Έτσι σε γουστάρουμε Παναθηναϊκέ!

ΜΕ ΠΑΘΟΣ ,ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ!


Δυστυχώς το θαύμα δεν έγινε όσον αφορά το αποτέλεσμα και την πρόκριση και η ομάδα μας έχασε με 3-1 απο την Τότεναμ. Όμως ένα άλλο θαύμα συντελείται στην ομάδα μας και έχει να κάνει με την τρομερή βελτίωση των παικτών και τις επιθετικές τάσεις που επιτέλους βγάζουν οι πράσινες φανέλες. Επιτεύγματα του Ρότσα ,που μπορεί απόψε να μην γυρίσει κολυμπώντας απο το Λονδίνο ,αλλά έχει αποδείξει αυτόν τον μήνα πως αξίζει και με το παραπάνω να του δοθούν τα κλειδιά της Παιανίας. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση και μέχρι να δεχτεί το δεύτερο γκολ (και με μόνη "παραφωνία" το δοκάρι του Ντεφό πριν ισοφαρίσουμε) έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο και θύμισε παλιές ένδοξες ευρωπαϊκές βραδιές.


Το γκολ μας πέτυχε ο Ζέκα στο 55' με πολύ όμορφη κεφαλιά -και τρομερή σέντρα του Σπυρόπουλου- ,ενώ αυτά των Άγγλων ο Αντεμπαγιόρ sto 26' ,o Ντέμπσεϊ στο 76' και ο Ντεφό στο 83'. Μοιραίος για ακόμη ένα ματς ο Τοτσέ που έχασε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες και ο Καρνέζης μάλλον πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται να πάρει για πάντα στο σπίτι του το oscar γκαντεμιάς.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού τι να πούμε; Είτε ήσασταν μέσα ,είτε το βλέπατε απο την τηλεόραση ,είτε το ακούγατε απο το ραδιόφωνο ,καταλαβαίνετε για τι μεγαλείο μιλάμε και γιατί θα μείνει σαν κερκίδα στην ιστορία...

Το όνειρο της πρόκρισης μπορεί να μην ήρθε ,αλλά επιτέλους η ομάδα δεν ήταν παθητική ,διεκδίκησε στα ίσια την νίκη και αν είχε την τύχη με το μέρος της θα μπορούσε να δραπετεύσει και με το διπλό. Αν και ήμουν κατά της αλλαγής προπονητή και έπειτα έδωσα ως καταλληλότερο χρόνο για κριτική στον Ρότσα τους 2 μήνες ,θα πρέπει να ομολογήσω πως έσφαλα και πως μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η αλλαγή στον πάγκο αν γινόταν νωρίτερα θα είχαμε σήμερα περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Καλύτεροι για μένα σήμερα ήταν οι Ζέκα ,Βιτόλο και για ακόμη μια φορά μου άρεσε πολύ ο Μαυρίας.

Τώρα έχουμε τον γαύρο και πιστεύω πως έχουμε πλέον σύμμαχο μας και την ψυχολογία... κοντός ψαλμός αλληλούια..


Σχόλια

  1. Απο τη μία υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και ειδικά για το διάστημα 48-75 όπου πραγματικά μας θύμισε άλλες εποχές, απο την άλλη υπάρχει και μια στενοχώρια διότι εάν είχαν γίνει σωστές κινήσεις το καλοκαίρι θα τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα και ίσως να πανηγυρίζαμε τώρα την πρόκριση στους "32".
    Το ζήτημα είναι να γίνουν 4-5 καλές κινήσεις ποιοτικές και με βάση τα παιδιά απο την Ακαδημία τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25 λεπτά πράσινης μαγείας στο Γουάιτ Ηαρτ Λέιν. Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός θύμισε την ομάδα του 2000 , όταν έχασε 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξαιρετικοί όλοι οι παίκτες , σε τόσο δύσκολες συνθήκες , λόγω καιρού , αλλά και λόγω πίεσης για πρόκριση εξαιτίας των πρότερων κακών αγωνιστικών αποτελεσμάτων.Να στηρίξουμε , την ομάδα , τους παίκτες , τον προπονητή και την διοίκηση.


    Για το ματς με τον Ολυμπιακό , ελπίζω να μην υπάρχει θέμα κόπωσης , από το πολύωρο ταξίδι και την μάχη στο αγωνιστικό τερραίν. Έχουμε το ντεζαβαντάζ του διαιτητή που δεν είναι ο καλύτερος , ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεράσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλύτερο Ευρωπαικό παιχνίδι της ομάδας εδώ και χρόνια !! Και μιλάμε για πολλή ανταγωνιστική ομάδα...

    Ίσως τέτοιο παιχνίδι να είχαμε να κάνουμε από την εμφάνιση με την Ρόμα..Aπλά μας έλλειψε η τύχη..όπως και οι προσωπικότητες..Αν είχαμε τον Σισέ..σήμερα θα είχαμε κερδίσει..Αλλά ας πω λίγο για την εμφάνιση της ομάδας...

    Πολύ πολύ τρέξιμο αλληλοκάλυψη pressing πάθος .. RESPECT στον ανομορφωτή Ρότσα...!! Αν δεν ήταν ο ανεκδιήγητος Φερέιρα που κατάρρακωσε την ομάδα..τώρα ίσως τα πράμματα να ήταν αλλιώς..

    Έλλειψε ρε γαμώτο η τύχη !!

    Για τους παίχτες...Τρομερός Ζέκα..Τρομερός Μαυρίας...Τρομερός Σπυρόπουλος ! Ωραίοι οι Βιτόλο και Σό ...Θετικοί ο Βύντρα με τον Τριάντα..άλλα σίγουρα έλλειψε ο αμυντικός ηγέτης..που θα καθοδηγέι την άμυνα ειδικά στο να βγάζουν τους αντιπάλους offside..Δυστυχώς οι κινήσεις της διοίκησης στέρησαν από την ομάδα παίχτες όπως ο Κατσουράνης ή ο Μπουμσονγκ..που θα μπορούσαν με την εμπειρία τους να καθοδήγησουν την άμυνα.
    O μόνος που υστέρησε σήμερα ήταν ο Τοτσέ..Δυστυχώς..


    Πάντως την ομάδα σήμερα την ΧΑΡΗΚΑ θύμισε τον Ευρωπαικό Παναθηναικό που αγάπησα..και ο ΦΕρέιρα με την διοίκηση ..κόντεψε να τον διαλύσει..


    ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Βαγγελιω που ειναι να μας πει για το Βυντρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ . Μπράβο σε Χουάν - παίκτες ( αν θέλουν παίζουν ) - κόσμο .


    Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό , την Κυριακή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου