Δημήτρη φέρε πίσω τον Μπατίστ!


Σύμφωνα με τους Τούρκους ,η Φενέρμπαχτσέ έχει σκοπό να αφήσει τον Μπατίστ μιας και ο Αμερικάνος δεν δικαιολογεί με τις εμφανίσεις του ,το συμβόλαιο που λαμβάνει (1.500.000 ευρώ). Πως λοιπόν ,να μην είναι ένα άκρως φυσιολογικό σενάριο η επιστροφή του Μάϊκ στο ΟΑΚΑ;


Με την απλή λογική και τα δεδομένα ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει πεντάρι και ο Μάϊκ δεν πιάνει θέση ξένου ,είναι η μεγάλη ευκαιρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ντυθεί Άϊ Βασίλης και να φέρει πίσω τον παίκτη-σύμβολο. Και είναι και οικονομική ευκαιρία ,αφού μπορεί να τον κλείσει με πολύ λιγότερα απο αυτά που λαμβάνει τώρα στην Τουρκία.

Τα οφέλη για την ομάδα; Νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Επιστρέφει ένας παλιός που μπορεί να προσφέρει και να αποτελέσει ηγέτη της ομάδας μαζί με τον Διαμαντίδη και να δώσει άλλο αέρα και βάρος στην ομάδα. Συν ότι θα ζεσταθεί και ο κόσμος.

Περιμένουμε λοιπόν το Χριστουγεννιάτικο δώρο -στην περίπτωση που ισχύουν τα δημοσιεύματα για την πιθανή αποδέσμευση του απο την Φενέρ- ...

Σχόλια

  1. ennoeitai pws prepei na girisei!!!!!
    kane mia ipervasi re mitsara kai fere pisw ton mixalaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως δε θα γίνει άλλη κίνηση .. Άλλωστε η ομάδα είναι πληρέστατη πλέον ! Καλά Χριστουγεννα σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακηςπατρα24/12/12 6:06 μ.μ.

    και μας κανει την χαρη και ερχετε πισω ο μιχαλακης και γινετε και καλα ο σοφο.. για ενα 2 λεπτο να τους δω στην ιδια 5αδα με τον μητσαρα μεσα.. τιποτα αλλο οι αντιπαλοι θα κανουν μεταγραφη τον χαλκ χογκαν για να τους μαρκαρουν ταυτοχρονα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου