Όνειρο ήταν και πάει...


Πριν 10 μέρες ήταν θαύμα ,μέχρι και προχθές ήταν με το ένα πόδι στην ...Λεωφόρο και σήμερα κατέληξε όνειρο απατηλό ,αφού η QPR δεν ενέδωσε στις πιέσεις του Γάλλου να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον στέλνει δανεικό για 6 μήνες στην Αλ Αραμπί ,στο Κατάρ.


Ο Παναθηναϊκός έχασε πάνω στην στροφή ,αφού απο το πουθενά εμφανίστηκε η ομάδα του Κατάρ και κάλυψε όλο το συμβόλαιο του Τζιμπρίλ για τους επόμενους 6 μήνες και έδωσε και 500.000 ευρώ στην Αγγλική ομάδα για τον δανεισμό. Απο την μεριά του ο Γάλλος -και με τα όσα διαρρέουν- ,είπε στον Γ.Αλαφούζο πως θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον προσεχή Μάϊο ,αν και θα το θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να έρθει τότε.

Πλέον ο Παναθηναϊκός πέφτει ξανά με την μάπα στο έδαφος και καλείται να αντιμετωπίσει τα αγωνιστικά του προβλήματα. Πρέπει να κάνει κινήσεις μεταγραφικές όπως και να χει και να ανοίξει η ΑΜΚ ώστε να βάλουν λεφτά οι μέτοχοι Βγενόπουλος-Πολέμης και να επαναδραστηροποιηθεί και ο Πατέρας βάζοντας και αυτός το χέρι στην τσέπη. Αν δεν γίνει αυτό ,εδώ θα μαστε..

ΥΣ: Η ιστορία με τον Σισέ ,απέδειξε πως αν οι μέτοχοι θέλουν ,λεφτά βρίσκουν. Και έχουν για να βαλουν. Το θέμα είναι γιατί δεν το κάνουν. Χορηγίες και ταμειακές διευκολύνσεις για να μην πηγαίνουν τα λεφτά στα χρέη της ΠΑΕ; Δεν ξέρω...

ΥΣ2: Ώρα να πανηγυρίσουν αυτοί που μιζέριαζαν με το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σισέ και μιλούσαν για παραμύθια. Εκτός κι αν είναι μέσα στο παραμύθι και οι προσπάθειες του Γάλλου για να γυρίσει στην ομάδα. Στημένοι υπάλληλοι και μίζεροι αντι-Παναθηναϊκοί...

Σχόλια

  1. Θανασης16/1/13 7:24 μ.μ.

    Σωστα τα λες φιλε.Τερμα πια με την ανυπαρξια των μετοχων! Να βαλουν το χερι στην τσεπη και να ενισχυσουν την ομαδα μας.Δεν αξιζει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας αυτη η θεση που εχει ουτε το θεαμα που παρουσιαζει.Εχω δει την ΠΑΝΑΘΑ σε πολυ μεγαλες στιγμες και η σημερινη της εικονα μονο θλιψη μου προκαλει! Ευχαριστω πολυ,συνεχιστε ετσι..μια χαρα το πατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι στημένοι είναι αυτοί που με τα " ρεπορτάζ " και τις " πληροφορίες " κορόιδεψαν τον αγνό κόσμο του Παναθηναικού για μια μεταγραφή που οι ίδιοι γνωρίζανε οτι δε πρόκειται να γίνει .Αυτοί που παίξανε με το συναίσθημα του κόσμου που γούσταρε τον παιχταρά Σισέ πίσω στην ομάδα.Αλλά είναι μια win win κατάσταση..όλα τα sites που παίξανε την είδηση κέρδισανε clicks και πουλήσανε φύλλα..και η διοίκηση χρόνο.

    Ένα επικοινωνιακό αισχρό κόλπο. Αλλά δε ντρέπονται καν γιατι το μόνο που τους ενδιαφέρε ήταν να κερδίσουνε χρόνο .Είναι όμως σίγουρο οτι η πλευρά Αλαφούζου είναι ακατάλληλη για τον Παναθηναικό και οι χειρισμοί της είναι καταστροφικοί για την ομάδα.Βέβαια οι Μaster της επικοινωνίας ..έχουνε ήδη χαράξει τη στρατηγική τους..εμείς προσπαθήσαμε..κάναμε οτι ήταν δυνατό ..για την υπέρβαση αλλά..

    Ε όποιος τους πιστεύει πραγματικά..τότε είτε είναι πολύ αφελής..είτε κάτι άλλο..

    Η ιστορία με τον Σισέ απέδειξε οτι όποιος βάζει λεφτά στα λόγια..ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..

    Λεφ΄τα για την ομάδα υπάρχουνε ένα σωρό λόγοι να βάλουνε..Και αν θέλανε ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ ..Ολα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόλαβε να τελειώσει το παραμύθι και ήδη ζούμε στον αστερισμό του ερχόμενου Μάη... Δεν είναι τυχαία η παροιμία τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιόν λόγο να κερδίσουν χρόνο και γιατί να μπούν σε επικοινωνιακά "τρίκ" απο την στιγμή που είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι τα ακούνε.Πόσο μάλλον όταν τα περισσότερα των ΜΜΕ μόνο με το μέρος του δεν είναι και μπορείς να το διαπιστώσεις ειδικά τόσο στο ίντερνετ όσο και απο τις λεγόμενες "αντικειμένικες" αλλά και τις φιλικά προσκέιμενες "πράσινες" εφημερίδες.
    Όσον αφορά τους μετόχους σαφώς και έχουν όλοι τους λεφτά αναζητείται όμως ο λόγος για τον οποίο δεν τα βάζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το tweet του Σισέ θεωρείς ότι είναι παραμύθι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λόγος είναι πολύ απλός ΓΙάννη.


    Θυμάται κανείς σήμερα τη παλινωδία με τον Λέτο ? Ένας σπουδαίος παίχτης φεύγει από τον Παναθηναικό χωρίς να έχουμε κέρδος ούτε ευρώ ..και το θέμα έπαιξε μισή μέρα στα μέσα..Γιατι δε το θυμάται πλέον κανείς; Γιατι έπαιζε τόσες μέρες το θέμα του Σισέ και η ελπίδα να έρθει αυτός ο παιχταράς πίσω στην ομάδα μας . . Η ελπίδα είναι ισχυρότερο συναίσθημα από τον θυμό ..Δημιουργώντας λοιπόν ελπίδα ξεχάστηκε αυτό το θέμα..


    Και δεν είναι μόνο ο Λέτο το πρόβλημα είναι ένα από τα σοβαρά προβλήματα..Έχει φύγει η μισή ομάδα και η αλλή μισή είναι με το ένα πόδι έξω..και όμως ενώ έχουμε μεταγραφική περιόδο καταφέρανε στην Παε .. φέρνοντας τον Σισέ στα λόγια όλο αυτό να ξεχαστεί .Ποια άλλη φορά έχουνε ξαναγίνει τέτοιες παλινωδίες χωρίς αντιδράσεις? .. Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη φορά !



    Έφυγε ο Ρότσα..και δεν κουνήθηκε φύλλο ..γιατι ; Γιατι ο κόσμος πίστεψε οτι θα έρθει ο Σισέ !



    Ήρθε ο Φάμπρι και δε κουνήθηκε φύλλο..γιατι ; Γιατι θα ερχόταν ο Σισέ..Θα ερχόταν άλλη φορά στον Παναθηναικό προπονητής Β' κατηγορίας και Γ' έστω και στην Ισπανία και δε θα είχαμε λαικά δικαστήρια ..?Όχι γιατι περιμέναμε να έρθει ο Σισέ..


    Μπορώ να συνεχίσω να λέω για προβλήματα που καλύφθηκαν κάτω από το χαλί Σισέ και θα φτάσουμε μέχρι αύριο ..Καταλαβαίνεις όμως τι θέλω να πω.


    Τώρα ο Σισέ δεν ήρθε. Και τι περνάει προς τα έξω ? Οτι ο καλός Αλαφούζος έκανε οτι μπορούσε για να τον φέρει μαζί με τους πάντα καλούς Πατέρα και Βγενόπουλο αλλά δυστυχώς δε τα καταφέρανε..Ανάλογα σκηνικά έχουνε στηθεί και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους με άλλους στη διοίκηση..Προσφατή η ιστορία του Γκαλάς..Οπότε και η διοικηση βγαίνει λάδι ενώ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ στον κόσμο οτι θα τον φέρει το καλοκαίρι . Όλα είναι ΚΑΛΩΣ ..φτιαγμένα..Μόνο η κορδέλα λείπει..



    Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος για τον Αλαφούζο και όσους είναι γύρω του είναι σημαντικός γιατι γνωρίζουνε οτι η μεγάλη μάζα των Παναθηναικών φιλάθλων και οπαδών τους έχουνε γυρίσει την πλάτη τους..όμως με τέτοια τεχνάσματα είναι αρκετά για να κερδίσουνε χρόνο ..και να κοροιδεύουνε όσους μπορούνε και όσους κρέμονται από τη παραμικρή ελπίδα. Ο κάθε Παναθηναικός δε θα κάτσει να προβληματιστεί μήπως με κοροιδεύαν για τον Σισέ..θα διαβάσει στο gazzetta πχ τα λόγια του Σισέ και θα πει κρίμα δεν ήρθε..ίσως στο μέλλον ..


    Ο στόχος τους επετεύχθει , πολλά προβλήματα μπήκανε για την ώρα στο χαλί..πολλά πράμματα έχουνε περάσει μέχρι τώρα αναίμακτα..παρακάτω βλέπουμε..Τώρα τους νοιάζει που πέρασε η μπόρα..Στη πορεία κάτι θα βρούνε για την προσφιλή τους τακτική..ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ για ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ



    Και αν θες και την άποψη μου για κάτι ακόμα και οι ιδιοι γνωρίζουνε οτι στον Παναθηναικό δε πρόκειται να κάτσουνε για πολύ ..γι αυτό κάνουνε οτι μπορούνε για να κάτσουνε παραπάνω..


    Τα περισσότερα των MME δεν είναι με το μέρος τους ? Δε θα το έλεγα..το πιο δημοφιλές site το gazzetta..και αυτοί που κάνουνε το ρεπορταζ του Παναθηναικού με τον Αθανασίου πρώτα πρώτα είναι ΕΚΔΗΛΟ ποιους στηρίζουνε..Το leoforos που ανήκει στον ίδιο όμιλο ποιον στηρίζει ; Και πάει λέγοντας..Ακόμα και για τις " πράσινες " εφημερίδες..η ΠΡΑΣΙΝΗ στον Αλαφούζο σπάνια κάνει κριτική και όταν κάνει γίνεται με το γάντι.Μόνο η derby είναι αυτή που τον κράζει..Οπότε ποια MME..λες ?

    Ο Σκαι του ΑΛαφούζου..?Ποιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πάει να πεί ..αναζητείται ο λόγος; αυτοί δεν είναι καβούρηδες; γι' αυτούς πρέπει να υπάρχει λόγος; αυτοί δεν είναι εξαφανισμένοι, παρκαδόροι, α-μετοχοι; και μάλιστα χωρίς να τους πει κανεις "φυγετε". O Παναθηναϊκός χρειάζεται χρήμα και μάλιστα πολύ. Όποιος δεν το έχει και θέλει απλά να επιβιώνει με συμμετοχές σε ΑΜΚ των 100 χιλιάδων ή με διακινούμενα σενάρια για Σισέ, να μας αδειάσει τη γωνιά. 9η θέση, -24 βαθμούς και μόλις 6 απο τη σωτηρία, και όλα καλα. Ενώ κάποτε γινότανε συντέλεια επειδή χάναμε τα πρωταθλήματα στον πόντο ή στην ισοβαθμία με σφαγές. Α, και για τη λαχανί φανέλα.. Α, και γιατι κερδίζαμε με 1-0...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως από ότι φαίνεται υπάρχουν Παναθηναϊκοί , που χαίρονται που ο Σισσέ δεν ήρθε στην ομάδα μας.

    Να τα αφήσουν αυτοί , "οι λεγόμενοι φίλαθλοι του Παναθηναικού" τα κροκοδείλια δάκρυα περί πώλησης του Λέτο. Ο κ. Βαρδινογιάννης αν ήταν στα πράγματα θα του είχε δώσει πόδι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον , από την στιγμή που θα είχε καταλάβει ότι η πάθηση του ποδιού του ήταν πολύ σοβαρή , η γιατρειά της χρονοβόρα και τα λεφτά που θα του έδινε θα ήταν πάρα πολλά για να κάθεται , χωρίς να παίζει.

    Η μεταγραφή του Σισσέ δεν θα γίνονταν λόγω του κ. Αλαφούζου , αλλά κυρίως λόγω χρημάτων που θα έβαζαν οι κ.κ. Πατέρας & Βγενόπουλος. Επίσης τα λεφτά που θα έβαζαν δεν ήταν λίγα για τα σημερινά δεδομένα , ήταν κοντά 700,000 ευρώ. Το ότι δεν ήθελαν να τα διαθέσουν για τον Λέτο ήταν δική τους απόφαση , για να τα δώσουν όμως για να κρατήσουν τον Βύντρα ,θα ήταν εκτός πραγματικότητας. Αν ο κ. Αλαφούζος μπορούσε να κρατήσει με τα λεφτά που έχει , την ομάδα και οι υπόλοιποι μέτοχοι με τα λεφτά τους να έφερναν 1 ή 2 μεγάλους παίκτες , για μένα θα ήταν η καλύτερη λύση.

    Η κίνηση για την μεταγραφή του Σισσέ ήταν πραγματική και αν γίνονταν θα ήταν σωτήρια για την καριέρα του παίκτη αλλά και της ομάδας μας. Δεν είναι σωστό , αυτό που γράφεται , δηλαδή ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ αποπροσανατολίζουν τον κόσμο με τα περί δήθεν μεταγραφής Σισσέ , ώστε να μην ανοίξει κανένα στόμα για το διώξιμο Ρότσα και την πρόσληψη Φάμπρι.

    Το έγραψα και το ξαναγράφω , για τον κ. Αλαφούζο υπήρξε , όπως αυτός το έβγαλε προς τα έξω , ηθελημένα κακή απόδοση μερικών παικτών στο ματς με την Βέροια. Σε αυτό το παιγνίδι στοχοποιήθηκαν 3 παίκτες , για τους οποίους η ΠΑΕ ήταν έτοιμη να τους διώξει. Για μένα καλά θα έκαναν , δεν μπορεί να πηγαίνει η ΑΕΚ στη Βέροια και να ρίχνει 4 γκόλ , και εμείς να έχουμε αμυντικούς που να στοιχίζουν όσο το μπάτζετ αυτής της ομάδας (Βέροια) και να τρώμε τρία. Αυτός που είναι πρόεδρος , αυτός έχει το μαχαίρι , αυτός έχει και το καρπούζι και ανάλογα αποφασίζει.

    Για τον κ. Ρότσα , που είναι εξαιρετικός προπονητής , μετά τα γεγονότα της Βέροιας , δεν μπορούσε να μαζέψει την ομάδα , ούτε να προσαρμοστεί στη νέα φιλοσοφία περί μείωσης συμβολαίων. Επίσης ήταν άνθρωπος της οικογένειας , που για εμάς τους φιλάθλους δεν έχει σημασία , όμως για τον κ. Αλαφούζο που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη , ο συγκεκριμένος προπονητής ήταν μαύρο πρόβατο.

    Επαναλαμβάνω , για πολλοστή φορά , ότι μετά τα γεγονότα της Πριγκηπιάδας και το άδοξο τέλος της , ο κ. Αλαφούζος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον πρώην μεγαλομέτοχο , ίσως , γιατί τον θεωρεί ότι βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία.

    Για τον κ. Φάμπρι , θεωρώ , ότι είναι ένας προπονητής μετρίων ομάδων , θα δούμε , τι θα επιτελέσει σε ρόλο κομάντο , που ήρθε στον Παναθηναικό. Η κίνηση αυτή από τον κ. Αλαφούζο εμπεριέχει πολύ ρίσκο , αλλά θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του.

    Για μένα , δεν είναι λύση να φωνάζουμε προσπαθώντας να αλλάξουμε την διοίκηση. Ο κ. Πρίγκηπας μετά του κ. Τσάκα είχαν 20 εργάσιμες ημέρες για να φέρουν τον πακτωλό χρημάτων που υπόσχονταν , αλλά τελικά τίποτα δεν έκαναν.

    Τώρα , μετά από όλα αυτά , καλόν είναι να βοηθήσουμε την ομάδα μας να σταθεί στα πόδια της , ώστε τουλάχιστον να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις , δήθεν οπαδέ του Παναθηναικού. Λυπάμαι , γιατί έχεις καταντήσει υβρίδιο του κ. Γκόντζου και σε ότι γράφω δεν απαντάς με επιχειρηματολογία , αλλά με λέξεις συνθήματα , δείγμα του άγχους και του φόβου που σε διακατέχει.

    Σε παρακαλώ πολύ , δεν θέλω καμία συζήτηση μαζί σου , δεν σε θεωρώ αληθινό φίλαθλο της ομάδας μας , δεν ξέρω τα στοιχεία σου και αν είσαι στημένος , εγώ ότι γράφω , το πιστεύω και μιλάω πάντα βάσει αποδείξεων και λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oύτε και εγώ θέλω συζητηση μαζί σου αλλά με προκαλείς συνέχεια οπότε σήμερα αποφάσισα να σου απαντήσω καθώς φαινόταν οτι το επιζητούσες. Εδώ και καιρό με προκαλείς να απαντήσω γιατι απάντας στο τρίτο πρόσωπο σε αυτά που γράφω εγώ . Ε είπα σήμερα να σου απαντήσω γιατι φαινόταν να το θέλει ο οργανισμός σου.

    Από εκεί και έπειτα είναι φανερό όπως έγραψα και παραπάνω οτι όλα αυτά που γράφεις είναι ..λογικά και δεν υποθέτεις ποτέ τίποτα...

    Εσύ πάντως είναι φανερό ποιανού οπαδός είσαι το αποδεικνύεις συχνά πυκνά.Αντε καλό βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να ήξερα τον λόγο για τον οποίο οι μέτοχοι δεν βάζουν τα χρήματα τους,απο εκεί και πέρα μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τα πράγματα ενόψει και της επερχόμενης Α.Μ.Κ. είναι ποιός απο αυτούς θα βάλει χρήματα για να βγούν και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Κάποτε όντως γινότανε συντέλεια σε κάποιες περιπτώσεις σε υπερβολικό βαθμό όμως η ίδια η οικογένεια με τις κινήσεις και τις αποφάσεις της έδωσε πάτημα για αυτές τις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο όμιλος Μπόμπολα, η Sportday με τους αρθρογράφους της μόνο θετική κριτική δεν έχουν ασκήσει στον Αλαφούζο, αλλά ακόμα και στα σαιτ που αναφέρεις υπάρχουν αρθρογράφοι που του έχουν ασκήσει κριτική. Ακόμα και να το σκέφτονταν έτσι δεν θα είχε κανένα νόημα να πασάρουν στον κόσμο το θέμα Σισέ όταν όλοι γνωρίζουν ότι το πρόβλημα του συλλόγου είναι κατα κύριο λόγο οικονομικό. Εκτός εάν θεωρείς ότι όλος ο κόσμος είναι "πρόβατα" οπότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βαγγελιω σου εχω πει να την κανεις απο δω μεσα.εισαι προκλητικος και ασχετος.δεν με ακους.εσυ εκτιθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και να σου πω και και, άντε και βάλουν κάποιοι τα ποσοστά τους, απο καμιά 50αρια χιλιάρικα δηλαδή, τι να λέει; ποιές κινήσεις της οικογένειας κατακρίνεις ακριβώς; ερωτώ σοβαρά με όλη την καλή διάθεση συζήτησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θεωρώ ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη με βάση το οικονομικό και κοινωνικό στάτους που διαθέτει προσέφερε πολύ λιγότερα στον σύλλογο απο αυτά που θα μπορούσε να κάνει,ξεκινώντας απο το θέμα του γηπέδου και φτάνοντας στο γεγονός ότι απο το 1996 και μετά άφηνε τον Κόκκαλη να αλωνίζει χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ο Κόκκαλης αλωνιζε, υπεύθυνο είναι το κράτος και οι θεσμοί του. Αυτοί οφείλουν να διασφαλίζουν τους ίσους όρους. Πάντως, αν όντως χάναμε πρωταθλήματα λόγω παράγκας, αυτό σημαίνει οτι είχαμε ομάδες που αξίζανε την πρωτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή θες να μου πεις ότι μία από τις ισχυρότερες οικογένειες της χώρας δεν μπορούσε να διασφαλίσει τους ίσους όρους.Φαντάζομαι ότι εάν το αντίστοιχο γινόταν στην Μότορ Όιλ θα κινούσαν γη και ουράνο για να εξασφαλίσουν τα συμφεροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα. Ποιό είναι το αντίστοιχο που θα μπορούσε να συμβεί; και ποιός σου είπε οτι και στο χώρο των πετρελαιοειδών δεν συμβαίνουν διάφορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανόμοια πράγματα δεν είναι απο την στιγμή που και η μία και η άλλη αντιμετωπίζονται ως εταιρίες,απο εκεί και πέρα αν θεωρείς ότι η οικογένεια Βραδινογιάννη τα έκανε όλα τέλεια πάω πάσο,έχουμε διαφορετικές απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σου είπα να μου πείς ποιο θα ήταν το δυνητικό "εάν το αντίστοιχο γινόταν στην Μότορ Όιλ ". Και φυσικά δεν έγραψα αυτό που επικαλείσαι κλείνοντας και δεν καταλαβαίνω γιατί το ανέφερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και είπα και κάτι άλλο. Εγώ δέχομαι οτι χάσαμε ΠΟΛΛΑ πρωταθλήματα λόγω παράγκας. Αυτό βέβαια σημαίνει οτι είχαμε καλλίτερες ομάδες που αξίζανε την πρώτη θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σαφώς και υπήρχαν ομάδες του Παναθηναικού που άξιζαν την πρωτιά και σαφώς έφταιγε και η "παράγκα" αλλά για αυτό η διοίκηση θα έπρεπε να μεριμνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και στον χώρο των πετρελαιοειδών συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα οπότε θα προσπαθούσαν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την εταιρία τους. Όσον αφορά την τελευταία πρόταση μια υπόθεση κάνω δεν είναι κάποια αιχμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ούτε στα πετρέλαια εφαρμόζονται απολύτως οι νόμοι του κράτους, ούτε στο ποδόσφαιρο. Απλά με ξενίζει η λέξη "προστασια" που χρησιμοποιείται απο πολλούς χωρίς να προσδιορίζεται το περιεχόμενό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πώς; χρησιμοποιώντας ποιους τρόπους και μεσα; μιλάω με όλη την καλή διάθεση συζήτησης. Πάντως όλη αυτή η λογική, απέχει απο την παράνοια που ζούσαμε οτι ο τζίγγερ ήταν άχρηστος, είχε σαπάκια και ομάδες γαι τον π****ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παίρνοντας καλούς ποδοσφαιριστές κατα κύριο λόγο και να δίνει δυναμικό παρών στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.Και δεν μιλάω για να ελέγχεις την διαιτησία αλλά να διεκδικείς το δίκαιο σου και να μην το αφήνεις στην τύχη του. Ο Τζίγκερ είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο δεν τοπυ αρέσει εν αντιθέσει με τα ράλι που ήταν η αδυναμία του. ΟΙ κινήσεις που έκανε σε διάφορους τομείς ήταν άστοχες και κακές, αν και για μένα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει αυτός που του έδωσε τα κλειδιά του Παναθηναικού είναι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για την λέξη "προστασία" νομίζω ότι σου απάντησα στο πιο πάνω πόστ. Οι νόμοι του κράτους σε κανέναν τομέα δεν εφαρμόζονται αλλά δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία,άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι επιχειρηματίες βρίσκουν τα "παραθυράκια" για να κάνουν τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προσωπικά πιστεύω οτι είχαμε πάντα καλούς ποδοσφαιριστές. Και σαπάκια βεβαίως, όπως σε όλες τις ομάδες, αλλά είχαμε ομάδες που διακρίνοταν στην Ευρώπη,ταπείνωναν μεγαθήρια και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα χάναμε πρωταθλήματα στην ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ή ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, με ΣΦΑΓΕΣ και κόντρα σε όλους και σε όλα. Φυσικά δεν τα θεωρούσα τέλεια σε καμιά περίπτωση, απλά προσωπικά δεν είμαι άρρωστος ούτε με κολακεύουν πρωταθλήματα Ουγκάντας. Το παρασκήνιο, δυστυχώς όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, επειδή εκεί μέσα δρουν κακοποιοί και κοινοί εγκληματίες, ένα; είναι ο τρόπος να αντιμετωπισθεί. Προσωπικά δεν ήθελα ποτέ η ομάδα μου να ανακετευτεί σε τέτοιες δουλειές. Και εν είδει υστερογράφου, πώς θα σου φαινόταν τότε ένα ογκώδες συλλαλητήριο εναντίον της παράγκας αποτελούμενο απο χιλιάδες οπαδούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αγαπητε μετα την καλοπουλιαδα του λυομενου ειχαμε συγκεντρωσεις και μηχανοκινητη πορεια εξω απο ερτ κτλ πιστευω να θυμασαι με αρκετο κοσμο , επισης σιγουρα θα θυμασαι οτι δεν εγινε απολυτως τιποτα και συνεχιζαν οι αρχες να μας γραφουν στα παλια τους υποδηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαιρετίσματα στις φασκομηλιές. Τόσα χρόνια όμως βρίζατε το Βαρδινογιάννη, λέγατε οτι ο Κόκκαλης παίρνει παικταράδες και βγαίνανε ανακοινώσεις οτι ο Κόκκαλης παίρνει δίκαια πρωταθλήματα. Και μην ξεχνιόμαστε "οχι στο dvd της βλακείας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο μονος που εβγαζε ανακοινωση για πρακτορα ηταν ο τουλουμπας μετα τη ριζουπολη που ελεγε οτι τ πηραν δικαια και το αξιζαν, καλη η επιχειρηματολογια αλλα ζουν αναμεσα μας αλλα να ξερεις γενικα οτι τα dvd και τα κρασια που εβγαζε ο ανικανος μονο γελιο εφερναν και φυσικα αυτοι που ποναγαν την ομαδα και δεν ηταν σε θεσεις μεσα στην παε ( αρχεια κτλ ) ποναγαν για την καταντια
    και βλεπω και μια συγχυση στο προσωπο σου τωρα που πηρες απαντηση για την καραμελα ........κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου