O κόσμος ασχολήθηκε με αυτόν που άξιζε!



Πολλοί περίμεναν πως και πως να γράψουν για τα sites και τις εφημερίδες τους ,τις αντιδράσεις του κόσμου για την αποχώρηση του Δ.Γιαννακόπουλου (ασχέτως αν τελικά δεν γίνει ή ...η ΚΑΕ δεν φύγει γενικά απο τα χέρια των Γιαννακόπουλων) και την επίθεση που έκανε προς τον Θ.Γιαννακόπουλο. Όμως ο κόσμος δεν τους έκανε το χατήρι ,γιατί πολύ απλά ασχολήθηκε  με την επιστροφή του Mike αποθεώνοντας τον (κανονικά το γήπεδο θα έπρεπε να ήταν τίγκα στην επιστροφή του ,αλλά δεν βαριέσαι..) και υποστήριξε την ομάδα του Παναθηναϊκού ώστε να φτάσει στην νίκη επί των Τούρκων. Με λίγα λόγια ασχολήθηκε ,μόνο με αυτά που άξιζαν..

Θα ήθελα να γράψω και άλλα για την χθεσινή συνέντευξη ,αλλά σέβομαι το όνομα των Γιαννακόπουλων ,γιατί αυτοί μου χάρισαν μερικές απο τις πιο έντονες συγκινήσεις και κάνανε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία του Συλλόγου.

Σχόλια

  1. Καλα κανεις και δεν γραφεις τπτ.Οι Γιαννακοπουλοι με τα οποια λαθη τους αγαπανε την ομαδα, εμας δεν μας αφορα τι κανουν μεταξυ τους.Να τους βρισουν οι γαυροι οχι εμεις. O ΔΓ γνωριζει τι του σερνουν οι οπαδοι μας,λιγος σεβασμος δεν βλαπτει απο μερους μας,αν οχι για αυτον αλλα για τον πατερα του μονο φτανει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα'χεις κανει λιγο αχταρμα φιλε.εως πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου