Λάμπρο ,ο Βύντρα είναι το πρόβλημα;


Σε ένα άρθρο υπεράσπισης(;) του Λάμπρου Γκαραγκάνη στην αντι-παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News ,προς το πρόσωπο του Λουκά Βύντρα ,μου γεννήθηκε η εξής απορία που έχω αναφέρει ξανά μέσα απο το blog. Ο Βύντρα είναι το πρόβλημα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό ή το συμβόλαιο που του δώρισε η ΠΑΕ που ξεπούλαγε τον Σισέ και άφηνε ελεύθερο τον Νίνη;


Και οι υπερασπιστές του Βύντρα και οι "εχθροί" του ,θαρρώ πως έχουν μπλέξει το τόπι και χάνουν την ουσία. Αν και ποτέ ο Βύντρα δεν υπήρξε ποδοσφαιρική μου συμπάθεια πάντα αναγνώριζα ότι όλοι οι προπονητές τον είχαν στην πρώτη γραμμή ,πάντα αποδεχόμουν ότι έβγαζε πάθος και προσπαθούσε σε όποια θέση κι αν έπαιζε ,πάντα απέδιδα τα λάθη του στις μέτριες ποδοσφαιρικές του ικανότητες και πάντα διερωτόμουν γιατί δεν γινόταν μεταγραφή ενδεκάδας στην θέση του ακραίου μπακ όταν κάθε χρόνο βλέπαμε πως είχαμε πρόβλημα εκεί πέρα.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ,δεν μπορώ να δεχτώ το υψηλό συμβόλαιο που έχει ο Βύντρα στην χρεωκοπημένη ΠΑΕ. Εκτός κι αν το συμβόλαιο του πληρώνεται απο τον ίδιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (μέσω AVIN ή και γω δεν ξέρω τι..) ,οπότε πάω πάσο. Αλλά να παίρνει 800.000 ευρώ ο Βύντρα ,όταν στον Νίνη δίναμε σχεδόν τα μισά ,το θεωρώ πρόκληση.

Ότι παθιάζεται ,τα δίνει όλα και δεν φοβάται να βάλει το πόδι του στην φωτιά ,τα ενστερνίζομαι και γω. Όπως και ότι δεν δημιουργεί θέματα στα αποδυτήρια. Αλλά αυτό Λάμπρο ,δεν δικαιολογεί να παίρνει τόσα. Ούτε λόγω ...θητείας του. Γιατί αν το πηγαίναμε έτσι ,τότε ο Κάρα γιατί να φύγει απο την ομάδα;

Φήμες σχετικά με συγγένιες με τους Βαρδινογιάννηδες ,πατεράδων/πεθερών που είναι διευθυντές στην Adidas ,ότι τα λάθη που κάνει είναι λόγω στησίματος για να χάσουμε κτλ ,δεν μπορώ να τα υποστηρίξω εφόσον δεν έχω αποδείξεις.

Στην τωρινή ομάδα ο Βύντρα είναι μια χαρά ,είναι επίπεδα ανώτερος απο τον Σπυρόπουλο απο όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς (πλην σεντρών) ,αλλά 800 χιλιάρικα είναι πολλά.


ΥΣ: Επίσης απο την ανάποδη ,ο Βύντρα πρέπει να μάθει να σέβεται και κάποια πράγματα. Όπως τον κόσμο του Συλλόγου. Ένα χειροκρότημα δεν έβλαψε. Δεν είσαι δα και ο μόνος που έχεις τύχει να φας κρα απο τον κόσμο..

Σχόλια

  1. AEROPLANOFORO NIMITZ!13/12/12 2:42 μ.μ.

    O monimos synergatis tou Tzigger stin Malaysia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πρόκληση η αμοιβή του Β.και δεν μπορεί να εξηγηθεί με ποδοσφαιρικούς όρους. Αν η διοικηση θέλει να βάλει ο κόσμος χρήματα πρέπει να κάνει χρηστή διαχείριση αυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι η ιστορία για τον Βύντρα..Αυτά μόνο στον Παναθηναικό συμβαίνουν..¨Εχουμε τόσα προβλήματα και ασχολούμαστε με τον όποιο Βύντρα..


    Δεν έχουμε παίχτες ...
    Δεν έχουμε διοίκηση ή έστω έχουμε διοίκηση καναλιού...
    Έχουμε ΧΡΕΗ ...30 εκατομμύρια
    Πολεμάμε τη παράγκα από twitter..
    Η διαιτησία μας σφάζει..
    Ο Κόσμος στο γήπεδο δε πηγαίνει..

    Γήπεδο δεν έχουμε ..
    Μέλλον και όραμα δε βγαίνει από πουθενά..


    ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ η όλη κουβέντα για τον όποιο Βύντρα



    Οσο για το τέλος που λές ο Βύντρα σέβεται και με το παραπάνω τον υγιειή κόσμο του Συλλόγου γιατι πάντα παίζει στο 100 % . Προσωπικά για μένα πολύ κακώς δεν έχει πει ποτέ κουβέντα γι αυτούς τους κάφρους που τον βρίζουν και έυχονται για τραυματισμούς και τον κατηγορούν επειδή τραυματίζεται σπάνια..Αν ήμουν εγώ ο Βύντρα θα τους έκραζα με κάθε ευκαιρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις δικιο βαζελακι οτι μονο στον ΠΑΟ συμβαινουν.μονο στον ΠΑΟ ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης της(πλην Λετο) ειναι το ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚ.ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚ.

    μονο στον ΠΑΟ ο τεως(?)μεγαλομετοχος-ευεργετης του διορισμενου ψευτοπροβαταθλητη ευχαριστησε ΔΗΜΟΣΙΩΣ το Βυντρα!

    αυτα τα παλικαρια που τον βριζουν καλα κανουν και θα βριζουν οποιον δεν αξιζει να παιζει στον ΠΑΟ.γιατι αυτοι πληρωνουν απο το υστερημα τους Βαγγελακη για την ομαδα,ουτε καναπεδες σαν και σενα ειναι ουτε παιρνουν 800 χιλιαρικα το χρονο σαν το ειδωλο σου τον Βυντρα.γκεγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εσυ αδερφε συνεχιζεις να λες την μια μα@@ια πισω απο την αλλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου