Mαζί με τον ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός!


Έχω ξαναγράψει πως μόλις ολοκληρωθεί και βρεθεί ο 33,33% ανάδοχος του ΟΠΑΠ ,τότε θα υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις για την ΠΑΕ. Και αυτό για όλο και περισσότερο παίζει το όνομα Βαρδινογιάννης ,ο οποίος βρίσκεται ακόμη μέσα στο κόλπο του ΟΠΑΠ (αν ισχύει ότι κατεβαίνει μαζί με τον Μελισσανίδη) κι ας μην θεωρείται το φαβορί απέναντι στην Ιντραλότ του Κόκκαλη.


Ήδη βρισκόμαστε στα μισά της κούρσας για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και προσωπικά θεωρώ τις εξελίξεις αυτής της ιστορίας πολύ πιο σχετικές με την ομάδα ,απο κάθε άλλη που έχει ακουστεί.

ΥΣ: Θα πει κάποιος ,πως ολόκληροι Βαρδινογιάννηδες δεν θα μπορούσαν να "σπάσουν" τον νόμο πέρι απαγόρευσης κατοχής μετοχών ΠΑΕ ,με κάποια πατέντα αν ήθελαν; Ξέρετε τι λέω; Φανταστείτε τι λεφτά παίζονται..

ΥΣ2: Δεν λέω ότι έτσι θα παιχτεί το έργο με την ΠΑΕ ,αλλά πως ΘΕΩΡΩ ότι η έκβαση του ΟΠΑΠ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΥΣ3: Νέα ΑΜΚ ,Βοτανικός ,ύπαρξη νοσταλγών ,χορηγίες ,παρουσίες στο γήπεδο ...πολλά μαζεμένα δεν είναι;

Σχόλια

  1. Προφανώς δε το έκανε από τη καλή του την καρδιά .. Αλλά όμως ήταν κατά ένα ποσοστό κρατικές επιχορηγήσεις ..Και τώρα που το 100 % θα ανήκει σε ιδιότητες είναι αρκετά πιθανό και μετά από την μεγάλη υποβάθμιση του πρωταθλήματος φέτος ( ολική διάλυση της ΑΕΚ του ΆΡΗ και ..τα προβλήματα τα δικά μας ) είναι πολύ σχετικό αν θα θέλει να συνεχίζει να χρηματοδοτεί το πρωτάθλημα. Η έστω αν θέλει να δίνει 2 - 3 εκατομμύρια χορηγία...


    Μη ξεχνάμε οτι και στο μπάσκετ..ακόμα ακόμα που έχουμε δυνατή διοίκηση το Πάμε Στοίχημα έχουμε χορηγό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AEROPLANOFORO NIMITZ!13/12/12 2:42 μ.μ.

    Magges o Tzigger me ton Gagatsi kai ton Petro Kokkali ehun agoraseI tin BETWAY.COM stin Malta kai fysika kytan

    kai ton OPAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αδερφε ο ανθρωπος δεν αλλαζει
    ειχε μια ευκαιρια το 10 μετα το πραξικοπημα να δειξει οτι ενιωσε για τις μλκς που εκανε ολα αυτα τα χρονια
    αλλα......η συνεχεια γνωστη
    θλιβερα πεπραγμενα για αλλη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ , τώρα έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα , η Παν. Συμμαχία , η επιστροφή στη Λεωφόρο και το όραμα για το νέο γήπεδο όπου και όταν γίνει. Τώρα ξανά-μανά Βαρδινογιάννης να γίνει πάλι μεγαλομέτοχος , για μένα είναι , όπως το ξαναζεσταμένο φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω παντως δεν πιστευω οτι τις χορηγιες ο οπαπ τις εκανε απο την καλη του την καρδια... εχει λογο... οσο περισσοτερο παιζεται το ονομα του τοσο το καλυτερο. και μην εκπλαγειτε αν μετα την ιδιωτικοποιηση ο οπαπ δινει μεγαλυετερες χορηγιες στις ομαδες, ασχετως βεβαια αν κοψει το κοινωνικο του εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παδια επειδη εγω ασχολουμε με αυτα δυο μονο λογια:
    1ον η ιντραλοτ που λετε δεν ανηκει πλεον στον κοκκαλη παρα μονο ενα μικρο ποσοστο
    2ον ο οπαπ ειναι τοοοοοοοοσο μεγαλη εταιρεια που οι ελληνες επιχειρηματιες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ.
    ο οπαπ κατα 40% ανηκει σε ιδιωτες του χρηματηστηριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι άλλο με τον ΟΠΑΠ για εμένα..

    Να δούμε οταν σταματήσουν τις χορηγίες από τον ΟΠΑΠ...που θα βρούμε νέους χορηγούς..και εμείς και σχεδόν όλες οι ομάδες στο Πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα , ουδέν πρόβλημα , να τον έχουμε ξανά μεγαλομέτοχο με την ίδια λογική που διοικούσε στο παρελθόν , προσωπικά , αυτή την ιδέα δεν θα ήθελα καν να την φανταστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου