Ένα άλλοθι το φαινόμενο "παράγκα" για τον Χατζηγεωργίου



O Σταμάτης Χατζηγεωργίου ,δημοσιογράφος της φιλο-ολυμπισκής και αντι-παναθηναϊκής εφημερίδας Real News ,δεν έχασε ευκαιρία να βρει πατήματα στις δηλώσεις του Βερβεσου και Μαυροκουκουλάκη και να ενημερώσει το αναγνωστικό του κοινό ότι η λέξη "παράγκα" δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα άλλοθι των Παναθηναϊκών ,που έχουν ανακαλύψει για τις αγωνιστικές τους αποτυχίες.


Προφανώς και Παπουτσέλιδες ,Παπαδάκοι ,Νίκου ,Δούροι ,Τσαγκαράκηδες ,Ευθυμιάδηδες ,Μποροβήλοι ,Καλόπουλοι και τόσοι άλλοι ,όπως και κάτι κασέτες που βγήκαν δεν του λένε τίποτα.

Προφανώς απο το 1996 ,μέχρι και σήμερα όλα τα πρωταθλήματα είναι πέρα για πέρα αληθινά και τα δύο δικά μας το 2004 και το 2010 κάλπικα. Αφού το άφησε να εννοηθεί και ο Βερβεσός. Δε γίνεται να λέει ψέμματα...

ΥΣ: Επίσης για ακόμη μια Κυριακή η Real News αδυνατούσε να γράψει κάτι αισιόδοξο για τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως μόνο προβλήματα και μιζέρια. Δεν λέω ότι δεν έχουμε ,αλλά θα μπορούσε να κάνει ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα για το ματς μας με την Τότεναμ που παίζουμε την πρόκριση. Όπως έκανε για τον γαύρο με την Άρσεναλ ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου