Πως γλίτωσαν οι γαύροι;



Ο καλύτερος Παναθηναϊκός που έχει εμφανιστεί σε ντέρμπι με τον γαύρο τα τελευταία χρόνια έκανε τις διπλάσιες και βάλε κλασικές ευκαιρίες ,τους έκλεισε στα καρέ τους απ την αρχή ,αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει και μείναμε στο 2-2. Καλύτερος του γηπέδου με διαφορά ο Μαυρίας.


Αν είχα ένα παράπονο απο σήμερα είναι ότι χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη ,αφού τόσο επιθετικές τάσεις απο την ομάδα μας σε ντέρμπι ,δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί.

Καλύτεροι παίκτες σήμερα μαζί με τον Χάρη ,οι Ζέκα και Σπυρόπουλος (ναι καλά διαβάσατε ,αλλά παίζει καλά στα τελευταία ματς..).

Απο την άλλη ο Χριστοδουλόπουλος πολύ μέτριος ...

Όσον αφορά τον διαιτητή ,ένα πράγμα. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το χέρι και κόβει την μπάλα και όταν πάει με τα όσα και κλαδεύει τον αντίπαλο ,είναι κάρτα ή όχι; Και μετά μιλάμε για την ...τρομερή διαιτησία του ανθρώπου με τα στημένα.

Σχόλια

  1. Συμφωνώ ,φίλε dimpaogate13. Πιστεύω ότι θα κάνουν κάποιες μεταγραφές , καλές κατά την γνώμη μου , όταν θα μπει μια τάξη στα οικονομικά της ΠΑΕ , εφόσον , όπως λένε το χρέος είναι 30 εκατομμύρια και πρέπει να το εξαλείψουν. Πιστεύω , όχι φέτος αλλά του χρόνου θα γίνουν κάποιες καλές μεταγραφικές κινήσεις.

    Κοίταξε , σε αυτή την περίοδο που διανύουμε , κανείς δεν βγάζει εύκολα χρήμα , από την τσέπη του για να κάνει επένδυση. Το καταλαβαίνω , οι οπαδοί θέλουν αγορές καλών παικτών με ονόματα που θα κάνουν πάταγο , για να παίρνουμε το πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο. Τουλάχιστον για τώρα αυτό δεν είναι εφικτό και δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

    Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας θέλουν και ονειρεύονται την ομάδα της εποχής της πολυμετοχικότητας με τα τρανταχτά ονόματα. Εμένα προσωπικά , αυτή η ομάδα δεν μου άρεσε , δεν ήταν σύνολο με την πραγματική έννοια του όρου. Είχε αναγνωρισμένης αξίας παίκτες , σαν ομάδα όμως , πλην των νικών που έκανε στην Ευρώπη , στην Ελλάδα δεν έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο.

    Αντίθετα μου άρεσε πολύ περισσότερο η φουρνιά των ποδοσφαιριστών που πλαισίωσε την ομάδα την περίοδο 2000-2005. Πολλοί παίκτες προέρχονταν από τις Ακαδημίες της ομάδας , δούλεψαν σκληρά και καθιερώθηκαν στον βασικό κορμό. Δεν είχαμε , εκείνη την εποχή τα μεγάλα ονόματα , είχαμε όμως ομάδα που έπαιζε εξαιρετική μπάλα. Το ότι απώλεσε τρία πρωταθλήματα , αυτό οφείλονταν στη λαίλαπα Κόκκαλη , που η τότε διοίκηση δεν είχε τα μέσα να την αντιμετωπίσει , ή δεν ήθελε.



    Στο θέμα του γηπέδου , το έγραψα και πριν , στον φίλο Τάσο , είμαι υπέρ της Λεωφόρου. Το γήπεδο αυτό , έχει ένα και μόνο ένα μειονέκτημα , την μικρή χωρητικότητα των 17000 θεατών. Από εκεί και πέρα όποια συζήτηση με επιχειρήματα αν κάνεις με κάποιον εναντίον , μόνο πλεονεκτήματα θα βρεις.
    Για μένα το κυριότερο πλεονέκτημα είναι , ότι είναι πραγματική έδρα. Αυτό θέλουμε , οι θεατές τρόπον τινά , με κόσμιο τρόπο να γίνονται ο 12 παίκτης μας. Αυτό η Λεωφόρος το πλοιρεί.


    Για τον Βοτανικό , όπως ξέρεις έκανα 2 αναρτήσεις για το πόσο θα κοστίσει η ανέγερσή του. Εμένα το κόστος δεν με τρελαίνει , γιατί αν αποφασιστεί να προχωρήσει η επένδυση , τα χρήματα θα βρεθούν. Δεν μου αρέσει το όλο πρότζεκτ για 2 λόγους: 1. Λόγοι ρομαντισμού γιατί είναι σχετικά μακρυά από το σημείο που γεννήθηκε και μεγαλούργησε ο Παναθηναϊκός και 2. γιατί με τα εμπορικά και τις χρήσεις γης ο κάθε Βωβός και Μπόμπολας θέλει να οικονομήσει σε βάρος μας. Δεν γίνεται από πραγματική ανάγκη , αλλά για την κονόμα.


    Θα μπορούσε ο Δήμος να βοηθήσει τον Παναθηναικό να ανεγείρει την Λεωφόρο σταδιακά , ρίχνοντας μία προς μία τις παλιές κερκίδες και φτιάχνοντας νέες. Όχι όλες μαζί γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ο συντελεστής δόμησης και η παροχή μικρότερων αποστάσεων από τα γειτονικά κτήρια , ώστε να μας βοηθήσει στην αύξηση της χωρητικότητας. Αυτά που έλεγε ο κ. Δήμαρχος , για την αναβάθμιση της περιοχής του Βοτανικού όταν κατασκευαστεί το γήπεδο δεν με ενδιαφέρουν , ενδιαφέρουν αυτόν που τις επόμενες εκλογές θα θελήσει να παρουσιάσει κάτι νέο στους ψηφοφόρους του.


    Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή βάση για την δημιουργία ενός νέου γηπέδου. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με πολύ λιγότερα πράγματα. Δηλαδή την ενεργειακή αναβάθμιση της Λεωφόρου και την κατασκευή στεγάστρων στις θύρες 5,6,7 & 13,14. Η χωρητικότητα ας έμενε ως ήταν , δε χάλασε ο κόσμος αν δεν έχουμε ένα μεγάλο γήπεδο , μου αρκεί ότι είναι δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ μέχρι τελείας φίλε . Λεωφόρος με τα χίλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μυαλό φίλε Γιώργο , σίγουρα παίζει κυριάρχο ρόλο αλλά money it's honey , όπως και να έχει . Καλό είναι να υπάρχει ένα μυαλό να διοικεί , αλλά το ρόστερ παρά την βελτίωση θέλει μεταγραφές , άρα λεφτά . Λεφτά όχι με την σέσουλα , όπως βάλανε οι ΠΕΚίτες ( μακάρι να ξαναγινόταν αλλά οι εποχές άλλαξανε ) , αλλά με έξυπνες κινήσεις .
    Να απεμπλακούμε από παίκτες-υπαλλήλους , να προωθήσουμε την ακαδημί που ο Σαμαράς κάνει δουλεία , και να ενισχυθεί η φαρέτρα του Χουάν με παίκτες που θα φέρει ο ίδιος , και όχι οι Γόντικες .


    Παρόλα αυτά , θεωρώ νο1 ζήτημα βιωσιμότητας του συλλόγου , την επίλυση του γηπεδικού . Γιατί :
    α) συσπειρώνει και δίνει όραμα και ξεκαθαρίζει προθέσεις
    β) βάζει στο κάδρο μετόχους , όπως ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης
    γ) διαφυλάσσει την ιστορία του συλλόγου από τον κάθε Βωβό & Μπόμπολα .


    Εκεί πρέπει να εμείνει ο Αλαφούζος , με όρους υπερ του Παναθηναϊκού κι όχι των συνεταίρων του Τζίγγερ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαμάντι ο Χάρης Μαυρίας ! Εξαιρετικός ..Και δε το λέω μόνο για εχτές .. Το παλικάρι από τότε που έπαιξε στο φιλικό με τη Μίλαν είχε δείξει την αξία του...τότε με Νιόπλια που πήρε τις πρώτες του συμμετοχές..
    Το παιδι ειναι μόλις 18 -19 και είναι ΓΡΗΓΟΡΟΣ έχει ΤΡΙΠΛΑ είναι ΔΥΝΑΤΟΣ ..έχει τακτική παιδεία γνωρίζοντας πότε να μπεί σφήνα στο κέντρο άμυνας του αντιπάλου..ΜΕ τον ανεκδιήγητο Φερέιρα έπαιζε αλλαγή και κολλημμένος στα άκρα..Με τον Ρότσα που τον γνωρίζει αφού ήταν από τους προπονητές που τον δημιούργησαν παίζει στη σωστή θέση και καραβασικός !!


    Η ομάδα έκανε φοβερό παιχνίδι...18 τελικές απέναντι στον Ολυμπιακό δε θυμάμαι πόσα χρόνια είχαμε να κάνουμε...Ο Ρότσα είναι η ελπίδα μας για κάτι καλύτερο στον Παναθηναικό αυτός και τα νέα παιδιά...Είχα βαρεθεί να το γράφω από το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..



    Η ομάδα με τον ΦΕρέιρα έκανε τρεις τελικές με την Κέρκυρα καμία με τον Αστέρα ..4-5 με τον Ατρόμητο και πάει λέγοντας...
    Επιτέλους με τον ΡΟΤΣΑ χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο...


    Έχει ανεβάσει συγκλονιστικά τους παίχτες αφού ο Σπυρόπουλος στα 3-4 τελευταία ματς δείχνει να βρίσκει το παλιό του ευατό τοτε που θεωρούνταν ο καλύτερος αριστερός μπακ...Αυτό είναι δουλειά ΡΟΤΣΑ...


    Ο Τριάντα πλέον καθιερώνεται με συνέπεια και παίρνει σημαντικές εμπειρίες...Η ομάδα ΧΑΙΡΕΤΑΙ τη μπάλα που παίζει και μαζί ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ και εμείς με την ΟΜΑΔΑ !


    Πάντως ο Αλαφούζος συνεχίζει τις ασόβαρες και χαζές δηλώσεις..Μίλησε για διαιτήσια σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ..Να του θυμίσω την ιστορία με τον Πέτρο και τον Λύκο..Έτσι Αλαφούζο και σένα δε σε παίρνει στα σοβαρά κανείς μόνο ο περιγυρος σου και όσοι έχουνε συμφέροντα να σε στηρίζουνε !


    Η ομάδα ΔΕ πρέπει να πουλήσει με ΤΙΠΟΤΑ παίχτες κεφάλαια οπως ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ ο ΜΑΥΡΙΑΣ ο ΚΑΠΙΝΟ και άλλους.. Η ομάδα θέλει ΛΕΦΤΑ για τα χρέη που δημιούργησαν οι ΒγενόΠατερες με την ανοχή του Τζίγγερ. Η ομάδα θέλει ΦΡΑΓΚΑ αμέσως..Είναι κρίμα να έχουμε παίχτη σαν τον Μπουμσονγκ και να μη πληρώνεται ..Στο κέντρο άμυνας η ομάδα έχει πρόβλημα.


    Επίσης χρειαζόμαστε έναν στο κέντρο και έναν επιθετικό ...


    ΜΕ ΡΟΤΣΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ !!

    ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !!





    Ξανά μπράβο στην ομάδα για το εξαιρετικό παιχνίδι !

    Αν δεν ήταν ο ανεκδιήγητος Φερέιρα η ομάδα θα μπορούσε ακόμα να διεκδικεί πρωτάθλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε dimpaogate13. Συμφωνώ μαζί σου , αλλά επαναλαμβάνω το να διοικείς μια ομάδα δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι κυρίως θέμα μυαλού. Για μένα ο Αλαφούζος είναι ευφυής άνθρωπος , έκανε την Παν. Συμμαχία που συσπείρωσε τον κόσμο της ομάδας μας , επενδύει στα ταλέντα των Ακαδημιών της Παιανίας και θα επιστρέψει την ομάδα στην πραγματική έδρα της Λεωφόρου. Αν χθες , παίζαμε στη Λεωφόρο θα κερδίζαμε. Πιστεύω κάποια στιγμή , ότι θα βάλει λεφτά και ο ίδιος , αυτή την στιγμή με όσα τουλάχιστον μας λένε υπάρχει χρέος 30 εκατομμύρια. Κοιτάζει να κάνει , όπως το βλέπω από την σκοπιά μου , οικονομική εξυγίανση στην ΠΑΕ και μετά μάλλον θα ρίξει και ο ίδιος λεφτά για μεταγραφές. Πάντως τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας αυτός μάλλον τα πληρώνει , αλλά αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του.

    Ξέρεις τώρα οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν βάζουν λεφτά , είτε γιατί μπορεί να μην έχουν τώρα , είτε γιατί θέλουν την διοίκηση της ΠΑΕ. Εξάλλου προχθές έγραψα στο σάιτ , ότι οι πρώην μέτοχοι - αμέτοχοι και ο μεγαλομέτοχος να ενστερνιστούν τα λάθη τους και να βοηθήσουν τον Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιωργο συμφωνω
    και κατι επιπλεον
    τα χρεη φιλε δεν ειναι τιποτα για μενα το λεω και το ξαναλεω , απλα εχουν χρησιμοποιηθει απο τα γνωστα κεντρα ανωμαλιας για να πληξουν την προηγουμενο γαμια ...εεεε προεδρο εννοω
    μια απλη παρουσια σε ομιλο τσ λου και εξαφανιζονται
    το θεμα ειναι να μπεις εκει που μοιαζει ακατορθωτο
    οχι τοσο για αγωνιστικους λογους αλλα θυμισου περσυ μονο πυρηνικα δεν εριξαν στην παιανια οταν ημασταν στο +5
    για μενα αυτο που πρεπει να κανει ο αλαφουζος ειναι να διευθετησει το γηπεδικο δηλαδη μπορει να χτιστει αυτην την εποχη γηπεδο ανταξιο του μεγαλειου της ομαδας ; και αν οχι τι λογαριασμο θα πληρωσουμε απο τις συμβασεις που θα ακυρωθουν και τα εμπορικα που θα μεινουν αχρηστα μεσα στον σκουπιδοτοπο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω που το ειδα απο μεσα θα σας περιγραψω απλα το τι εζησα.

    2 ωρες πριν βρισκομαι στην 35 μαζι με κατι φιλους μου, πεφτει ψιλοβροχο και καποιες φορες δυνατη βροχη αλλα εμεις ειμαστε εκει για να φωναξουμε για την ομαδα. οι πρωτοι που μπαινουν για εμας ειναι ο καρνεζης και αν δεν κανω λαθος ο χουχουμης, οι οποιοι γνωριζουν την αποθεωση. σιγα σιγα η βροχη σταματα και ολο και περισσοτερος κοσμος μαζευετε στο γηπεδο. η θυρα 13 εχει σχεδον γεμισει. τα συνθηματα ξεκινουν πιο δυναμικα με το "σημερα ειναι κυριακη" να δονει την ατμοσφαιρα ενω οι γαυροι απεναντι κανουν χαλαρη προπονηση. τα λεπτα περνανε με μεγαλη ανυπομονησια. μετα απο μιση ωρα το παιχνιδι ξεκινα με τα καπνογονα να αναβουν. εμεις ζηταμε απλα απο τους παικτες μας να γαμησουν τον ολυμπαικο. ο παναθηναικος ξεκινα με δυο μεγαλες ευκαιριες απο τον τοτσε και τον ζεκα που απο το σημειο που βρισκομασταν , με τις σημαιες να κυμματιζουν συνεχως και την ορατοτητα να ειναι περιορισμενη οι ευκαιριες φανηκαν ακομα μεγαλυτερες. στο 17 μπαινει μια γκολαρα απο τον μαυρια και το γηπεδο παιρνει φωτια ενω στην 13 γινεται της τρελης. ακολουθουν κατι περιεργα σφυριγματα του μανταλου, σε ενα απο αυτα ο τοροσιδης πιανει την μπαλα με το δεξι χερι και ο καραγκιοζης δεν δειχνει ουτε κιτρινη. στο 25 αν δεν κανω λαθος βαζει το γκολ της ισοφαρισης ο τζιμπουρ, το οποιο αν και ο γαυρος δεν ειχε κανει ιδιαιτερες φασεις στα καρε μας ψηλοφαινοταν απο την μεχρι τοτε τραγικη αμυνα μας. απογοητευση στο πεταλο αλλα το τραγουδι συνεχιζεται. στο 33 κι αλλο αστειο γκολ απο τον τζιμπουρ με την δυσαρεσκεια για την μεχρι στιγμης εξελιξη του παχνιδιου να ειναι φανερη. η ελπιδα σιγουρα δεν εχει χαθει ακομα. αλλα στο ημιχρονο τα προσωπα μας εδειχναν κυριως μια απογοητευση γιατι παρολο που ο παναθηναικος επαιζε καλυτερα, ηταν πισω στο σκορ. η αισιοδοξια δεν χανεται. η 13 παιρνει ξανα τα πανω της και στο 60κατι αν δεν κανω λαθος με μια φαση που δεν πολυκαταλαβα μιας και την καληψε η σημαια της Αμφισας βλεπω δυο παικτες, εναν δικο μας και ενα του ολυμπιακου να πεφτουν κατω με δυναμη και την μπαλα να καταληγει στα δυχτια. Αν στο πρωτο γκολ εγινε της τρελης στο δευτερο εγινε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ. εγω προσωπικα βρεθηκα 3 σκαλια κατω να πανηγυριζω με ατομα που δεν ειχα ξαναδει. το παιχνιδι ξαναξεκινα, ο παναθηναικος παιζει ακομα καλυτερα, ο γαυρος χανει μια μεγαλη φαση με τον φυλακα καρνεζη να αποκρουει, και ενω η πιεση συνεχιστηκε τελικως δεν ειχαμε την τυχη να βαλουμε αλλο ενα γκολ και να τα γαμησουμε, οπως ελεγε και το συνθημα. το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που θελαμε εξ αρχης. παναθηναικος ειμαστε και θελουμε παντα να γαμαμε τον ολυμπιακο, αλλα οταν εχουμε παιξει μπαλα και εχουμε αδικηθει απο τους γαυροδιαιτητες, οταν οι παικτες εχουν ΜΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ δεν μπορουμε παρα να ειμαστε ευχαριστημενοι και να χειροκροτησουμε την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Τάσο , επιμένω γήπεδο στη Λεωφόρο , μπορεί αν θέλει ο Δήμος να μας δώσει συντελεστή για γήπεδο 30~35000 θέσεων , όπως είπες και εσύ γκρεμίζοντας σταδιακά τις κερκίδες και κτίζοντας νέες. Συμφωνώ μαζί σου για τα εμπορικά , όλα γίνονται για την κονόμα , κακά τα ψέματα ένα νέο γήπεδο 40000 θέσεων στο Βοτανικό θσ στοιχίσει τρελά λεφτά (δες Βίκι γήπεδο Γιουβέντους Αρίνα και τα δικά μου στο Παναθηναϊκός Πρες). Επομένως αν πάμε σταδιακά ρίχνοντας μία - μία τις κερκίδες της Λεωφόρου και σηκώνοντας νέες , το κόστος θα είναι πιστεύω στο (1/3) του κόστους κατασκευής στο Βοτανικό. Το πρόβλημα είναι να βοηθήσει ο Δήμος και να κάνει λίγο ελαστικότερο τον νόμο. Δεν είναι για κακό , ή για κάτι παράνομο , ας το καταλάβουν , το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θέλουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρεύει ο Παναθηναϊκός. Γίνεται πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή που ξέραμε εδώ και 2~3 χρόνια. Πριν , κακά τα ψέμματα δεν είχαμε την ομάδα να τα βάλουμε στα ίσια με τον Ολυμπιακό. Στο β' γύρο , αν πάμε στη Λεωφόρο , και τον συναντήσουμε σε ματς κυπέλλου θα τον νικήσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα , σε όλους τους παίκτες , στον προπονητή κ Ρότσα και στη διοίκηση.


    Εγώ θα το επαναλάβω , και ας με πουν δικηγόρο του κ Αλαφούζου. Με τον κ Αλαφούζο η ομάδα απέκτησε σοβαρότητα , πρόεδρο με ονοματεπώνυμο και όχι δοτό (μαριονέτα) , που μάχεται το σύστημα όπως αυτός κρίνει καλύτερα (twitter , facebook , παρουσία σε συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκας). Μπορεί όλα αυτά να μην κρίνονται ως τα δέοντα από πολλούς , όμως δημιουργεί με την πάροδο του χρόνου κατάσταση και όλοι τριγύρω βλέπουν ότι ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και μάχεται με τον σωστό τρόπο για την εξυγίανση του αθλήματος.


    Και κάτι άλλο. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει χρέος κοντά 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο κ Αλαφούζος δεν το βάζει στα πόδια , δεν κατηγορεί κανέναν , πολεμάει να καταφέρει να ισοσκελίσει τα χρέη με τα έσοδα. Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει , η ομάδα θα αποκτήσει την αίγλη της ομάδας της δεκαετίας 60-70 στηριζόμενη σε Ελληνόπουλα από τις Ακαδημίες της Παιανίας , παίζοντας τα επόμενα χρόνια στην Λεωφόρο.


    Όσο για την επιλογή στήριξης του προηγούμενου προπονητή κ. Φερειρα εκ μέρους του κ. Αλαφούζου , πιστεύω ότι ήταν λάθος , αλλά δεν είναι εύκολο να διώξεις έναν άνθρωπο που την προηγούμενη χρονιά έβαλε πλάτη , κάνοντας πολλές φορές και τον πρόεδρο ώστε να σωθεί η ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνώ μαζί σου , αλλά όσον αφορά τον Αλαφούζο , πρέπει να καταλάβει πάνω από όλα ότι με 8.500 μέλη δεν πάμε πουθενά σε οιονομικό επίπεδο συνεπώς :
    α) πρέπει να ενεργοποιήσει μετόχους της παε ( λύση : γηπεδικό )
    β) να βάλει λεφτά ο ίδιος
    γ) να βρει συνεργάτες με λεφτά , όπως η πεκ το 2008 .


    και τότε ο κόσμος θα ακολουθήσει μαζικά , θα βάλει πλάτη και στην λεωφόρο θα κάνουμε το κάστρο μας .


    υ.γ: αρχιδάτη εμφάνιση σήμερα , η ατυχία και το πέναλτι που δεν δίνει στο 88' σε κράτημα στον πετρόπουλο στέρησαν την νίκη από την ομάδα . ΜΑΥΡΙΑΣ - ΖΕΚΑ απίστευτο παιχνίδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για το πέναλτι πάντως θα γίνω ...αιρετικός και θα πω πως δεν ήταν. (αν το κρίνουμε όπως σφυρίζουν στον γαύρο ,τότε ναι ήταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους είδαμε τους παίκτες μας να βγάζουν λίγο καύλα, σόρι κάψα ήθελα να πω, και να διεκδικούν ισοφάριση και νίκη. Ειδικά τη ψυχή που έβγαλε ο πιτσιρικάς ο χάρης... τί τον έκανε έτσι εκείνον τον μπάσταρδο? χαχαχα


    υγ. Εκείνος ο κουλός ο λάζαρος, έχει ψυχολογικά? Ο τρόπος που κινείται και το παιχνίδι που κάνει μόνο από καταθλιπτικό άνθρωπο πηγάζει. Βασικός ή αλλαγή, το μουν! της χάιδως πάντα πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου