Σας γάμησαν οι 17χρονες!! Παναθηναϊκή ψυχή απο τα κορίτσια ,Παναθηναϊκό πάρτι απο τον κόσμο και τέζα ο γαύρος στην Αθήνα!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Με τις περισσότερες παίκτριες μας να είναι 18 χρονών ή και μικρότερες ,η ομάδα μας αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να νικήσει τις γαυρίνες και να πάρει μια νίκη-έκπληξη μέσα στην Κυψέλη που είχε βγει απο κάποιο Παναθηναϊκό όνειρο.


Πλέον ,η ομάδα παίζει με άλλον αέρα και δεν πρέπει να φοβάται τόσο τον υποβιβασμό ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνεται η σοβαρότητα για την συνέχεια.

Ένα τμήμα που το τρέχει η Θύρα 13 με παιδιά να πλαισιώνουν το τμήμα και να πονάνε το τριφύλλι και με έναν κόσμο παρών σε αυτό το δύσκολο ματς ,ζήσαμε ένα πολύ ...Παναθηναϊκό απόγευμα.

Αυτά που δεν ζουν όσοι είναι χαμένοι στην μιζέρια του ποδοσφαίρου...

ΠΑ-ΝΑ-ΘΗ-ΝΑΪ-ΚΟΣ!!

Σχόλια

  1. αυτό ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ . όποιος δεν έχει έρθει Τάφο ή Κυψέλη , δεν ξέρει τι χάνει . φέρτε πιτσιρικάδες να πορωθούν και να κρατηθούν από τμήματα που εκπέμπουν υγεία , γιατί με την κατάσταση του ποδοσφαιρικού , χάνουμε νέες γενιές Παναθηναϊκών .


    Γαυριέλες δεν σας χάλασε η τσαπού της Ανθής και της παρέας της !
    Μπράβο στον κοουτς και στα αδέρφια του Φορέα που τρέχουν το τμήμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειμαι απο την θυρα 9 και σας θεωρω στημενα παλιοτομαρα......κοπριτες της θυρας 13.........που τολματε να κανετε την κυψελη κοσσοβο.......τα σωστα γηπεδα ειναι εκκλησιες....καλα καναμε και σας μουτζωναμε για τον λουκα μας......και τωρα που θυμωσατε τον γιαννη μας....τον "εγγυητη" μας καλε.... θα δειτε τι θα παθετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου