία ..αφού δεν φένεται να υπάρχει κανένα σημάδι ανάκαμψης..

Σε τι σημείο διάλυσης πρέπει να μας φτάσετε για να καταλάβουμε οτι ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΠΈΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΏΣ 

Και εσείς οι εναπομείναντες μέτοχοι πάρτε θέση για τα Παναθηναϊκά δρώμενα ..Μη κρύβεστε πίσω από Συμμαχίες και τον Αλαφούζο ..Βάλτε λεφτά ή ΦΎΓΕΤΕ !

Υ.Γ : Παρακαλώ όσοι κάνετε το κόπο και διαβάσετε τα όσα (πολλά)έγραψα να προβληματιστείτε  και να πείτε την άποψη σας , αν αυτό επιθυμείτε , μετά από ψύχραιμη σκέψη..οι στιγμές είναι καθοριστικές ! Επιπλέον είτε διαφωνείτε είτε συμφωνείτε με το κείμενο να θυμάστε οτι όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε και είτε συμπαθούμε μια διοίκηση είτε όχι πρέπει πάντα να βάζουμε το συμφέρον της ομάδας πρώτα ! Ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Παναθηναϊκών πρέπει ειδικά τώρα στα δύσκολα να σταματήσει !

Όποιος πιστεύει οτι ο Αλαφούζος και η σημερινή διοίκηση είναι αντάξια του Παναθηναϊκού και της ιστορίας του ,ανεξάρτητα αν στην αρχή μπορεί να φάνηκε ως κάποια λύση ,συνεχίζει αυτή τη στιγμή να είναι λύση τον παρακαλώ να εξηγήσει σε μένα κάτι που προσωπικά θεωρώ ανεξήγητο..

Δεν έγραφα καιρό την άποψη μου γιατί πραγματικά στεναχωριέμαι για οτί συμβαίνει στην ομάδα..και θεωρούσα πως δε θα προσφέρω κάτι γκρινιάζοντας..Όμως πραγματικά χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ΣΟΚ και αυτό θα έρθει μόνο με μια αλλαγή διοίκησης μια διοίκηση πάνω από όλα ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ στον κόσμο..

Σχόλια

  1. Και λίγα λες. Υποτίθεται ότι τον Φερέιρα τον έδιωξε συναινετικά και του έδωσε αποζημίωση 600.000!!! Υποτίθεται ότι η ομάδα θα ενισχυόταν και τώρα δεν θα κάνει μεταγραφή αν δεν φύγει κάποιος. Υποτίθεται ότι θα έδιωχνε τον Βύντρα και ο μάνατζερ του είπε πως το μόνο που συζήτησε ήταν μείωση των απολαβών του. Έδιωξε τον Λέτο και τα Μ.Μ.Ε. που τον στηρίζουν (πιθανότατα με δική του εντολή) το ανέφεραν ως επιτυχία. Έδιωξε τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη και τα τσιράκια του έλεγαν ότι μόνο σε ομάδες Β΄ κατηγορίας μπορούν να παίξουν. Κάνει ανακοινώσεις από το twitter γελοιοποιώντας τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se diavasa kai symfwnw gia ta peri ligou, apla to erwtima einai meta apo auton poios?

    de exei deiksei kai kaneis prothymos na analavei kai den tou edwsan ton pao.

    kai as min koroideuomaste omada me 28 myria xrei,metoxous na poulane trela, votaniko anoixti pligi, roster gia petama, kosmo na malwnei gia ta matia tou vyntra kai tous vard na theloun na pane kontra se opoion vgei brosta, de pisteuw na vrethei kai kanenas na analavei......

    An ton ksereis katonomase ton na ton xeirokrotisw protos egw! To ksanalew den eimai yper tou alafouzou, apla den kserw kapoion me ixiro onoma kai gnwrimies na thelei na analavei ton pao..

    Tha borousame na legame tis klasikes pipes '' o pao tha vrei to dromo tou'', ''100 xronia istoria de xanontai etsi'' k.a. alla fws den vlepw

    dystyxws eimai poli apogoiteumenos kai gia auto grafw me auto to itopathes yfos alla akoma den vlepw konta ton pato....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης23/1/13 10:19 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις πονάνε με αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο οι ίδιοι παίκτες τα ίδια λάθη έλεος ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο σου! Καλα τα λες! Συμφωνω απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ με την άποψή σας. Έχετε δίκιο , για τα λάθη που έκανε ο κ. Αλαφούζος , αλλά δεν τα βάζετε στο ίδιο καλάθι με την πίεση που υφίσταται καθ όλη την διάρκεια της έως τώρα θητείας του από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

    Η πίεση που δέχθηκε , τον οδήγησε σε "εν θερμώ" αποφάσεις που ίσως δεν ήταν και οι καλύτερες για την ψυχική ενότητα των παικτών.

    Όταν η ομάδα πήγαινε πολύ καλά με τον κ. Ρότσα , δεν ήταν περίεργο που εμφανίστηκε από το πουθενά ο κ. Πρίγκηπας μετά του κ. Τσάκα; Δεν είναι σημαντικό , το ότι ο κ. Μαρακάκης , που είναι εξαίρετος νομικός , ανέφερε ότι ένα πολύ σημαντικό άτομο της οικογένειας του Παναθηναικού τον πλησίασε για να του πρότεινε να αναλάβει εξουσίες μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του κ. Πρίγκηπα;

    Δεν είναι περίεργο , όταν οι άνθρωποι που σου δίνουν τις μετοχές τους και σου λένε προχώρα , μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα , να εμφανίζονται από πίσω , προσπαθώντας να σου τις ξαναπάρουν;

    Προφανώς ο κ. Αλαφούζος σε αυτή την περίπτωση θα δράσει "εν θερμώ". Δεν θα εμπιστευθεί κανένα από τους πρώην συνεργάτες του , γιατί θεωρεί , ότι από πίσω του ακολουθούν διαφορετική γραμμή από αυτά που του λένε.

    Δεν θα εμπιστευθεί τον προπονητή , γιατί είναι μέλος της οικογένειας , και θα στοχοποιήσει παίκτες που είχαν κακή απόδοση σε ένα ματς με μια πολύ υποδεέστερη ομάδα όπως η Βέροια. Το βλέπετε λογικό , να παίζει σε ματς ο Παναθηναϊκός με πολύ μικρότερες ομάδες και να χάνει ή να φέρνει ισοπαλίες;

    Δεν πληρώνονται οι παίκτες; Οι υπεύθυνοι λένε ότι έχουν πληρωθεί όλοι. Δυστυχώς , δεν μπορούν να παίρνουν τα λεφτά που έπαιρναν , όλοι όσοι ήμαστε τυχεροί και δουλεύουμε , έχουμε υποστεί τρομερές μειώσεις στις αποδοχές μας.

    Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το χειρότερο μπάτζετ όλων των ομάδων. Βρίσκεται στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση με βάση το διεθνές σάιτ transfermarkt.de. Συνεπώς γιατί οι υφιστάμενοι παίκτες δεν αποδίδουν με βάση την αξία τους και τα λεφτά που παίρνουν;

    Με αυτούς τους παίκτες που διαθέτουμε και τις όποιες μέτριες προσθήκες που έγιναν , βάσει της αξίας των , θα έπρεπε να βρισκόμαστε στη 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

    Θέλετε να διώξετε τον κ. Αλαφούζο και να φέρετε ξανά τον κ. Βαρδινογιάννη; Προσωπικά δεν έχω καμία αντίρρηση , θεωρώ όμως ότι τα ματς θα γίνονται μεταξύ φίλων και γνωστών , όπως το περίφημο
    ticket club.

    Η άποψή μου , αγαπητέ φίλε είναι ότι ο κ. Αλαφούζος χρειάζεται χρόνο και υπομονή από όλους μας. Για να αλλαχθούν πράγματα και καταστάσεις χρειάζεται δουλειά & χρόνος που πρέπει να του δοθεί. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θα γίνει απο-βαρδινογιανοποίηση σε μία μέρα , απαιτείται χρόνος.

    Η Παν. Συμμαχία είναι ένας θεσμός που τώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Δεν μπορείτε να την δαιμονοποιείτε , ούτε να την απαξιώνετε , γιατί τέτοιοι θεσμοί έχουν δουλέψει πολύ καλά στο εξωτερικό , συνεπώς υπάρχει η πρότερη εμπειρία και σίγουρα θα πιάσουν και στην Ελλάδα.

    Ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης όταν ανέλαβε τον Παναθηναικό το 1979 ως πρόεδρος , δεν τα πήγε καλά στην αρχή. Πέρασαν 5 χρόνια για να στρώσει και να φτιάξει την ομάδα. Υπήρξαν εποχές που η Λεωφόρος ήταν άδεια , και υπήρξαν ματς που χάναμε από υποδεέστερες ομάδες. Συνεπώς η διοίκηση θέλει χρόνο για να φτιάξει την ομάδα , από εμάς απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση και επιπλέον σταθερότητα στις επιλογές μας. Τον κ. Αλαφούζο επιλέξαμε , με αυτόν θα προχωρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ σωστα τα λες.Ο κωσταντινου φορεσε και μαυρι γραβατα ηξερε οτι θα ειχε κηδεια.Αλλα ο βαρδινογιαννης μας εφτεξε τοσα χρονια .δεν εφτασε την ομαδα ποτε εκει .και οσο για τα πρωταθληματα πως να τα παρη οταν υπηρχε κοκκαλης που ξερουμε πως τα επερνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το gazzetta..έβγαλε οτι μετράει μέρες ο Φάμπρι !! Αυτός που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ρότσα..ο οποίος αντικατέστησε τον Φερέιρα..και τώρα θα έρθει κάποιος να αντικαταστήσει τον Φάμπρι..

    Η διοίκηση εγκληματεί κατά του Παναθηναικού σε αδιάκοπη λειτουργία ..Βγαίνει ο Παναγόπουλος και τα ρίχνει στους παίχτες λέγοντας τι να κάνει άλλο η διοίκηση ! Φθάνει μη κάνετε τίποτα άλλο .. ένα τελευταίο μόνο ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !Aπλά πάρτε και τους παρατρεχάμενους μαζί και δρόμο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΙ , μας έχετε τρελάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Γιαννακόπουλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΟΧΟΣ , ΡΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ;



    να βάλει λεφτά ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ να σωθεί η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου