Aπλά Θεούλης!



Η ομιλία του Φάμπρι προς την ομάδα έκανε αίσθηση στους περισσότερους. Εμένα μου άρεσε αυτά που τους είπε ,όπως μου άρεσε και η αυστηρότητα που έβγαζε στο κοουτσάρισμα του στο ματς με τον ΠΑΣ ,αλλά και οι δηλώσεις που έκανε μετά απο αυτό. Αλλά πρέπει να κάνω και ένα σχόλιο. Συμφωνώ να τους έχει όλους στην τσίτα ,αλλά δεν είναι και δύσκολο η αυστηρότητα του να λειτουργήσει και εις βάρος της ομάδας.

Αναλυτικά η σημερινή του ομιλία:


"Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια"

Σχόλια

  1. Και η αυστηροτητα του οπως σωστα λες ειναι δικοπο μαχαιρι σε μια απληρωτη ομαδα αλλα και η σημερινη ομιλια του μονο γελιο θα προκαλεσε στο ροστερ ενω αυτος μαλλον την ελεγε στα σοβαρα. Καραγκιοζηλικια για μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από γραφικός ως φυσιογνωμία φαίνεται να είναι και γραφικός στα λεγομένα του..Ταιριαστή η γραφικότητα στην ομάδα όπως την έχουνε καταντήσει..

    Από εκεί και έπειτα πέρα από ομιλίες και κουραφέξελα είναι υποχρεωμένος να φτάσει την ομάδα τουλάχιστον στις πρωτές θέσεις , αν βέβαια ο " ηγέτης " αλαφούζος δεν αποφασίσει να τον διώξει και αυτόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομη διαρρεει στους δημοσιογραφους οτι λεγεται στις προπονησεις?? Ποιος τα διαρρεει ολα αυτά άραγε?
    2*12 = 3*8 = 4*6=...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γραφικες δηλωσεις .-
    ευγενικη χορηγια των αποφοιτων της σχολης γκουμογιαννος
    βεβαια την ολοσωστη κινηση να διωξει τον κουινσι απτη προπονηση που ψολαρμενιζε αβαβα , ζητω η μιζερια , αλλους 2-3 παιχτες να διωξει τον βλεπω να τον τρωνε οι φιλοι τους οι δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου