Κρίμα που δεν καθάρισε η πρόκριση

ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΠΑΠΕ ΣΟ ΚΑΙ ΤΟΤΣΕ.
ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΛΙΔΗ ΣΤΟ 82.

ΣΤΙΣ 23/1 Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΧΟΥΜΗ.
ΜΑΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.



Όταν σε ένα ματς ,ο αντίπαλος δεν σου κάνει μισή ευκαιρία και καταφέρνει και σου βάζει απο το πουθενά γκολ ,τότε δε γίνεται να είσαι ευχαριστημένος. Το ματς με τους Κρητικούς μπορούσε να είχε τελειώσει εύκολα 2-0 ή και 3-0 και να μιλούσαμε για μια σχεδόν σίγουρη πρόκριση. Το 2-1 όμως ,γύρισε τούμπα τα δεδομένα και πλέον οι παίκτες μας πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό της Κρήτης και να μην πάθουμε κάνα κάζο.


Η ομάδα σήμερα έβγαλε θέληση και πάθος ,αλλά όταν της έκατσε η στραβή με την μείωση του σκορ ,ήταν ξεκάθαρο πως κόπηκαν και στους 11 δικούς μας τα πόδια και είτε έκαναν στην άμυνα πασούλες ,είτε έπεφταν σε λάθη. Γιατί αυτό; Γιατί το ποδόσφαιρο είναι και άθλημα ψυχολογίας και όταν η χρονιά πάει κατά διαόλου ,τότε λογικό οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν μηδέν αυτοπεποίθηση και να φοβούνται για τα χειρότερα. Πως αλλάζει αυτό; Με νικηφόρα αποτελέσματα και μόνο.

Το ταμείο απο σήμερα δυστυχώς είναι μείον ,γιατί ο κόσμος έφυγε πάλι γκρινιάζοντας. Και δεν φταίει απαραίτητα αυτός. Τόσα έχουμε τραβήξει με αυτό το τμήμα ,λογικό είναι να υπάρχει μιζέρια. Ούτε μπορώ να καταδικάσω αυτούς που κράξανε τον Κουίνσι (ασχέτως αν ούτε εγώ τον πάω) ,γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ηρεμία. Και πως να υπάρχει;

Κριτική στον προπονητή φαντάζομαι είναι ανούσιο να κάνω. Ούτε μια προπόνηση δεν πρόλαβε να κάνει στην ομάδα. Με τον καιρό θα κριθεί ,αν και όποιος του προσάψει κάτι θετικό ή αρνητικό δεν θα είναι και τόσο αντικειμενικό ,αφού σε 5 μήνες δεν θα μπορέσει να φανεί η δουλειά που θέλει να παρουσιάσει ,παρά μόνο σημάδια της.

Γιάννινα τώρα και προχωράμε ..


ΥΣ: Ο κόσμος καλό θα είναι να επιστρέψει στο γήπεδο. Ή το γήπεδο να επιστρέψει στον κόσμο ,όπως και θα γίνει. Με την επιστροφή στην Λεωφόρο ,θα μπαίνουν οι πιο ...κολλημένοι με τον Παναθηναϊκό. Θα αναβιώσουμε στιγμές ωραίες απο το παρελθόν. Θα απολαμβάνουμε την μέρα του ματς πριν και μετά τον αγώνα. Λεωφόρος φίλοι μου...

Σχόλια

  1. ποιος κοσμος ρε???πλακα μας κανεις??? η θυρα 9 των τσατσων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Press δυστυχώς είσαι γελασμένος αν πιστεύεις οτι ο κόσμος θα συρρέει στη Λεωφόρο. Σήμερα το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο για να μη πω τελείως άδειο. Και θα συνεχίσει να είναι με αυτή την γελοία πραγματική διοίκηση και τους σαλτιμπάγκους της.

    Δύσκολη νίκη με τον Καρνέζη σωτήρα σε καθοριστική φάση. Η ομάδα μας συνεχίζει την κατρακύλα.

    Φεύγει ο Λέτο στο ΤΖΑΜΠΑ ..Ένας παίχτης πραγματικά πολύ καλός ηγέτης που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Αλλά οι στημένοι του Αλαφούζου θα κάνουνε κοκο ως κότες που είναι . ΑΝ έφευγε επί Βαρδιονογιάννη θα είχαν τρελαθεί..Εδώ έφυγε ο άλλος παιχταράς ο Σισέ και η ομάδα πήρε τουλάχιστον 6 εκατομμύρια.. Φεύγει ο Λέτο στο ΤΖΑΜΠΑ και δε κουνιέται φύλλο .

    ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΔΡΟΜΟ . Δε θέλουμε άλλη Σωτήρια ..Πάρε τα τσιράκια σου και ΟΥΣΤ.

    ΤΗν ΠΑΝΣΥ και ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ποιος θα έρθω ρε επιστήμονα αν φύγει ο αλ ; εσύ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. yiorgos Kandakis10/1/13 1:21 π.μ.

    Βεβαίως , θα πάει ο κόσμος στην Λεωφόρο , Πρες , σε παρακαλώ θερμά, μην ακούς τους σαχλαμαράκηδες οπαδούς που σαμποτάρουν το γήπεδο και φωνάζουν να φύγει ο Αλαφούζος.

    Ο καθένας πριν βρίσει και προσβάλει τον οποιονδήποτε , πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να βάλει κάτω τα πράγματα και να σκεφτεί με λογική.

    Τι φωνάζουν "ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΔΡΟΜΟ" , αν φύγει , να έρθει ποίος;

    Ο κ. Αλαφούζος άνοιξε την ΑΜΚ , άφησε 20 μέρες εργάσιμες να βάλει τα λεφτά ο κ. Τσάκας με τον πρίγκηπα και δεν κάνανε τίποτα , λέγοντας αστείες δικαιολογίες περί παράτασης 2 ημερών. Βέβαια , όλοι φαντάζονται ποιος ήταν πίσω τους και πως υποκίνησε όλη αυτή την ιστορία.

    Λεφτά , δεν βάζει , ή δεν θέλει να βάλει κανείς από τους νυν ή πρώην μετόχους. Ο κ. Αλαφούζος θα πάρει δάνειο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για να μπορέσει να τρέξει την ομάδα. Ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Αλαφούζος , ας κοιτάξουν οι οπαδοί μας τι γίνεται στην ΑΕΚ αυτή την εποχή.

    Η ομάδα θα συνέλθει σιγά - σιγά , και θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Γίνανε πολλά περίεργα πράγματα , αρχής γενομένης από το ματς της Βέροιας και μετά. Δεν ξέρω για την ηθική ακεραιότητα όλων των παικτών , αλλά ο πρόεδρος οποιασδήποτε ομάδας θέλει να αποδίδουν και να τιμούν το ψωμί που τρώνε.

    Αυτός ο πρόεδρος (Αλαφούζος) τόσα λεφτά διαθέτει , όσα βγάζει από το ΣΚΑΙ και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχει και λέει στους παίκτες ότι μπορεί να τους καλύψει συμβόλαια μέχρι 300,000 ευρώ. Όλοι , όσοι είμαστε τυχεροί , -δυστυχώς έτσι το λέω- και δουλεύουμε τούτη την δύσκολη εποχή , έχουμε υποστεί αλλεπάλληλα κουρέματα στους μισθούς μας , ώστε να έχουμε σχεδόν το ήμισυ των παλαιότερων αποδοχών μας. Αυτή την κατάσταση θα την βιώσουν και οι ποδοσφαιριστές γιατί η πίτα που μοιράζεται από το κράτος είτε σε επενδύσεις , είτε σε άλλης μορφής ρευστότητα στην αγορά , έχει γίνει πολύ μικρή.

    Ο κ. Αλαφούζος επενδύει στην Ελλάδα , δεν γνωρίζω να έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Με αυτά τα λεφτά που βγάζει από την παραπάνω πίτα , ένα μέρος τους , θα πάει στους ποδοσφαιριστές.

    Μην γράψει κανείς για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μέχρι το 2005 προσέφερε πάρα πολλά στον Παναθηναικό , μέχρι τότε το ισοζύγιο ήταν θετικό , από εκεί και μετά κ. Γιάννης τα έκανε όλα μαντάρα. Να μην τα ξαναλέμε πάλι (παρκαρισμένες μετοχές , δοτοί πρόεδροι , διάλυση πολυμετοχικότητας , γηπεδικό , παράδοση στο κατεστημένο του Κόκκαλη & την παράγκα του).

    Τώρα αυτός είναι ο πρόεδρος που έχουμε και καλόν είναι , όλοι να τον βοηθήσουμε ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τον Παναθηναικό , είτε με τις όποιες συμβουλές μας είτε και με τις φωνές μας.

    Να προσέξουμε ώστε να μην πέσουμε στην περίπτωση της ΑΕΚ και απαξιωθούμε ολοκληρωτικά. Γιατί τότε θα παρακαλάμε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος να μας διοικήσει υποκύπτοντας σε οτιδήποτε εξευτελιστικό ζητήσει. ( η ιστορία του πρίγκηπα με τον κ. Τσάκα ήταν ένα καλό παράδειγμα του τι μέλει γενέσθαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άλλο ένα πολύ ωραίο πόστ φίλε Γιώργο .
    ειλικρινά μόνο χλεύξ χρειάζονται αυτή που αναφέρεις στην αρχή .
    μιλάμε για τον κλασικό Ελληναρά που κράζει τα πάντα από τον ΚΑΝΑΠΕ .
    στην Λεωφόρο και όποιος δεν την βρίσκει ας πάει στην Τρούμπα στο Φάληρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H προπαγάνδα και η φαντασίωση για μερικούς έχει τα όρια της . Ποια λεφτά έβαλε ο Αλαφούζος και πληρώνει από τη τζέπη του ;

    Ειδικά αυτό τα όσα βγάζει ο Αλαφούζος από τις επιχείρησεις του ..και τα βάζει στην ομάδα..με πιάνουνε δάκρυα..από τα γιέλια με την διατύπωση.
    Από ποτε ο Αλαφούζος πληρώνει από τη τζέπη του και εγώ δε το γνωρίζω ;
    Στη Συμμαχία δε μπήκανε 1.1 εκατομμύρια ευρώ από τον απλό κόσμο από τα οποία ο Αλαφούζος έφαγε σε λειτουργικά έξοδα τα 600 χιλιάδες ευρώ . Και μένει άλλο ένα εκατομμύριο στο οποίο έβαλαν 300 χιλιάρικα ο Τζίγγερ μέσω της AVIN και τα υπόλοιπα πάλι ως δωρέες ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης ; Και τα υπόλοια του ποσού αυτού έβαλε ο Αλαφούζος ;


    Για να μην κοροιδεύετε τον κόσμο ο Αλαφούζος είναι ένας διαχειριστής και ΚΑΚΙΣΤΟΣ μάλιστα . Συνεχίζω μιλώντας με στοιχεία και όχι με γλαφυρότητες . Ο ΑΛαφούζος έδιωξε τον Καραγκούνη που ήταν ηθικό και περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Έδιωξε τον Πετρόπουλο . Έδιωξε τον παιχταρά Λέτο στο Τζάμπα ..( ποδοσφαιριστή που στοίχισε 4.5 εκατομμύρια ευρώ και είχε συμβόλαιο ως το 2014 ) Ανανέωσε το συμβόλαιο του Σπυρόπουλο τον οποίο άφηνε να εξευτελίζουν . Έδιωξε τον Κατσουράνη μέσα στη περιόδο αποζημιώνοντας τον . Ανανέωσε το συμβόλαιο του Φερέιρα για 1 + 1 χρόνο και τον έδιωξε και αυτόν μέσα στη περιόδο ! Προσέλαβε τον Ρότσα τον οποίο έδιωξε στη συνέχεια Τώρα έφερε τον Βαρέλα και τον Φάμπρι ..και τον Καζιγιάμα..Ενώ έφερε παίχτες όπως τον Φορναρόλι με αρκετά μεγάλο συμβόλαιο και πολλά λεφτά στους μανάτζερ τον οποίο και αυτόν προσπαθεί να διώξει..


    Αυτά λοιπόν είναι τα διαχειριστικά του Αλαφούζου όπως και τα λεφτά που έβαλε σύμφωνα με δικές του δηλωσεις και ρεπορτάζ. Τώρα τι λέει ο κάθενας εδώ μέσα..για λεφτά που βάζει ο ΑΛαφούζος από τις επιχειρήσεις του..να μας εξήγησει ή εστω να μας πει τις πηγές του..


    ΤΙ άλλο έκανε ο Αλαφούζος ; Που θα πάρει δάνειο στο όνομα της ομάδας ...; Δηλαδή και για τα δάνεια..για τα χρήματα που η ΟΜΑΔΑ θα πληρώσει πρέπει να τον ευγνωνομονούμε..; Τι άλλο θα διαβάσουμε δηλαδή .


    Τι διαφορά έχει η κατάσταση του Παναθηναικού από της ΑΕΚ ; Οτι ο Παναθηναικός είναι 10 βαθμούς μπροστά ..; Η οτι επειδή ο Παναθηναικός ήταν καθαρός από χρέη μέχρι το 2008 οπότε την γλιτώνει μόνο και μόνο λόγο καλού παρελθόντος . Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με συσσωρευμένα χρέη από εποχή 2004 και πριν ακόμα ακόμα και με υπεξαίρεση μεγάλων χρημάτων από τον Ψωμιάδη . Και πάλι καλά να λέμε που η ΑΕΚ καταφέρνει και επιβιώνει ακόμα . Ο Παναθηναικός μέσα σε 2 χρόνια που βρίσκεται σε κρίση κοντεύει να διαλυθεί και κάθε μέρα μικραίνει βαδίζοντας στα χνάρια της ΑΕΚ .


    Σε κάθε περίπτωση και πολλά έγραψα , όταν κάποιοι είτε επειδή εξυπηρετούν συμφέρονται είτε επειδή βρίσκονται σε παράλληλο συμπάν δε θα τους βάλω μυαλό εγώ δυστυχώς.



    Όποιος έχει μάτια βλέπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yiorgos Kandakis10/1/13 2:19 μ.μ.

    Λίγα πράγματα θα γράψω , επειδή προσβληθηκα από αήθη επίθεση ατόμου που γράφει στο μπλόγκ ότι τάχα είμαι προπαγανδιστής. Το όνομά μου το ξέρετε , είναι όπως το γράφω και αν γκουγκλάρετε θα δείτε το προφίλ μου στο Facebook , ως και αναρτήσεις που έχω κάνει για θέματα Πολ/κου Μηχ/κου και Παναθηναικού. Το έχω γράψει παντού , δεν είμαι τσάτσος του Αλαφούζου και δεν έχω οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση ή συγγένεια με αυτόν.

    Ο κ. Αλαφούζος έχει βάλει κάποια χρήματα , περίπου στο 1 εκατομμύριο διαμέσου της Παν. Συμμαχίας. Επίσης , έχει βάλει λεφτά για την αδειοδότηση της ομάδας το καλοκαίρι , για τα ταξίδια στο εξωτερικό , την ανακαίνιση της Λεωφόρου , όπως και θα βάλει λεφτά για να κρατήσει τους υφιστάμενους παίκτες. Αν υποθέσουμε ότι το μέσο συμβόλαιο είναι 200,000 ευρώ και τα πολλαπλασιάσουμε με τους 27 (περίπου) παίκτες της ομάδας , τότε είναι ένα συνολικό ποσό της τάξης των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Απλώς είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων , δεν κομπορρημονεί και ότι βάζει , το βάζει μέσω Παν. Συμμαχίας.

    Για μένα , αυτή είναι η άποψή μου , ίσως κάποιοι να διαφωνούν , ο κ. Αλαφούζος - πλην Καραγκούνη & Λέτο- έκανε πολύ καλά και έδιωξε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και προπονητές.

    Καλώς έδιωξε τον Κατσουράνη , γιατί όταν αποδέχεσαι την μείωση του συμβολαίου σου , αλλά στα αποδυτήρια ξεσηκώνεις τους υπόλοιπους παίκτες για να μην παίζουν μπάλα , τότε ο κάθε σοβαρός πρόεδρος , που ξέρει ότι η ομάδα του είναι περιουσιακό του στοιχείο και οφείλει να την διαφυλάξει , αυτό θα κάνει.
    Τώρα , στον ΠΑΟΚ είναι μαζεμένος , γιατί εκεί υπάρχει ο κ.Γκαρσία και αν γίνει κάτι πέφτει μπουνίδι.

    Για τους κ.κ. Βύντρα , Σπυρόπουλο & Λάζαρο , κατά τον κ. Αλαφούζο , είχαν εσκεμμένα κακή απόδοση στο ματς με την Βέροια. Αν σκεφτούμε ότι όλα αυτά συνέπεσαν α) με την εμφάνιση του Πρίγκηπα , και β) την άρνησή τους να μειώσουν τα συμβόλαιά τους , τότε αυτός που έχει το γκουβέρνο , αποφασίσει ανάλογα. Θέλουμε , δεν θέλουμε , το να μείνουν στην ομάδα εναπόκειται στην κρίση του εκάστοτε προέδρου.


    Για τον Φερέιρα , συμφωνώ με όλους , κακώς τον κράτησε , δεν ήταν προπονητής με την σημασία της λέξης , περισσότερο σκάουτερ ήταν. Όμως του δίνω ελαφρυντικά , με την λογική ότι ο κ. Φερέιρα κράτησε την προηγούμενη χρονιά ζωντανή την ομάδα, όταν ο μεγαλομέτοχος με τις παρκαρισμένες μετοχές του κόντεψε να την πάει στη Δ' Εθνική.

    Για τον κ. Ρότσα , καμία αντίρρηση , ήταν εξαιρετικός προπονητής , αλλά δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη νέα φιλοσοφία , ούτε να διαχειριστεί την κατάσταση μετά το ματς με την Βέροια , και για μένα καλώς τον έδιωξε. Επίσης είχε σχέση με την οικογένεια , που για κάποιον εκτός , λόγου χάριν σαν εμάς τους οπαδούς δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλά για τον κ. Αλαφούζο με το όλο θέμα που έγινε με την Πριγκηπιάδα μάλλον δείχνει να υφίσταται πρόβλημα.

    Ο κ. Αλαφούζος θα πάρει δάνειο και θα εγγυηθεί ο ίδιος. Αυτά που γράφουν μερικοί για τα δάνεια , να τα γράψουν για τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη , που το 2010 , θέλοντας μετά την διάλυση της πολυμετοχικότητας , θέλοντας να δείξει ότι είναι μάγκας & ότι έχει λεφτά , πήρε δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς , 9 εκατομμύρια για να αγοράσει παίκτες αμφιβόλου αξίας , εκτός του Μπουμσόνγκ. Με το δάνειο αυτό και με κάποια άλλα που δεν οφείλονταν σε αυτόν , έχει τώρα η ομάδα χρέος 28 εκατομμύρια.

    Έχει μεγάλη διαφορά η κατάσταση , αυτή την στιγμή , μεταξύ Παναθηναικού και ΑΕΚ , παράκληση μην γράφετε ανακρίβειες. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόεδρο και μάλιστα ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπο , η ΑΕΚ είναι ακυβέρνητο καράβι , που ψάχνει ρευστό από την Κίνα και τον κ. Βιντάδη. Όταν κάποιος , πριν 3~4 μήνες , έγραψε στο μπλόγκ ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ , θα έχουν σοβαρούς επενδυτές , απάντησα ότι η ΑΕΚ αν δεν ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κανείς δεν πρόκειται να επενδύσει , όσο για τον ΠΑΟΚ να δούμε αν ο Ρωσοπόντιος κ. Σαββίδης θα μπορέσει να τα βάλει με το κατεστημένο των Αθηνών ή θα φάει τα μούτρα του.


    Και κάτι άλλο δεν έχουμε ανάγκη κάποιος να μας βάλει μυαλό , το δικό μας είναι αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι ο Αλαφούζος έχει κάνει πολλά και τρομερά λάθη είναι κάτι που δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς.Εγώ συμφωνώ μαζί σου λοιπόν να φύγει αλλά ποιά θα είναι η διάδοχη κατάσταση πως θα πορευθεί ο σύλλογος σε αυτή την περίπτωση.Εάν έχεις κάποια άλλη πρόταση να κάνεις τότε μετα χαράς να την ακούσω.
    Όσον αφορά το γήπεδο άλλο η Λεωφόρος άλλο το ΟΑΚΑ μην τα βάζεις στο ίδιο καζάνι.Μπορεί να μην είναι γεμάτο αλλά τουλάχιστον θα έχει καλύτερη εικόνα απο την χθεσινή.Άλλωστε δεν μιλάμε για όποιο και όποιο γήπεδο αλλά για το "σπίτι" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ ότι ο Αλαφούζος έκανε πολλά λάθη όμως για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι τώρα μαθαίνει απο τον χώρο του ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό θα πέσει σε πολλές γκάφες.Κανείς άλλωστε παράγοντας του αθλητισμού δεν τα κατάφερε απο την πρώτη χρονιά. Απο εκεί και πέρα θα πρέπει και ο ίδιος να καταλαβει απο αυτά και να είναι πιο ειλικρινής απέναντι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου