Ψάξε-ψάξε και θα τον βρεις

Ο Γ.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ;


Με αφορμή τους διαλόγους που δημοσίευσε η Sportday ,ο Γ.Αλαφούζος έκανε σχετική αναφορά στον λογαριασμό του στο twitter ,παρακαλώντας τον ρουφιάνο του Δ.Σ. της Συμμαχίας να σταματήσει τις διαρροές. Για την ακρίβεια ,σήμερα σχετικές διαρροές είχαν οι εφημερίδες Sportday ,Derby News και Livesport. Με εξαίρεση την τελευταία ,οι άλλες δύο αντιπαναθηναϊκές εφημερίδες έχουν χρόνια ρουφιάνους μέσα στα Δ.Σ. της ΠΑΕ και ξέρουν ακριβώς τι έχει ειπωθεί.


Επειδή ο Γ.Αλαφούζος μπορεί να χρειάζεται βοήθεια ,στην περίπτωση που θέλει να ανακαλύψει τον ρουφιανό, να του δώσω τα φώτα μου ,επικαλούμενος την απλή μέθοδο των τριών και βρίσκοντας τους υποψήφιους ρουφιάνους.

Όπως είπα ,οι εφημερίδες Sportday και Derby News ,τα τελευταία χρόνια έχουν όλους τους διαλόγους των Δ.Σ. της ΠΑΕ εξαιτίας των ρουφιάνων τους μέσα σε αυτήν. Κοιτώντας λοιπόν το σημερινό Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ,βλέπουμε ότι μόνο οι Γόντικας ,Κωνσταντίνου και Αντωνιάδης έχουν υπάρξει και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Και αφού βρήκαμε αυτούς με το ..."σμαρτωλό" παρελθόν ,να κάνω και τις δικές μου μαντεψιές. Ο Αντωνιάδης καλές σχέσεις με τον Γκόντζο δεν έχει και με τις Sportday-Livesport δεν γνωρίζω. Απο την άλλη του Κωνσταντίνου ,γενικά πάντοτε του άρεσε να μην κρατάει μυστικά. Τέλος ,ο Γόντικας που ήθελε να φέρει τον Δώνη στην ομάδα ,είχε δώσει τα αποκλειστικά πέρυσι στις Derby News και Sportday ,όταν είχαν βγει και τα σχετικά πρωτοσέλιδα ,όπως και φέτος που είχε δώσει το αποκλειστικό για την μείωση της ΑΜΚ και μετά έλεγε off the record ότι το έκανε για να ...πιάσει παλμό. Επίσης το site των υπάλληλων ,κατάφερε να βγάλει ως ρουφιάνους τους εκπρόσωπους του Φορέα και καλά ότι τα είπαν στην LiveSport. Μόνο που η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε ακριβώς την ίδια ατάκα με το αποκλειστικό της εφημερίδας τους...

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Η εν λόγω ιστορία μπορεί να μην έχει ξία για πολλούς ,αλλά είναι ενδεικτική για το ποιοι θέλουν να πουτανιάζεται η ΠΑΕ κάθε τρεις και λίγο. Και τι χειρότερο απο το να το θέλει ,άτομο το οποίο έχει υπάρξει και πρόεδρος σου...

Σχόλια

  1. Ο Αλαφούζος να ψάξει να βρει ποιος είναι , και στο επόμενο Δ.Σ. της συμμαχίας , αν πράγματα που ειπωθούν , βγουν προς τα έξω , να τον διώξει , χωρίς να υπολογίσει αν είναι εκλεγμένος. Η Δημοκρατία είναι καλή , αλλά απαιτείται η ανάλογη σοβαρότητα και αυστηρότητα ως προς την τήρηση των κανόνων της εμπιστευτικότητας των συζητήσεων.


    Όσο για τους διάφορους σαχλαμαράκηδες που γράφουν ότι ο Αλαφούζος κουνάει την ουρά του , ας αναλογιστούν , ότι είναι ο μόνος πρόεδρος του Παναθηναϊκού , που είναι λαϊκός , έχει όραμα για το σύλλογο και πραγματώνει την επιστροφή στην Λεωφόρο , την στιγμή που άλλοι πρώην μεγαλομέτοχοι φέσωναν το τριφύλλι με εκατομμύρια ευρώ , βάζοντάς το να παίζει σε ενοικιαζόμενα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι καλός για δικηγόρος του Αλαφούζου..Το 90 % αυτών που γράφεις είναι για να τον υπερασπίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σαχλαμάρες σου δεν έχουν όριο. Το να ξευτελίζεις έναν άνθρωπο , όπως ο Αλαφούζος που έσωσε την ομάδα μας από την καταστροφή της Δ' Εθνικής και να κοροϊδεύεις με υπαινιγμούς τα παιδιά που σου γράφουν , το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ξέρω , αν είσαι στημένος από κάποιον και όλα αυτά τα γράφεις με αμοιβή. Τα προσωπικά μου στοιχεία τα ξέρει ο Πρες , είμαι καθαρός , δεν είμαι μέλος της Παν. Συμμαχίας , ούτε έχω σχέση εργασιακής μορφής με τον Αλαφούζο.


    Τα δικά σου στοιχεία δεν τα ξέρουμε , αυτά που υποστηρίζεις παραπέμπουν σε νοσταλγούς. Ο Βαρδινογιάννης και οι λοιποί φίλοι του , τέλειωσαν από τον Παναθηναϊκό , καλόν είναι , να το καταλάβεις. Ο Αλαφούζος όσο και να τον κατηγορείς , έφτιαξε την Παν. Συμμ. , επιστέφει την ομάδα στη Λεωφόρο για να έχει έδρα και να μην πληρώνει 110,000 ευρώ ενοίκιο το μήνα και επιπλέον έχει όραμα για νέο γήπεδο όταν και όπου γίνει.


    Εσύ κ. Βαγγέλη , δεν προτείνεις τίποτα δημιουργικό - παραγωγικό στο στήσιμο του νέου Παναθηναϊκού. Η λογική σου στηρίζεται στην άρνηση του Αλαφούζου και την μονότονη κραυγή σου: επενδυτές ,επενδυτές. Επενδυτής είναι και ο Αλαφούζος , άμα είχες δουλέψει από μικρός στο μεροκάματο και είχες βγάλει ένα παραδάκι , θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε εποχές κρίσεις , κανένας σοβαρός επενδυτής δεν βάζει λεφτά. Περιμένει να περάσει η δυσκολία και μετά βάζει , πόσο μάλλον στην ομάδα μας που τα χρέη από το παρελθόν κάνουν πάρτι. Εδώ ούτε το γήπεδό μας τη Λεωφόρο δεν χρησιμοποιούσαμε , τουλάχιστον , να έχουμε τα όποια κέρδη.


    Μην μου πεις για την χωρητικότητα , γιατί τώρα με την εφαρμογή του ΓΟΚ και τις ενεργειακές αναβαθμίσεις , ή αύξησή της , είναι όντως δύσκολη. Όμως τόσοι πρόεδροι πέρασαν , ο Γιώργος Βαρδινογιάννης , το 1985 , αντί να πάει την ομάδα στο ΟΑΚΑ , γιατί , δεν αναβάθμιζε την Λεωφόρο σε καλύτερο και μεγαλύτερο γήπεδο , σε εποχές που η εξουσία ήταν κοντά μας και επιπλέον οι νόμοι ήταν ελαστικότεροι;


    Υποστηρίζω τον Αλαφούζο , γράφοντας υπέρ του , όχι γιατί παίρνω αμοιβή , αλλά γιατί μου αρέσει : Έβαλε όραμα για τον σύλλογο , είναι ως στιγμής απλός , λαϊκός και δημοκρατικός. Δεν είναι των βορείων προαστίων , ούτε πιστεύει σε κλειστά κλαμπ , που κάποιοι , στο κοντινό παρελθόν τα είχαν θεσμοθετήσει στην ομάδα μας. Επιστέφει την ομάδα στην ιστορική της έδρα και χρησιμοποιεί το γήπεδο ως μοχλό άσκησης πίεσης για την δημιουργία νέου. Πιστεύεις ότι με τις χαζομάρες του πρώην , μένοντας στο ΟΑΚΑ , θα μας έφτιαχνε η πολιτεία ποτέ γήπεδο;


    Σε παρακαλώ πολύ , όταν γράφεις για τον Αλαφούζο και την εταιρεία Λαϊκής Βάσης να είσαι προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου και να μην τους απαξιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχω πει (και το έχω γράψει)... θα πάω κόντρα στο ρεύμα που λέει Γόντικα (αν ΚΑΙ αυτός έχει στείλει τα ραβασάκια του) και πιστεύω ότι είναι ο Αντωνιάδης.
    Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν και στο ΔΣ επί πολυμετοχικότητας ενώ οι άλλοι όχι!

    ΥΓ. Δεν έχεις δίκιο Βαγγέλη, το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli pithano an k apo prin ton godika eixan olous tous dialogos me godika alla diolou apithano me konstadinou-antoniadi giati borei o antonoiadis na min exei kali sxesi me gontzo alla den isxyei to idio k me tin sporday k tis alles efimerides (min ksexname oti den exei kales sxeseis oute me alafouzo oute me panathinaiki sumasia)opos diolou apithano o roufianos na einai parapano apo enas k diaforetikos se kathe efimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλαφούζο συνέχιζε να κουνάς την ουρά σου..Συνέχισε να βγάζεις κάθε βδομάδα αδιάφορα θέματα για να δημιουργείται ανακατασούρα και να ξεχνάει ο κόσμος τα σημαντικά προβλήματα του Συλλόγου..Το πας καλά..

    Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου