Παύλος και Θανάσης: "Δεν φεύγει η οικογένεια απο τον Παναθηναϊκό!"



Μετά την "καταιγίδα" του Δ.Γιαννακόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής και την δήλωση πως αφήνει την ΚΑΕ ,φαίνεται πως υπήρξε μέχρι το ματς με την Φενερμπαχτσέ ...έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο και δόθηκε εντολή να πέσουν οι τόνοι και να αυτο-αναιρεθούν οι δηλώσεις του γιου του Παύλου. Αυτό φάνηκε απο το "ουδέν σχόλιο" του Θανάση στο ματς με την Φενέρ ,στην επίσκεψη του Δημήτρη στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την λήξη του ματς όπου εξέφρασε την στήριξη του ,στις ενωτικές δηλώσεις των Αλβέρτη και Διαμαντίδη ,στις χθεσινές δηλώσεις του Θανάση ότι η οικογένεια θα είναι πάντα κονα στον Παναθηναϊκό και δεν θα φύγει και στις σημερινές δηλώσεις του Παύλου και του Θανάση ,όπου επανέλαβαν πως οι Γιαννακόπουλοι δεν αποχωρούν απο τον Σύλλογο ,αλλά αντιθέτως θα συνεχίσουν να βοηθούν οικονομικά.


Μακάρι αυτή η ιστορία να φανεί ευεργετική για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό και να μην ξαναεπαναληφθούν δηλώσεις περί αποχωρήσεων. Όπως μακάρι και εκτός απο τον Δημήτρη να δραστηροποιηθεί και η κόρη του Θανάση..

ΥΣ: Όλα τα παραπάνω με δεδομένο ότι οι δηλώσεις των Γιαννακόπουλων δεν διεκδικούν και όσκαρ σταθερότητας ...το αντίθετο μάλιστα.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν τα αδέρφια στην βράβευση τους απο τον ΠΣΑΤ.

Π.Γιαννακόπουλος: 


Ποιος είναι ο στόχος του φετινού Παναθηναϊκού; 

"Όπως και πάντα ένα πρωτάθλημα Ευρώπης. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει πρωτάθλημα Ευρώπης έχει πάρει ήδη έξι μέχρι σήμερα και θέλουμε και συνέχεια, να πάμε για το έβδομο Ευρωπαϊκό".

Θα γυρίσει ποτέ ξανά ο Ομπράντοβιτς; 

"Ο Ομπράντοβιτς άφησε το στίγμα του στην Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε για πάντα τις καρδιές μας".

"Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια για την εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο για μας. Στον αθλητισμό πρέπει πάντα να δίνεις και ποτέ να μην περιμένεις τίποτα".

Ποιες είναι οι στιγμές που θα σας μείνουν από όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό;

"Τα έξι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς θα ήμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό".

Πόσο σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση; 

«Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Είτε με λιγότερα είτε με περισσότερα χρήματα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Και στο ποδόσφαιρο και παντού, όλα τα αθλήματα για εμάς είναι το ίδιο».


Θ.Γιαννακόπουλος:


"Θα την έχει πάντοτε την στήριξη είμαστε γέννημα και θρέμμα Παναθηναϊκοί. Από εκεί και πέρα θέλω ο Παναθηναϊκός να πρωτοστατεί σε οποιοδήποτε άθλημα είτε στο ποδόσφαιρο, είτε είναι τάβλι"

"Και να μην είμαστε εμείς ο Παναθηναϊκός έχει μια 100χρονη ιστορία, οι παράγοντες έρχονται και παρέχονται πρέπει να βοηθήσουν. Εμείς βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργήσει και θα τον βοηθάμε και στη συνέχεια"

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τον κόσμο είναι πολύ σημαντικό".

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Να είναι καλά εύχομαι και θέλω να είναι καλά και να θυμόμαστε κάτι, μπορεί να υπήρχε μια ενδοοικογενειακής διαφορά, αλλά να θυμόσαστε πάντα πως οι Γιαννακοπουλαίοι είναι πάντοτε μαζεμένοι. Ξεκίνησαν από το μηδέν και έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί ήταν η ισχύς εν την ενώσει».

Για το αν έχει ξεπεραστεί το θέμα, είπε:

"Ακούστε να δείτε. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Έτσι και σε εμάς», ενώ στην ερώτηση αν συνεχίζει στην ομάδα μπάσκετ, απάντησε: «Βεβαίως και συνεχίζουμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει δείξει η πολύχρονη ιστορία μέχρι και σήμερα".

Από εκεί και πέρα, οι ερωτήσεις πήγαν στον επιχειρηματικό τομέα και στο αν η κρίση έχει επηρεάσει την οικογένεια. «Κοίταξε φίλε μου να θυμάσαι. Όταν είσαι άνθρωπος θα πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο. Όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία και δυσχέρεια στον ελληνικό λαό, εμείς δεν μπορούμε να αποτελούμε εξαίρεση. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους που έχουμε στην δουλειά μας και είναι γύρω στους 1200, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε αυτούς και να κάνουμε πρώτα βήματα και όχι άλματα. Έχουμε τυπική, ηθική και ουσιαστική υποχρέωση οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από τα χέρια μας να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο μεγαλύτερο διάστημα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν το κράτος είναι εντάξει απέναντί του, είπε: «Το κράτος είναι μια άλλη ιστορία, έχει και αυτό τώρα μια δυσκολία, αλλά και αυτοί που το αποτελούν είναι άνθρωποι σαν και εμάς που προέρχονται από εμάς».

Σχόλια

  1. η ξαδέρφη μετράει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δημήτρης πάλι πουτάνα όλα τα έκανε με τις βιασύνες του . Τα του οίκου δεν τα βγάζουμε προς τα έξω μεγάλε .


    Παύλο να σαι πάντα καλά , δείχνει κόπωση ο άνθρωπος . Γερός πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ έχουνε ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΑ !
    Ευχαριστούμε ΠΑΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ.

    Πολύ ευχαριστά αυτά που δήλωσαν και φένεται να τα βρίσκουνε τελικά ο Δημήτρης με τον Θανάση..
    Ότι καλύτερο για τον Παναθηναικό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου