Kωστή ,ασυλία υπήρχε και με τους Βαρδινογιάννηδες;



Στην σημερινή του στήλη στην αντιπαναθηναϊκή εφημερίδα Derby News ,ο Κ.Γκόντζος μιλάει για την ασυλία που υπάρχει απο τις διοικήσεις των τελευταίων 6 ετών όσον αφορά την ...θεματολογία των συνθημάτων κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του συναφιού του.


Διαβάζοντας κάποιος το άρθρο του ,θα νομίζει πως πριν το καλοκαίρι του 2008 δεν ακουγόντουσαν συνθήματα με υβριστικό περιεχόμενο ,γιατί τότε τα έκοβε μαχαίρι η διοίκηση Βαρδινογιάννη. Όμως και επί Γιώργου και επί Γιάννη Βαρδινογιάννη ,η Θύρα 13 έβριζε την οικογένεια.

Στο ματς με την Λεβερκούζεν στο ΟΑΚΑ δεν έβριζαν την οικογένεια;
Στα τέλη του 90 "φέρτε μας κόκα φέρτε μας πρέζα να καταστρέψουμε την Καλογρέζα" δεν ακουγόντουσαν στο ΟΑΚΑ και στις ...εξορίες;
Στην Λεωφόρο με την Στουτγκάρδη ποιοι τραγουδούσαν "Βαρδινογιάννη πουσταρά ,βάλε στον κώλο τα λεφτά";
Σε ένα ματς κυπέλλου με τον πάοκ στο οακα το 2007 δεν σε βρίζανε γκόντζο;
Στην Κρήτη δεν απλωνόντουσαν πανιά κατά της ιδιοκτησίας;
Την τετραετία 2004-2008 ,δεν βριζόταν η οικογένεια;

Για αυτό Κωστή ,έχεις ξεχάσει κάποια γεγονότα.
Στο γήπεδο πάντα ακουγόντουσαν υβριστικά συνθήματα και πολλές φορές ακραία και άρρωστα. Οπότε μην πουλάς ...ηλίθια τρέλα.


ΥΣ: Επειδή και γω έχω την άποψη μου ,έχω ξαναγράψει πως πολλά απο αυτά που γίνονται δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως πλάκα ,γιατί σε κάποια φάση θα σκάσει κάνα μπραφ και θα κοιταζόμαστε μεταξύ μας. Κάποια πράγματα στην κερκίδα έχουν ξεφύγει και δεν αναφέρομαι για την κόντρα με τον Γκόντζο και τους Βαρδινογιάννηδες ,αλλά λόγου χάρη με τους δυναμίτες που αδειάζουν σε κάθε ματς χωρίς λόγο και αιτία ,τα στυλό που εκτοξεύονται προς τα πάνω μη έχοντας ύπαρξη ,τα δυναμιτάκια τα απλά κτλ κτλ.. Σας φαίνονται φυσιολογικά; Οκ ,αλλά εμένα όχι...

Σχόλια

  1. Nομίζω οτι αυτό που λες είναι αυτονόητο..Αν προσέξεις γράφω είναι ΕΝΑΣ από τους λόγους που ο κόσμος δε πάει στο γήπεδο. Είναι προφανές οτι οι άλλοι λόγοι είναι αυτοί που αναφέρεις . Αύτα που έγραψα δεν ήταν για να αιτιολογήσω γιατι ο κόσμος δε πηγαίνει στο γήπεδο . Αλλά για να θίξω ένα σοβαρό θέμα που η διοίκηση κάνει τα στραβά μάτια την αλητεία που υπάρχει στο γήπεδο και κάποιες από τις επιπτώσεις της , χρηματικές{ ( πρόστιμα , βαθμολιγικές - αγωνιστικές ( ματς χωρίς κόσμο από τιμωρίες , αφαιρέσεις βαθμών , κοινωνικό φαινόμενο..είτε άδειας εξέδρας είτε εξέδρας μόνο με αυτούς που ανήκουν σε αυτόν τον κύκλο αφού ο απλός οπαδός ή φίλαθλος γύριζει τη πλάτη..και γενικότερα όλα αυτά υποβαθμίζουνε την ομάδα πολύ ποίκιλα με την ανοχή της διοίκησης.}

    Η δεκαετία του 90 ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράμματα..Υποτίθεται οτι σαν άνθρωποι εξελισσόμαστε..Και στην Αγγλία διαφορετικά ήταν τα πράμματα παλαιότερα και τώρα όλοι είναι παναγίστες..Επίσης παλαιότερα υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων και ήταν πολύ ευκολότερο και ως ένα σημείο λογικό να δημιουργηθούν φασαρίες ..Τώρα κατορθώνουν...να δημιουργούν φασαρίες ενώ είναι μόνοι τους στο γήπεδο ! Δε ξέρω αν σε άλλες χώρες..σε γήπεδο χωρίς φιλοξενούμενους αν καταφέρνουν να κάνουν επεισόδια..

    Τέλοσπαντων...νομίζω οτι ξεκαθάρισα εντελώς τι ήθελα να πω και δε διαφωνώ σε αυτό που γράφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kosmos sto gipedo paei otan vlepei megalous paiktes ,megali mpala kai porwnetai perissotero otan yparxoun kai antipaloi opadoi.


    epeisodia panta ginontousan ektos ki mono egw thimame tin dekaetia tou 90.


    den lew oti den fevgei kosmos elew epeisodiwn ,alla kat eme den einai autos o kyrios logos. an eixame omadara ,paizamw ballara ,o prwtathlitis allaze kathe xrono kai o kosmos ta espage stin kerkida pisteveis pws den tha mazevotan sta gipeda o diplasios kosmos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως η επίθεση εναντίων των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού από τον κο Γκότζο , γίνεται γιατί έβαλαν βέτο στην επιστροφή των Βαρδινογιάννηδων στην ομάδα μας;

    Η άποψή μου είναι ότι , καλώς η διοίκηση προσπαθεί να έχει σχέση καλές με τους οργανωμένους οπαδούς. Η ιδεολογική μου θέση είναι ότι η διοίκηση πρέπει να είναι κοντά στο λαό της ομάδας μας , που ένα κομμάτι του είναι οι οργανωμένοι οπαδοί.

    Σε καμία περίπτωση οι οργανωμένοι οπαδοί δεν πρέπει να κάνουν φασαρίες , όπως αυτά που περιέγραψες με τα δυναμιτάκια , τα στυλό κλπ , όλα αυτά είναι επικίνδυνα , ας μην ξεχνάμε τι έγινε με τον οπαδό της Λάρισας το 1985 , που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα που έπεσε στο κεφάλι του. Mάλλον , είναι μια μερίδα οπαδών από τους οργανωμένους , οπότε αυτοί που έχουν τον έλεγχο της Θύρας 13 , μπορούν να βάλουν κάποια ομάδα περιφρούρησης , ώστε να μην δημιουργούνται επεισόδια και να τους συμβουλεύουν τι θα κάνουν κάθε φορά , όσο αυτό είναι εφικτό.

    Κακώς έγιναν τα επεισόδια πέρυσι στο ΟΑΚΑ , κινδύνευσε πολύς κόσμος , αλλά , από την άλλη μεριά να μην ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρίσκονταν πέρυσι η ομάδα μας , που με πρόεδρο μαριονέτα και τις παρκαρισμένες μετοχές του μεγαλομετόχου , κινδύνευε λόγω χρεών να πέσει στην Δ΄Εθνική. Δεν δικαιολογώ τους οπαδούς για τις ενέργειες που έκαναν , αλλά ας σκεφτούμε και λίγο την κατάσταση που βρίσκονταν εκείνη την εποχή η ομάδα.

    Η διοίκηση μιας ομάδας πρέπει να έχει επαφή και σχέση με όλους τους οπαδούς , να σέβεται και να ακούει την γνώμη τους. Το τι θα πράττει είναι θέμα δικό της , αλλά πρέπει να τους αφουγκράζεται όλους. Ο Παναθηναϊκός μας , δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ ανθρώπων , με τις δικές τους θέσεις , αλλά η λαοφιλέστερη ομάδα , με οπαδούς όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό.

    Πάντα σε όλους τους φανατικούς υπάρχουν και οι ακραίοι. Δεν είναι , όμως , η πλειονότητα. Οι περισσότεροι των φανατικών φιλάθλων έρχονται στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Το να φωνάξουν εναντίον ενός προσώπου , δεν πρέπει να το θεωρούμε έγκλημα , ή αλητεία. Τέτοια συμβάντα , γίνονται συχνά και στο εξωτερικό σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ ή η ΜNU , όπου και ακούστηκαν συνθήματα ενάντια στους ιδιοκτήτες της καθεμιάς ομάδας. Κακώς οι οπαδοί βρίζουν τις μανάδες ή τους πατεράδες των ιδιοκτητών , αλλά το γήπεδο δεν είναι εκκλησία , θα ακουστούν και τέτοιου είδους συνθήματα.

    Η φωνή του κόσμου , έστω και αν αυτή είναι των πλέον φανατικών , εκφράζει θέσεις που πολλές φορές συνυπάρχουν και στην ψυχή του απλού οπαδού. Δεν θέλω να αναφέρομαι στο παρελθόν , αλλά θα το γράψω : Το ότι δεν ήθελαν τον Βαρδινογιάννη , και κακώς , τον έβριζαν χυδαία , αυτό δεν υπήρχε μόνο στο μυαλό και στην ψυχή του οργανωμένου φιλάθλου , αλλά υπήρχε και στην ψυχή του απλού οπαδού. Γιαυτό μαζεύτηκε 40000 κόσμος στο συλλαλητήριο που έγινε τον Απρίλη του 2008 στο Πεδίο του Αρεως. Δεν ήταν οι 40000 λαός , οργανωμένοι οπαδοί , ήταν απλοί αγνοί φίλαθλοι της ομάδας μας και αυτό το διαπίστωσαν όσοι πήραν μέρος , ένας εκ των οποίων ήταν και ο υποφαινόμενος.

    Καταλήγοντας , η θέση μου είναι , η νέα διοίκηση να βρίσκεται δίπλα στον κόσμο , ακόμη και στους οργανωμένους οπαδούς , μην ξεχνάμε ότι αποτελούν την ψυχή της ομάδας , να ακούει την άποψή τους και ανάλογα με το τι κρίνει καλύτερο , να πράττει. Ποτέ , στο παρελθόν , πρόεδρος της ομάδας μας . δεν είχε πρόβλημα με τους οπαδούς και δη τους οργανωμένους , πάντα η μεταξύ τους σχέση ήταν αγαστές , εκτός των Βαρδινογιάννηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά πράμματα δε γίνονται φυσιολογικά όλα αυτά τα χρονιά . Κάθε χρόνο με αποκορύφωμα τις τελευταίες έχουμε τεράστια πρόστιμα και τιμωρίες με αποκορύφωμα τα περισινά.


    Είναι μεγάλη αλήθεια οτι η σημερινή διοίκηση χαιδεύει την αλητεία ( κάτι που έχει ξαναγίνει αλλά πλέον γίνεται..και με κάπως..πιο επίσημο τρόπο ) ..Το γεγονός οτι μέχρι τώρα φέτος δεν έχει γίνει κάποιο επεισόδιο είναι λόγο οτι οι αλήτες είναι ευχαριστημένοι σε αυτή τη φάση.. Αν για κάποιο λόγο δυσαρεστηθούν θα ξαναγίνουνε επεισόδια...Είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα ..που απλά περιμένουμε πότε και πως θα εκραγεί .



    Δηλαδή δεν είναι οτι ξαφνικά κάποιοι έγιναν καλά παιδιά...απλά συγκρατούνται προς στιγμής..επειδή ακολουθούν αυτές τις εντολές..

    Βέβαια δεν έχουνε και με ποιον να τσακωθούνε ακόμα ..αφού αυτή η αρρώστια και η αλητεία αποστρέφει όλο και περισσότερο υγιειή κόσμο από το γήπεδο ..Οπότε τους μένει να τσακώνονται μόνο με τα Ματ..Ελπίζω στο ερχόμενο ματς με τον γαύρο να μη ξανακάνουνε πάλι ομορφιές...και να συνεχίσουν την καταστροφή της ομάδας..



    Τα παραπάνω ανεξάρτητα από το τι γράφει ο Γκόζτος και ο κάθε Γκότζος μου είναι εντελώς αδιάφορα .. αλλά με αφορμή το υστερόγραφο σου.


    Τέλος η διοίκηση κινείται σε λάθος βάση και αυτό το έλεγα από την αρχή . Προσπαθεί να χαιδεύει αυτιά μιας συγκεκριμένης μερίδας " οπαδών ;; " και μετά απορεί ..γιατι η πλατιά μάζα φιλάθλων και οπαδών έχει γυρίσει την πλάτη της ,,¨Οταν υπάρχει κάτι άρρωστο το πολεμάς και το πετάς έξω από την ομάδα..δεν μπαίνεις σε συμβιβασμούς.. Βέβαια εδώ η σημερινή διοίκηση θα έκανε άλλα και άλλα..από οτι φαίνεται δε θέλει να μπει σε μια ρήξη με ένα σοβαρό πρόβλημα της ομάδας αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα..Ακολουθεί τον εύκολο δρόμο..οι συνέπειες όμως θα είναι ..και ήδη είναι μακροπρόθεσμα αρνητικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, δεν ντρέπεσαι; Πήγες και έδωσες 1,5 ευρώ για να διαβάσεις τον μυθομανή;
    Πολύ σωστά τα γράφεις, ξέχασες όμως το ματς με Άρσεναλ το '98 (και σίγουρα κι άλλα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxa eisai sovaros re sy? siga min tin agoraza ..sto board tin anevasan ta paidia kai tin pira.


    oso gia to mats me tin arsenal ,oute twra pou to les to thimame. to pswlokryo kai to palikari pou xathike meta to goal thimame mono apo keino to vrady.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλά τώρα θες και τα λες αυτά κύριε .. Κατσικογιάννη ;

    Ξεχνάς επί ..τρισμέγιστου Πατέρα που κηνυγούσαν τον Φερέιρα ( που μετά αποφάσισαν να στηρίξουν !! ) και τους παίχτες στο μάτς με τον Βόλο ; Μέχρι τα αποδυτήρια έφθασαν !

    Ξεχνάς οτι και τις δύο χρονιές είχαμε τις πρώτες θέσεις στα πρόστιμα της τάξης..των 1-2 εκ ευρώ ; Ξεχνάς οτι παίξαμε με τον Παοκ κεκλεισμένων τη χρονιά του double ακόμα ακόμα ; ( για να στο θυμίσω είχε σκοράρει ο Βύντρα με σουτ..)

    Για να μη βάλω για τα εκτός έδρας..και πολλά που έγιναν σε κάτι Λειβαδιές και κτλ που όταν παίζει μεγάλη ομάδα στην επαρχία οι άνθρωποι κλειδώνουν τα μαγαζιά και παίρνουν τα αυτοκινητα τους μακριά από τα γήπεδα μήπως γίνει καμιά στραβή..

    Οπότε να μη λες μισές αλήθειες.

    Και ένα ένα κομμάτι του κόσμου έχει σιχαθεί τους αλήτες που καίνε το γήπεδο επειδή έχουνε ..ψυχοσωματικά προβλήματα και είναι ένας λόγους για τους οποίους πλέον η μεγάλη μερίδα κόσμου δε πηγαίνει γήπεδο. Τι να πηγαίνουνε οι οικογενειάρχες γήπεδο και να τρώνε είτε καπνογόνα στη μούρη είτε δυναμιτάκια είτε τους καπνούς από τα δακρυγόνα των ΜΑΤ ; Τρελοί είναι ;

    Κάποιοι με το ζόρι θέλουνι να κάνουνε το γήπεδο τσιφλίκι των 200 -300 θερμοκέφαλων που ακόμα δεν έχουνε βγάλει τρίχες..και είναι κοντά να το καταφέρουν.

    Το πόσο στηρίζουνε την ομάδα ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ από αυτούς φάνηκε τρανταχτά πέρισι που κάψανε το μισό ΟΑΚΑ ..επειδή η ομάδα δεν ήταν σε θέση να κερδίσει τον γαύρο..Και είναι ξεκάθαρο οτι αναφέρομαι στη μερίδα που δημιουργεί τα επεισόδια. Έχουνε όμως συνευθύνη και οι οργανώμενοι που αυτούς τους αλήτες τους βλέπουνε και τους κρατάνε μέσα στα σπλάχνα τους. Αν ήταν πραγματικοί οπαδοί θα πηγαίνουνε τους αλήτες που εισχωρούν στις θέρεις τους μόνοι τους στην αστυνομία και θα λέγανε οριστέ αυτοί οι κύριοι προσπάθησαν να ζημιώσουνε την ομάδα..αλλά αμ δε ..κουκούλωμα γιατι είναι.....άδερφια..Εκεί ξεχνάνε να στηρίξουνε την ομάδα αλλά δεν είναι και η μόνη φορά.


    Καλό είναι λοιπόν ..να μη τα κοιτάς μονόπλευρα τα πράμματα γιατι υπάρχει και η άλλη πλευρά μερικών από αυτών που πρέπει να καυτηριαστεί και να τεθεί εκτός ομάδας οριστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απάντηση για το βόλλεϋ έχεις ή μπα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη ο κοσμος δε πηγαινει στο γηπεδο λογω των οργανομενων?? Αναρωτιεμαι αν αυτα που γραφεις τα πιστευεις... Δηλαδη επι πολυμετοχικοτητας που ο Πατερας κρατουσε πολυ καλες σχεσεις με τους οργανωμενους γιατι δεν ειχαμε ουτε επεισοδεια και ο κοσμος πηγαινε γηπεδο και καναμε και ρεκορ διαρκειας???


    Και αυτο με που ο καθε ασχετος αποκαλει τους οργανωμενους αλητες πρεπει να κοπει. Αυτοι οι αλητες ειναι που πηγαινουν σε καθε ματς να στηριξουν την ομαδα, που τρεχουν απο ποδοσφαιρο ανδρων μεχρι σκοποβολη. Αυτοι οι αλητες ειναι η αιτια που καποια τμηματα του ερασιτεχνη υπαρχουν σημερα.... αντε να πουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου