Απορίες ενός ηλίθιου

Εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ


Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα. Απο πότε ένα δάνειο θεωρείται καλό σημάδι; Με αυτό θα μειωθεί το χρέος; Και το δάνειο πως θα το ξεπληρώσουμε; Με τι λεφτά; Αυτά που δεν βάζει κανένας μέτοχος; Ή θα έχουν πλεονάσματα; Πως; Αφού η ποιότητα του ρόστερ όλο και πέφτει. Πως θα έχουμε αγωνιστικές επιτυχίες που θα φέρουν και έσοδα;

Βοηθήστε λίγο ρε μάγκες γιατί κάπου το χάνω...

Σχόλια

  1. Ο Αλαφούζος συνεχίζει την καταστροφή της ομάδας . Δάνειο στα χρέη για κάθε λογικό άνθρωπο αυτό μεταφράζεται ως οικονομική καταστροφή .., δίαλυση της ομάδας .. Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κατά των δανείων, αλλά και κατά μερικών Παναθηναϊκών(;) που τα χώνουν στον Αλαφούζο. Ωραία, να φύγει ο Αλαφούζος, αυτό είναι το πιο εύκολο, υπάρχει άλλος να έρθει καλύτερος;; Έχετε να προτίνεται κάποιον;;; ή μόνο βρίζετε τον Αλαφούζο για να δημιουργήσετε κλίμα???
    Αν δεν έχετε να προτίνεται κάποιον καλύτερο, σεβαστείτε έναν Παναθηναϊκό που με τα σωστά του και τα λάθη του, βάζει το κεφάλι του στη φωτιά και ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.
    Υ.Γ. Αν δεν πέρναμε το δάνειο οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί που μιλάνε τώρα για καταστροφή της ομάδας, θα λέγανε ότι δεν κάναμε καμία μεταγραφή και έχουμε παίκτες απλήρωτους. Διαλέχτε τι θέλετε και εγώ μαζί σας, θέλετε οικονομική εξυγίανση με όλες τις αγωνιστικές συνέπειες ή μια όσο το δυνατών πιο ανταγωνιστική ομάδα με όλες τις οικονομικές συνέπειες. Και τα 2 μαζί είναι αδύνατο να γίνουν εδώ και τώρα. Αποφασίστε με πιο απο τα 2 μονοπάτια θέλετε να ακολουθήσουμε και μετά χώστε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε και εγώ συμφωνώ απόλυτα με την λύση του δανειού,όμως θεωρείς ότι υπάρχει άλλη λύση; Εκτός εάν πιστεύεις ότι ο πρίγκηπας όντως θα βάλει τα 28 εκατομμύρια οπότε θα μπορούμε να συζητάμε πάνω σε μια άλλη βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου