Πως ένας ύποπτος απο την Ελληνική Δικαιοσύνη ,γίνεται πρόσωπο του 2012!

BHmagazino



Aπο την προηγούμενη εβδομάδα ήθελα να ανεβάσω μια ανάρτηση για ένα μίνι-άρθρο που διάβασα ,αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο ,ξεχάστηκα. Έτσι ανεβάζω σήμερα -και ετεροχρονισμένα- το άρθρο που γράφτηκε απο τον Μάρκο Καρασαρίνη και συμπεριέλαβε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα πιο σημαντικά πρόσωπα για το 2012 .Δημοσιευμένο στις 30/12/2012.


Ο λόγος που ανεβάζω το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι άλλος απο το να καταλάβετε πόσο εύκολα -και μελετημένα- μπορούν να ξεχαστούν κάποια πράγματα. Βγαίνει ένα άρθρο σε ένα ένθετο μιας εφημερίδας που πουλάει πάνω απο 100.000 φύλλα ,αναφέρει ένα πρόσωπο σε ένα αφιέρωμα για τον χρόνο που μας πέρασε και μέσα απο την μάσκα της αντικειμενικότητας τον διαφημίζει προβάλλοντας τα θετικά στοιχεία και αποκρύπτοντας τα αρνητικά. Έτσι απλά έγινε και με το συγκεκριμένο άρθρο-αφιέρωμα για τον Β.Μαρινάκη.

Ο δημοσιογράφος Μ.Καρασαρίνης μας γράφει πόσο πετυχημένος επιχειρηματικά είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ,πόσο πολύς είναι για να τον κρατούν τα ελληνικά σύνορα και πόσο περιττοί ήταν οι καυγάδες με τον Σισέ και οι ανακοινώσεις με τον ...χειμαζόμενο Παναθηναϊκό. Γιατί πολύ απλά ο Β.Μαρινάκης έπεσε θύμα της προεδρικής "αρρώστιας". Ο καημένος βρε...

Ξεχνάει στο συγκεκριμένο άρθρο να μας αναφέρει τις μοναδικές δηλώσεις του για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας ,περί ηθών και κάτι άλλες μικρές λεπτομέρειες ,όπως ότι κρίθηκε απο την Ελληνική Δικαιοσύνη ύποπτος για κάποια αδικήματα και 1,5 χρόνο μετά ακόμη να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι η αποθέωση της αντικειμενικής προπαγάνδας που γίνεται για όποιο πρόσωπο πρέπει να προωθηθεί απο το εκάστοτε μιντιακό συγκρότημα.

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ7/1/13 10:53 π.μ.

    ΖΗΤΩ Ο ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..........ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο αυτή η ερώτηση ;;
    Στην ελλάδα
    Μόνο τα λαμόγια και οι κλέφτες είναι Προσωπικότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου