Τουλάχιστον αυτός βάζει το χέρι στην τσέπη



Μέσα απο αυτό το blog ,ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει κριθεί -δικαίως- όσο ελάχιστοι για τις μαλακίες που έχει κάνει και έχουν λειτουργήσει εις βάρος του Συλλόγου. Ειδικά η στάση του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Όμως είναι παρών και βάζει το χέρι στην τσέπη ,προσπαθώντας να καλύψει τις τρύπες του καλοκαιριού και κάνοντας τα πάντα για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.


Έφερε τον Μπανκς ,έφερε Καπόνο ,φέρνει τον Γκιστ (με ανταλλαγή τον Πάνκο) ,θα φέρει ένα πεντάρι και προσπάθησε να φέρει και τον Φώτση. Κινήσεις για να δυναμώσει η ομάδα και να μπορέσει να φανεί άκρως ανταγωνιστική στην συνέχεια της Euroleague.

Ελπίζω μόνο το καλοκαίρι να διορθώσει και το λάθος που συνέβη με τον Ομπράντοβιτς.

Σχόλια

  1. ετσι να φερει το ζελικο πισω και να ηρεμησουμε για πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mακαρι να ξαναγυρισει αλλα και με Πεδουλακη δεν ειμαστε ασχημα.Δες εδω εμπεριστατωμενα τι λεει το καλυτερο μπασκετμπλογκ για να καταλαβεις εχει πεσει λιγες φορες εξω σε αξιολογησεις http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/12/euroleague-power-rankings-3.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/12/euroleague-power-rankings-3.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pisteuw pos einai lathos pou efige o panko giati eixe arxisei na vriskei ta patomata tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακράν καλύτεροι τέτοιοι παράγοντες, με τα όποια κουσούρια τους, παρά κάτι άνιωθοι και άφαντοι. Ο τύπος βάζει λεφτά και φαίνεται να αγαπάει την ομάδα. Μην τρελαινόμαστε, είμαστε καλά με την οικογένεια στο τιμόνι και τον Δημήτρη μπροστάρη, δεδομένων πάντα και των συνθηκών που επικρατούν την κάθε εποχή(οικονομική ύφεση κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο την στιγμή που ήρθε ο Καπόνο και υπάρχει το εξωτερικό σουτ που ο Πάνκο λίγες φορές μας το προσέφερε,η ομάδα ήθελε άλλου τύπου τεσσάρι όπως είναι ο Γκίστ ο οποίος είναι ιδιαίτερα δυνατός κάτω απο το καλάθι και μπορεί να παίξει και ως δίδυμο με τον Λάσμε.
    Υ.Γ. Φαίνεται πάντως η διαφορά του ενός τμήματος με το άλλο, έγινε η ιστορία πριν απο δύο εβδομάδες με την συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και φαίνεται τουλάχιστον προς τα έξω ότι επήλθε μία ηρεμία που μακάρι να συνεχιστεί καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου