Καμία δικαιολογία πλέον. Βάζει τα λεφτά στην ΑΜΚ και παίρνει την ΠΑΕ ο Πρίγκηπας ,αν θέλει!


H ΠΑΕ έβγαλε την ανακοίνωση της και περιμένει στις 20/12 να βάλει ο Πρίγκιπας τα 28.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ. Δεν ξέρω αν θα φτάσει το minimum που δήλωσε χθες πως επιθυμούσε (67%) ,αλλά παίρνοντας την ΠΑΕ στα χέρια του και έχοντας την πλειοψηφία ,μπορεί να προκηρύξει διαδοχικές ΑΜΚ ώστε να ανεβάσει το ποσοστό του όσο θέλει.


Παίρνοντας την πλειοψηφία της ΠΑΕ ,ο Πρίγκηπας Φεϊζάλ θα γίνει το απόλυτο αφεντικό και κανείς δεν θα μπορέσει να του ασκήσει βέτο για όποια απόφαση θέλει να πάρει.

Η ΠΑΕ και οι μέτοχοι έβγαλαν την ανακοίνωση που έπρεπε και πλέον ο Φεϊζάλ παίρνει την ΠΑΕ ,αν θέλει. Αν δεν θέλει και κοροϊδεύει ,τότε θα βρει δικαιολογία για να μην κάνει κίνηση.

Απλά πράγματα.

ΥΣ: Η ανακοίνωση των μετόχων και της ΠΑΕ αναλυτικά:

Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της "πριγκιπιάδας" έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου.

Στα πλαίσια αυτά:

1. Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν, και

2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20η Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια.

Σχόλια

  1. Μπράβο στη Παε..να λέμε και τα καλά.
    Ξεκαθαρίζει το τοπίο...
    Κύριε πρίγκιπα οριστέ σου ανοίγουμε ΑΜΚ βάλε τα λεφτά και εμείς φεύγουμε !



    Τώρα θα αποδειχτεί αν είναι μούφα η ιστορία ..! Που μούφα πιστεύω οτι είναι..αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκάθαρη η ανακοίνωση των Αλαφούζου , Βγενόπουλου , Πολέμη , Αφών , Δάβαρη κτλ .
    να μπει ένας τέλος στον διασυρμό του συλλόγου από τον χοντρό με το ταξί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια ποια ειναι η αποψη σας για τον Novas sport fm δεν παρακολουθω ποτε αθλητικα μεσω ραδιοφωνου και εχω ακουσει πολλα αρνητικα.το λεω γιατι στο σαιτ τους εχουν βγαλει ειδηση για οργη τσακα και ενοχληση φειζαλ για την ανακοινωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. avrio lene tha apadisei o priggkipas ..an tin arnithei ,den yparxei logos na asxoloumaste pleon.

    an thelei tin pae tha tin parei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε να δουμε ρε παιδια.μακαρι να πανε ολα καλα αν και αν την θελει δεν χρειαζεται απαντηση...περιμενει μια βδομαδα και μπαινει.τελος παντων...παιζει και ο 6στερος τωρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi kai mpravo min trelathoume telios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AEROPLANOFORO NIMITZ!14/12/12 4:51 μ.μ.

    Ante Tzigger ksilosu me ton Pakistano su!


    Ton varethikame ton Alafuzo!


    2 mbrostinoi- 1 Oikogeneia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AEROPLANOFORO NIMITZ!14/12/12 5:01 μ.μ.

    A pu se Tziggerako?


    Plirose kai tin Kassiani se kseftelyse prin 2-3 mines pu tin eihes apliroti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου